X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 00:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero jak jestem w domu i przyjeżdża do dzieci moja mama to po powrocie np po zajeciach u logopedy z Kubą wciąż czegoś szukam bo Mama mi posprzątała...teraz jesteśmy do jutra u Niej więc to już OCZYWISTE że wciąż coś za mnie "odłoży na miejsce".....ja w ogóle uwielbiam Jej skłonność do wtykania swoich 5 groszy dosłownie wszędzie!! NO MUSI MIEĆ COŚ DO POWIEDZENIA WE WSZYSTKIM!

Swoją drogą ciekawe kiedy odkryje że ja jeszcze nie śpię i przyjdzie mnie spytać "a co Ty jeszcze nie śpisz?!idź już spać!"......

Kurde a my mamy chęć przeprowadzić się do Niej...czy ja dam radę?! A przede wszystkim czy po tych wszystkich Jej zapewnieniach że z żadną córką nie chciałaby mieszkać czy zdobędą się na odwagę by zakomunikować że chcemy tu zamieszkać ?! Hmmm..ostatnio powiedziałam Jej że w związku z czekającymi nas wydatkami chcemy zamieszkać tu w moim rodzinnym miasteczku,tzn tu coś wynająć....to nic nie powiedziała ....ehhh chyba jestem mało asertywna bo zupełnie nie umiem mówić o swoich potrzebach itd itp.....

Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane myslałam ze bede z wami w stałym kontakcie ale zapomniałam swojego neta wziasc wiec jade na pozyczonym.

Chciałam sie tylko pochwalić że przez Zukow przejezdzałam( to oczywiscie do Kaji).

Madzia a ty w tej tabelce to chyba nie na tym pietrze zamieszkalas.

Aga zuch kobieta dasz rade i nie poddawaj sie.

Kopciuszku fajnie ze wpadlas i szkoda ze tak po lekarzach latasz.
    Milego weekendu zycze buziaki.

aisa, Strażaczka90, magdzia26, Shagga_80, Spero, Dodi, Pismak, AGA 30 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim!!!!!

Strażaczka90, magdzia26, aisa, Shagga_80, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek i teraz sie chwalisz!!! ohh oszty!

Aga nie daj się !!

Strażaczka90 ściskam mocno!!!

Strażaczka90, Spero, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    No strażaczko jeśłi wujek był na Waszym weselu to nie masz się co smutać, bo był i widział Wasze szczęście na żywo, to dużo ważniejsze niż film. Myślę, że może chciał powspominać troszkę z Wami oglądając ale Kochana chyba zawsze jest tak, że nam się wydaje, że czegoś nie zdążyłyśy powiedzieć, czegoś nie zdążyłyśy dać, za coś przeprosić...w związku z tym, że dusza wujka do czasu pogrzebu jeszcze jest pomiędzy tymi dwoma światami, obejrzyj ten film i on tam z góry może też go będzie widział jeśli masz na tyle siły. Kochana myślę, że Twoi bliscy też mogli mu tę płytę przekazać, nie tylko Ty więc może próbują na Ciebie zrzucić odpowiedzialność. Nie martw się tym akurat, że czegoś niezdążyłaś....mocno przytulam Ciebie kochana i jestem myślami z Tobą :-*
    Dziękuję Kochana....owszem mogli nawet im to mówiłam ale stwierdzili że to ja miałam dac i to moja wina.....nie dam rady obejrzeć filmu..bo dużo Niego jest na tym filmie.Najgorsze to że 3dni tem dzwonilam do ciotki chciałam podrzucic a ich nie było w domu wtedy.Umowilam sie że za parę dni podrzuce...i nie.zdarzylam...:( pieknie mi to Jeju napisalas..

Wstalam.Całą noc nie spalam bo sie bałam bo za każdym razem jak mi ktoś umrze bardzo bliski z rodziny to mnie odwiedza.Może być to dla Was śmieszne nie wiem.Ale jak 3 lata temu zmarł mi dziadek,którego uważałam za Tatę i wzór do nasladowania.To o 24 sie zerwalam że snu zaczęłam strasznie płakać mój M nie wiedzial co jest grane.Powiedzialam mu że dziadek umarł...potem babcia dzwoniła rano że dziadek zmarł...pytałam o której to mi powiedziała że o 24.o tej godzinie już sie żegnał że mną...

Humor mi nie dopisuje...jeden plus że owule mi wyznaczyło już...mam 3dni wolne..bo w pracy bym nie usiedziala..
    Miłego dnia Kochane me

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 09:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry.

Aga dbaj o kręgosłup, bo jeszcze ładnych parę latek będzie ci potrzebny.
    Mayuś buły upiekłaś ... no no. Raz upiekłam chleb. UDał się. Drugim razem wyszedł jakiś zakalec :? Odechciało mi się robienia pieczywa.
    Spero fajnie, że razem tańczycie. Może M. niedługo załapie o co chodzi i będzie miszczem parkietu ;)
    Shaggi czy te plany o których nam mówiłaś, to jest właśnie zamiar przeprowadzki do mamy? :)

Miłego weekendu dziewoje. U Nas zapieprza deszcz tym razem.

Strażaczka90, magdzia26, Spero, Dodi, Pismak, aisa, AGA 30, jeju lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :D
    Witam was z zasniezonych Mazur :)
    Strazaczko kochana przytulam Cię bardzo mocno i przykro mi z powodu wujka... dziewczyny dobrze piszą nie słuchaj tych głupot co mówi twoja rodzinka żadna twoja wina w tym wszystkim <3
    Agus mam nadzieje ze z każdym dniem będzie coraz łatwiej w pracy i kręgosłup będzie z Tobą ładnie współpracował :D
    Sperus myślę że po paru lekcjach będziecie razem smigac jak w tańcu z gwiazdami :D
    Buziaki i miłego dnia <3

Strażaczka90, Rucia, Spero, kiti, Dodi, Pismak, Kfjatus, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Dzień dobry :D
    Witam was z zasniezonych Mazur :)
    Strazaczko kochana przytulam Cię bardzo mocno i przykro mi z powodu wujka... dziewczyny dobrze piszą nie słuchaj tych głupot co mówi twoja rodzinka żadna twoja wina w tym wszystkim <3
    Agus mam nadzieje ze z każdym dniem będzie coraz łatwiej w pracy i kręgosłup będzie z Tobą ładnie współpracował :D
    Sperus myślę że po paru lekcjach będziecie razem smigac jak w tańcu z gwiazdami :D
    Buziaki i miłego dnia <3
    Kurka nie napisalas jak M zareagował na Fasolinke?

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SPERUS Kochana jesteś:* całą noc poplakalam M spał trochę było tych strsow...ale po swojej rodzinie sie tego nie spodziewałam.Wstaje zrobię śniadanie i będę sprzatala..muszę sie jakoś doprowadzić do porządku..bo mam oczy czerwone jakby zapalenie skokowej...i zapuchniete pewnie od płaczu to wszystko.Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam z rana.
    Ruciu te plany o których myślimy ze Starym to coś więcej niż zamieszkanie tu...ale to pierwszy krok :-)
    Życzę miłego dnia...my już po śniadaniu i chłopcy bawiąc się z Dziadkami ..może później pójdziemy na spacer jak pogoda będzie lepsza .

Strażaczka90, Spero, Dodi, magdzia26, Kfjatus, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem ! Chcecie się pobudować :D

Spero, Dodi, magdzia26, jeju, Kfjatus, aisa, AGA 30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milczę jak grób!

Dodi, jeju, Kfjatus, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Milczę jak grób!

Asz ty 07icon_smile4.gif Teraz ci daruję, ale i tak to z Ciebie wyduszę.

Uciekam :)

jeju, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Mam nadzieję że wkrótce będzie się czym pochwalić bo póki co nie chcę przedwcześnie zdradzać swoje plany bo jeszcze nie wiadomo czy coś wyjdzie z tego i potentaci byłoby mi wstyd :-(

Strażaczka90, Dodi, Spero, magdzia26, jeju, Kfjatus, aisa, Rucia lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

jakie fajne suwaczki Rućka:)

jeju, Rucia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego weekendu :)

Strażaczka90, magdzia26, jeju, Kfjatus, aisa, Rucia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Idę nadrobić tą całą jedną stronę ! :P

Miłej soboty :)

Dodi, Spero, Strażaczka90, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Wiem ! Chcecie się pobudować :D
    Shagga_80 wrote:
    Milczę jak grób!

Shaguś ale jak mnie pamięć nie myli (co się ostatnio za często zdarza niestety!) to przy okazji przedstawiania domów Oli, Muski i innych wymarzonych domów to Ty właśnie pisałaś że będziecie się budować też więc teraz to ja już nic nie rozumiem :?

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Speruś na pewno się z M dopasujecie w tańcu :D my mieliśmy inny problem a mianowicie taki że to ja chciałam prowadzić i M musiał mnie spacyfikować :D Do tej pory czasami jak tańczymy to mu wycinam jakiś numer że idę w inną stronę albo wracam w półborotu :D

Ważne że oboje chcecie i że się staracie reszta sama przyjdzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 13:47

Dodi, Rucia, Spero, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

Angelius Provita

• Pismak Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku mam nadzieję że z Tymusiem wszystko będzie dobrze i te wszystkie wizyty i badania wyjdą dobrze. Jednak sytuacji współczuję Kochana i tulę mocno <3

Rucia mega suwaczki :D

Magdzia moja cierpliwość się kończy w stosunku do Twojej osoby - masz fory bo jesteś w ciąży ale dużo już nie brakuje ! czy Ty w ogóle powiedziałaś swojemu M że będzie tatą ? Bo poszukam jeszcze większej kosy !!! :P

Dodi, aisa, Rucia, Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość

Angelius Provita

‹‹ 4987 4988 4989 4990 4991 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ