plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
z tego miejsca chciałabym podziękować Pismakowi i Dodi że napisały 33 strony i Jeju że dzielnie lajkowała te wszystkie pierdoły które tu wypisywałyśmy
Gratuluję Madziam jeszcze raz
Dodi, jeju, magdzia26, a-koczek, Pismak, Blondi22, Kfjatus, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:z tego miejsca chciałabym podziękować Pismakowi i Dodi że napisały 33 strony i Jeju że dzielnie lajkowała te wszystkie pierdoły które tu wypisywałyśmy
Gratuluję Madziam jeszcze raz
to aż 33 strony? od początku mojego istnienia na forum tyle nie naskrobałam
Tobie Effciu też dziękujemy za Twoje parę groszy
Effcia28, jeju, magdzia26, Pismak, a-koczek lubią tę wiadomość
-
kurde dalej siedzę i myślę, jakiego Mariusza kazała Mauysia pozdrowić na 5000? hmm.... Mąż Shaggi czy czyjś jeszcze? czy całkowicie coś pomieszałam heh
jeju, Pismak, a-koczek, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:kurde dalej siedzę i myślę, jakiego Mariusza kazała Mauysia pozdrowić na 5000? hmm.... Mąż Shaggi czy czyjś jeszcze? czy całkowicie coś pomieszałam heh
Dodi, magdzia26, jeju, Pismak, a-koczek, Kfjatus, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no ale przecież mogłaś leżeć kto Ci kazał wstawać?
nie nauczyłam się jeszcze na leżąco śniadania robić
magdzia26, jeju, Effcia28, a-koczek, Kfjatus, Spero, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:kurde dalej siedzę i myślę, jakiego Mariusza kazała Mauysia pozdrowić na 5000? hmm.... Mąż Shaggi czy czyjś jeszcze? czy całkowicie coś pomieszałam heh
Dodi, jeju, Pismak, a-koczek, Kfjatus, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Mariusz to ten z Ovu
o żesz w mordę.... no to się spisałam
Effcia nie przeginajmy, bo widać, że reszta się stleniła to nie ma tu co siedzieć! Swoje zrobiłyśmy to można spadać :*
jeju, Effcia28, Pismak, a-koczek, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość