plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Shagga masz trzech facetów, niech Ci pomogą czytać i nadrabiać zaległości
Najważniejsze,że Libero śpi,bo jakby nie spał,to okupowałby mi lapkaSpero, Dodi, Pismak, jeju, magdzia26, Kfjatus, Blondi22, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shagga, zdradzę CI tylko że na poprzednich stronach działy się straszne oszustwa i sztuczne nabijanie stron
Szybko zleci.
KUR%$ niech ktoś mnie wypchnie w końcu do tej łazienki!!!
Zauważyłam i dlatego nawet udało mi się całkiem szybko przebrnącDodi, Pismak, Spero, jeju, magdzia26, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Mauyś a jaki masz sposób na oszczędzanie wody przy myci naczyń, bo mam z tym problem w tym tyg. Jecie na papierowych??
PS. My też oszczędzamy wodę, najpierw kąpię Igorka w waniece,potem wlewam te wodę (wg mnie czystą jak łza) Libero do wanny
Dodi, Pismak, Spero, jeju, magdzia26, Kfjatus, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:No to idziemy wszystkie razem ustalamy ze np.od 23.30 nie piszemy żadnych postow
i rano się widzimy
Noooo tak jak przypuszczałam, ja doszłam do końca to ŻADNEJ NIE MA! No i jak zwykle nie wiedziałam o ustaleniach i popsułam wszystko...jak swego czasu z lajkami dla Dodi bodajże....ehhh idę sobie...pewnie ominie mnie jubileusz,bo jutro po Starego pracy jedziemy do mojej Mamy na dwa dni więc od rana będę musiała ogarnąc się,by wyrobić się ze wszystkim itd itp.
Dobranoc
PS. Korci mnie,by przedłużyc mój monolog do 5000strWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 23:52
Spero, Pismak, Dodi, jeju, magdzia26, mauysia, a-koczek, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Padne na zębami w klawiaturę wybiję sztuczne jedynki a do wypłaty daleko
Buhahaha Tak myślę jak Ty to chcesz zrobić Aguś?
Jak zamną nie zaczekacie macie wpier.....ol
Madziu trzymam kciuki za jutrzejszego sikańcamagdzia26, a-koczek, jeju, Blondi22, AGA 30, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpicie??? Nieeee kto spi o tej porze? Wlasnie obejrzalm film - corka ocaliciela wspomnien i sie ppryczalam... A poza tym to mam straszna ochote na salatke po grecku nie ma ktoras w lodowce? Hehe. Magdzia widze ze tak miedzy numerkami wpadasz?
Dobrej nocy. Sprobuje zasnac i wstac za 3godzinymagdzia26, jeju, Kfjatus, Blondi22, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry
mnie dziś w nocy pobolewa kregoslup na dole i bolalo jak na okres ale przeszlo i mala szalenie kopala .
u was tez tak duzo sniegu? u mnie jak wczoraj zaczelo wieczorem znowu padac tak do dzis pada i plugi musza odsniezacmagdzia26, Dodi, Spero, jeju, aisa lubią tę wiadomość