plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:no widzisz.... Nawet Ty to wiesz a Wacpanny maja skleroze chyba
a wogóle to o co Ci chodzi obudziłyśmy Cię przecieżWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:59
Pismak, magdzia26, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzien dobry dzien
Prawie bysmy zaspali ale.juz jedziemy. Kurcze tempo zabojcze
Aga.. Powiem tylko tyle : ręce i cycki opadaja z twoja mamuska
Rucia jak.dla.mnie to i tak jestes superbohaterka.
Magdzia jak tempka dzis?? Ze smarka nie zobaczeAGA 30, Pismak, Dodi, magdzia26, jeju, Rucia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Dobry dzien dobry dzien
Prawie bysmy zaspali ale.juz jedziemy. Kurcze tempo zabojcze
Aga.. Powiem tylko tyle : ręce i cycki opadaja z twoja mamuska
Rucia jak.dla.mnie to i tak jestes superbohaterka.
Magdzia jak tempka dzis?? Ze smarka nie zobacze
No powiem że cycki już jej opadły parę lat temuA ręce to mi opadają he he
a-koczek, Spero, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć i czołem wszystkim zasypanym sniegiem jak my nasza dzieciarnia zaczyna od weekendu Ferie i jak na zawołanie spadło to białe Cus
ps. Hmm jeszcze kilka stron i otwieramy szampana juhuhuhuhu!!!AGA 30, magdzia26, Spero, jeju, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Hmmm dzieki Koczus
Magdzia tak czy inaczej baaardzo trzymam kciuki!
napisałam jeszcze raz bo myślałam że się nie dodałoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 10:09
magdzia26, Spero, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak czy inaczej i mnie ominie jubileusz raczej! My po 7 mieliśmy pobudek, więc wzięłam Igora na śniadanie do naszego łóżka potem obudził się Kubuś i przytulajac się zasnelismy i właśnie wstalismy więc jeszcze z łóżka witam się
Nie pisałam jak mój najstarszy ma na imię ?! Może...zresztą chyba nie ja jednaTak czy inaczej to nie tajemnica
Widzicie przypomniałyscie mi że nie pisałam nic o farbowaniu włosów w ciąży..no więc ja w ciąży z kubą wypróbowałam farby casting bo bez amioniaku i teraz tylko nimi farbuje .
Aga dobra ta Twoja mamusia...weź no jak będziesz Jej jechała z zakupami kup jakiś kosz z kwiatami czy coś
Rutka u Was tyle śniegu że znów jedziesz na lopacie ?!
Noooo tyle przypomniało mi się...pora wstawać i zabierać się do roboty...a-koczek, AGA 30, magdzia26, Dodi, Kaja, jeju, Rucia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Nie Aga to nie stan podgorączkowy ale wynik walki organizmu z jakimś drobnym ustrojem
Cześć jestem, w aptese kasa zostawiona. Serce bije, szybciej ale bije. Ciśnienie super! Wody mam pić duuuużó i sikać sikać sikać
Także gdybyście mogły pisać coś moczopędnego, najlepiej coś wesołego to bym się nie obraziła
Dlaczego tak oszczędzacie stronki? Aaaaaaa CZEKAŁYŚCIE NA MNIE?a-koczek, Kaja, Effcia28, magdzia26, AGA 30, Dodi, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny