plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:święta racja jak się wysuszy to się samo wykruszy
a z Ciebie Małysz się nie wykrusza mówisz? na tym nie zaoszczędzisz heheh
Spero, Dodi, Pismak, Shagga_80, Effcia28, jeju, magdzia26, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
teraz z kolei złapałam doła
bo tak się zastanowiłam, że jak jednak Magdzi wyjdzie test negatywny to nie szkoda snu i wogóle tego całego zachodu....?
.... czekam na chłostęEffcia28, jeju, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co tam Ola? Prosimy o wieczorny raport, a potem - jak na popleczników Prezydenta przystało - połączymy się z Tobą w "bulu" że nie możesz z nami szerzej pogawędzić.
Spero, Dodi, AGA 30, Pismak, Shagga_80, jeju, magdzia26, Kfjatus, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ej idźcie spać bo ja idę a chce być na pięciotysiecznej.
HE HE HE HE HE HE chialabyś przyjść na gotowe o nie moja droga tu trzeba sobie zapracowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 23:11
Dodi, Pismak, Shagga_80, Effcia28, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola szły Ty aby napewno poszłaś?
Wiesz jak my tu dzisiaj ostro zaiwaniamy? To że jesteśmy funfelami a Ty jesteś Prezydentową to jeszcze nie powód ku temu, żebyś się na gotowe załapała jak AGA pisała o nie moja droga.AGA 30, Pismak, Spero, Shagga_80, Effcia28, jeju, magdzia26, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dodi co to za dol? Co do Madzi jak ałma wyjść negatyw to i tak wyjdzie a jak pozytywny to też niezależnie od laikowi czy stron
Dodi, Spero, Effcia28, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyKurcze jestem na 4971, masakra jeszcze 15 stron do Was, a już zapominam,co przeczytałam
Za pamięci więc napiszę: A-koczku ja w Szpitalu strasznie tęskniłam za Kubusiem,w dzień porodu siedziała z Nim moja Mama a Mariusz był ze mną prawie cały dzień w Szpitalu,bo po porodzie czekaliśmy z 4godziny zanim oddadzą nam Igorka,a i tego dnia M zawoził Ich (Mamę i Kubusia) do Niej bo chciał oblać narodziny syna,a potem na dwa dni poszedł do pracy więc Kubuś dwa całe dni był z Babcią a potem dwa do powrotu M z pracy i jak dzwonił do mnie to płakał za mną,więc serce krajało mi się,tak więc wtorek i środa było tak tak,że uroniłam łezkę nie raz przez te rozmowy,wreszcie w 4tej dobie M olał zakaza wprowadzania dzieci na oddział i przyszedł po pracy z Kubusiem...Kubuś po tych kilku dniach bez Mamy a z Tatą był jakiś obcy...więc kilka razy popłakałam się,gdy "wymuszałam" na Nim przytulenie...po jakiejś godzinie znów był moim syneczkiem,przytulał się do mnie,całował i leżał ze mną na łóżku, więc znów wyłam,tym razem ze wzruszenia...następnego dnia już na legalu wszedł Kuba,bo spytałam położną o pozwolenie a Ona mówi,że pewnie,czemu nie...a ja głupia uwierzyłam kartce zawieszonej na drzwiach zabraniającej wstępu dzieciom! A w niedzielę w 6stej dobie wreszcie wyszliśmy do domu
A teraz wracam dalej do czytankaDodi, AGA 30, Spero, magdzia26, a-koczek, Kfjatus, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Dodi co to za dol? Co do Madzi jak ałma wyjść negatyw to i tak wyjdzie a jak pozytywny to też niezależnie od laikowi czy stron
taki moment zawachania hehe już jest dobrze, spoko
a czy Wy czytacie jak my już piszemy?
Pismak : "Co do Madzi jak ałma wyjść negatyw..."
Dodi: "Ola szły Ty aby napewno poszłaś?..."
buaahhhhaaaAGA 30, Spero, Shagga_80, jeju, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość