plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajus jeszcze nie wiem pewnie jakoś w przyszłym tygodniu się zapisze
w poniedziałek porobie badania krwi a później do lekarza i zobaczymy co mi powie
oby nie były czworaczki bo będę obdzielac po ovu ciotkach
jeju, Spero, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Madzia napisz w końcu co M Twój powiedział i jak zareagował i jak mu powiedziałaś ?
magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczynki
W takiej chwili nie mogłam nie zajrzeć.
Madziu-moje wielkie gratulacje!!!niech fasolka rośnie zdrowo
P.S. czy moja pizza była jadana podczas staranek????- Ale bym sobie zjadła kawał takiej pizzy z sosikami
No i wszystkim kobietkom starajacym się życzę zafasolkowania, mamuśką wytwrałości i cierpliwości do swoich kruszynek (choc ja swoją już tracę) no i ciężarnym szczęśliwych porodów i ekspresowych jak mój!
Blondi-powodzenia!Spero, Pismak, Strażaczka90, Rucia, Kaja, magdzia26, Kfjatus, Blondi22, aisa, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi witam ponownie ale tylko na chwileczkę, bo zaraz zmykam tancować
magdzia a betę bedziesz robic? kurczę ale się cieszę
Rutka, ale masz nieziemski awatar. cudo po prostu
coś jeszcze miałam.... i nie wiem, może później przypomnę sobie :* miłego wieczorku laseczkiStrażaczka90, Rucia, magdzia26, Kfjatus, Dodi, Shagga_80, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
cześć Kaju
a za dużo by pisać-nie mam rozkoszy z Nim. Co drugi dzień u lekarza.We wtorek mamy usg brzuszka z ocena odźwiernika żołądka a w poniedz. wizyta u laryngologa.Za dużo by pisać...a czasu na to nie mam
.Powiem tylko,ze na nic nie mam czasu-śniadania jadam o 12 a obiady pod wieczór. Masakra...ale za to waga moja ładnie leci w dół, nawet mąż zadowolony,ze laska sie robie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Nie smutaj, mój cykl też jest po...pieprzony i nie patrz na linie ovu, bo sa nieprawidłowe....także dalej bez owulki....czekamy na rozwój wydarzeń....
EDIT: dopiero doczytałam, że już jesteś po owulce....był chory na raka ciotka rok sie ślubem nacieszyła Nim...miałam Mu dac płytę z wesela Naszego bo bardzo Mu zależało i chciał bardzo obejrzeć..też był na weselu..i wyleciało mi z głowy..teraz jak i matka ojciec a nawet mój M mnie doluja że Mu płyty nie dałam...co za dzień...myślałam że moj Mąż chociaz mnie wesprze.... Właśnie widać jak wspiera.i od rana telefon i matka i ojciec czy płytę zdążyłam Mu dac do pokazania
-
Ruciu, zdjęcie kapitalne! I coś jakby nieśmiały usmieszek się pojawia...
Witam Was wieczornie. Skrobnę może coś jeszcze po 20 bo zaraz trzeba ogarnąć kolację i kąpiel młodzieży
Strażaczka90, Rucia, Kfjatus, Spero, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kopciuszek ja tez sie najezdzilam z koleżanką do gdanska jako kierowca, a synka urodziła wcześniej bo zatrucie miała , ale naszczescie wszystko w miarę rosniecia synka wszystko wchodziło do normy ....
jestem dobrej myśli