X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A to zdjęcie z avatara

śliczny ;)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja spadam odpoczac ;)

jutro nie zajrze bo jade do mamy na caly dzien chyab ze i moze na porodowke ale sie okaze ;)

milej nocy

magdzia26, aisa, Dodi, Strażaczka90, Rucia, AGA 30, Effcia28 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

udziela mi się dolinka, jako lekarstwo piekę buły.

Dobranoc!

Spero, Dodi, jeju, Shagga_80, Kfjatus, Strażaczka90, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej,

udziela mi się dolinka, jako lekarstwo piekę buły.

Dobranoc!

a cóż to za dolinka kochana ??? lubię oczywiście za buły <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobię jutro :-)
    Przeżyłam 8 godzin stania i całe szczęście że wziełam mój pas na kręgosłup :D
    Do 20 było ok a potem już się zaczęło znęczenie i ból :/
    dwie godziny byłam na przyuczeniu a potem robiłam sama już na wtryskarce te wiązki :-)
    zrobiłam 375 szt sama :D
    Mam parce całe w pęcherzach odciśnięte obdarte i wogóle :(
    Od 20 czas tak się ciągnął że szok ale dałam radę :-)

Miłej nocki :-)

Dodi, mauysia, aisa, Spero, Kfjatus, Kaja, Strażaczka90, Rucia, magdzia26, kiti lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speruś, to taka standardowa bezprzyczynowa dolinka. Może po prostu ukryta tęsknota za wiosną..?

Aga - martwię się że z każdym dniem stania kręgosłup może mocniej nawalać, ale obym się myliła.

AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No strażaczko jeśłi wujek był na Waszym weselu to nie masz się co smutać, bo był i widział Wasze szczęście na żywo, to dużo ważniejsze niż film. Myślę, że może chciał powspominać troszkę z Wami oglądając ale Kochana chyba zawsze jest tak, że nam się wydaje, że czegoś nie zdążyłyśy powiedzieć, czegoś nie zdążyłyśy dać, za coś przeprosić...w związku z tym, że dusza wujka do czasu pogrzebu jeszcze jest pomiędzy tymi dwoma światami, obejrzyj ten film i on tam z góry może też go będzie widział jeśli masz na tyle siły. Kochana myślę, że Twoi bliscy też mogli mu tę płytę przekazać, nie tylko Ty więc może próbują na Ciebie zrzucić odpowiedzialność. Nie martw się tym akurat, że czegoś niezdążyłaś....mocno przytulam Ciebie kochana i jestem myślami z Tobą :-*

Shagga_80, Spero, Kaja, Strażaczka90, Rucia, magdzia26, kiti, AGA 30, gocha04, Effcia28 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz ja też tak uważam, czy ja kiedys nie czytałam kobieto, że Ty nie lubisz i nie masz czasu na gotowanie, pieczenie itd.? Buły powiadasz? W takie rejony kulinarne to się nie zapuszczałam, Amerykany co najwyżej....ale baaaaardzo rzadko :-)

• jeju Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, no, jesteście? Monologejszyn?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Speruś, to taka standardowa bezprzyczynowa dolinka. Może po prostu ukryta tęsknota za wiosną..?

Aga - martwię się że z każdym dniem stania kręgosłup może mocniej nawalać, ale obym się myliła.
    Mlysz początki najgorsze potem będzie może lepiej :-) Po 3 miesiącach próby będę prosiła o przeniesienie na stanowisko siedzące bo jest możliwość :-)
    Będzie ok po pierwszym dniu to wiem :-)
    No chyba że przyjaciel kręgol postąpi inaczej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju poczatki sa trudne a tym bardziej ze 3 lata nie pracowałam :/
    myślę że dam rady miesiąc daje czasu sobie na rozruch :-)
    A ból mam zawsze czasem nie do zniesienia nawet jak nie pracuje więc trzeba lenistwo przezwyciężyć:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chwilowo jestem Jeju .. choć zaraz będę się odmeldowywac bo jestem u mamy i ze smarka piszę a UWAGA Libero jeszcze nie śpi...ogląda chyba 15stą bajkę i nic go nie rusza ...co trochę nowe potrzeby a tu siku a tu pić a tu inna bajka ...swoją drogą wyjelam jedną płytę z lapka i gdziśeś odłożyłam i nie pamiętałam gdzie,naszukałam się wszędzie i nic..byłam pewna że położyłam ją przy kompie ...wreszcie znalazłam ją w zupełnie innym pokoju z szafie gdzie są inne też płyty! Masakra jak ja nie znoszę jak mi ktoś sprząta ...wolę swój bałagan niż cudzy porządek ..bo efekt że nie mogę nic znaleźć! NO BO PRZECIEŻ TO MOJA MAMA JUŻ POMOGŁA MI!
    Ohooo zasnął Kuba ...WRESZCIE!

Strazaczko pięknie Ci Jeju napisała...mnie narzuca się jedna myśl Twoi bliscy winę za śmierć upatrują w tym że Twój wujek Waszej płyty nie obejrzał? Wogóle nie przejmuj się takimi "wyrzutami " są zupełnie bez ssensu a wogóle moje kondolencje :-(

Mauysia w ramach walki z dołem rzuć

Spero, Dodi, aisa, Strażaczka90, jeju, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi smark zbuntował mi się...Mauysia miało być ze w ramach walki z dołem wrzuć jakąś fotkę z dzisiejszej imprezy...a jak tam buły ?! Zazdroszczę ale mi smaka narobiłaś :-)

Aguś dolacze do głosu zaniepokojonych...czy praca stojąca przy maszynie jest dla Ciebie dobra?

Spero, AGA 30, Dodi, aisa, Rucia, Strażaczka90, magdzia26, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

mhmm jak tak to w porządku, każdy może mieć czasem taką dolinkę <3 choć u mnie dziś bardzo ładnie było, tzn w krk ładniej bo tak ciepło i słonecznie, akurat pomyślałam że wiosna idzie :)

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziu gratulacje!

Spero, Kfjatus, Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle przyznam się Wam....Ovu guru to mój Stary...nie przypadkowo zdradziłam wczoraj jego imię!

No nic zjadłam kawałek ciacha z czekoladą który przywieźli moi rodzice z imprezy w przedszkolu mojej Bratanicy i mogę iść lulu....nudno tak pisać do siebie...

Spero, Dodi, Kfjatus, aisa, magdzia26, Rucia, Strażaczka90, kiti, jeju, AGA 30, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• Pismak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i co to ma być nie ma stron do nadrabiania ?!

Wszystkie śpią czy jak ?

Strażaczko moje kondolencje. Dziewczyny mają rację każdy mógł płytę przekazać a poza tym jakie to ma tera znaczenie? jeju dobrze napisała :)

Aga no oby kręgosłup dał radę bo ta praca lekka nie jest :/ trzymam zatem kciuki :) Sama wiesz ile wytrzymasz i jak nie będziesz dawać rady to odpuścisz prawda ?

No to dobranoc pchły na noc :P

Shagga_80, Spero, AGA 30, Dodi, Kfjatus, Kaja, aisa, Rucia, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karaluchy pod poduchy :-P

Pismak, a-koczek, Kaja, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś wierzę, że dasz radę, ale pamiętaj że nie za wszelką cenę. Zdrowie jest najważniejsze. nie wiem jak z problemami z kregosłupem, ale przecież zdrowego człowieka boli jak ma stać 8godzin. ja się dopiero po kilku ładnych dniach przyzwyczaiłam, a mój zdrowy. mam nadzieję, że później faktycznie będziesz mogła się przenieść na siedzące stanowisko :*

Shagga też duuużo bardziej wolę swój bałagan, czy może bardziej chaos artystyczny :) ale na szczęście od 3 lat już nikt mi rzeczy z "grzeczności i chęci pomocy" nie układa więc wiem gdzie co mam. gorzej z moim, bo non stop pyta gdzie są jego prv rzeczy, a ja ich nie ruszam, ale oczywiście podejdę do szuflady, regału etc i w 3sek mam, a on, że szukał tam :/ faceci...

I Strażaczko kochana... bardzo mi przykro, ale również rękami i nogami podpisuję się pod tym co jeju napisała. Wiem, że ten miesiac jest ciężki dla ciebie, masz dużo stresów, ale kochana, my kobiety jesteśmy silne, wiele potrafimy znieść. jak chcesz popłakać to popłacz, wiedz że na nas zawsze możesz liczyć <3 Jesteś wspaniałą kobietą i nigdy o tym nie zapominaj.

u nas po tancach nawet spoko tango było, ale mój m.. nie umie prowadzić :( i jest prolem jak ma słuchać muzyki żeby być w tempie, pamiętać kroki, prowadzić i liczyć... no masakra, a instruktor mówi, "jak partner nie prowadzi to partnerka nie tanczy" coś w tym jest, noo ale ćwiczymy, ćwiczymy :) a potem jeszcze chodakowska i abs i oczywiście mój pies uwielbia ćwiczenia do takiego stopnia, że aż mi z główki walnął w wargę i zęby i chyba będzie sinior bo boli jak diabli do tej pory.

AGA 30, aisa, Rucia, magdzia26, kiti, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to dobranoc kochane <3

magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość

‹‹ 4986 4987 4988 4989 4990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ