plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra napisałam cztery posty zamiast jednego a ten jest piąty idę coś dom ogarnąć zanim któraś mi zarzuci że strony nabijam albo że to dlatego że więcej lajków będzie
PappaDodi, Kfjatus, Rucia, Strażaczka90, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyDobry
Ruta ale masz klawe suwaczki takie lodowe
Wiecie co dziś się bardzo dobrze czyję kręgosłup boli jak zwykle tylko palce i ręce boląKupiłam maść na obrzęki może do poniedziałku się zagoi
Jejku a jakie sinice mi wyszły na hm jak się ta część ręki nazywa między dlonią a lokciemcałe sine od tej maszyny
Ale damy radę co to parę siniaków i odcisków dla kobiety
Miłej soboty może potem nadrobię wczorajszeRucia, Strażaczka90, Spero, Pismak, a-koczek, Kaja, magdzia26, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Noooo....mój M przeprosił za ta płytę co miałam dac wujkowi..bo też twierdził że będę miała teraz wyrzuty sumienia...prserosil..i skończyło sie to e łóżku hehe:) trochę mi lepiej..jak .przerosil...różdzicow za to mam gdzieś....za to co powoiedzieli
Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:Kopciuszku mam nadzieję że z Tymusiem wszystko będzie dobrze i te wszystkie wizyty i badania wyjdą dobrze. Jednak sytuacji współczuję Kochana i tulę mocno
Rucia mega suwaczki
Magdzia moja cierpliwość się kończy w stosunku do Twojej osoby - masz fory bo jesteś w ciąży ale dużo już nie brakuje ! czy Ty w ogóle powiedziałaś swojemu M że będzie tatą ? Bo poszukam jeszcze większej kosy !!! -
nick nieaktualnyPismak wrote:Shaguś ale jak mnie pamięć nie myli (co się ostatnio za często zdarza niestety!) to przy okazji przedstawiania domów Oli, Muski i innych wymarzonych domów to Ty właśnie pisałaś że będziecie się budować też więc teraz to ja już nic nie rozumiem
-
nick nieaktualnyUdało udało mi się kobiety wreszcie namówić Wafla na porządne sztućce bo zawsze jak ktoś na obiad przyjedzie i więcej ludzi to łyżek i noży brakuje
A dziś zamówiłam na alegro komplet wymarzonych sztućcy z gerlacha
A jeszcze niedawno Wafel powiedział że nigdy tyle kasy nie da za parę łyżek he he
magdzia26, aisa, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch Ovu Bracie olałeś mnie widzę mnie i moje koleżanki
Wiem ze nie jestem taka dowciapna jak Olka i że nie piszę takich ripost jak Olka ale normalnie ten miesiąc abonamentu mogleś podarować albo chociaż odpisać
Ach napisałabym ci H ci w D ale nie napiszę bo i tak nie odpiszesz
Rozczarowana czarno-szarym wykresem AGA30
Ps. Mariuszu odezwij sieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 20:11
magdzia26, Rucia, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:fajnie , ze sie ruszyło juz w styczniu teraz tylko czekamy na resztę fasolinek!!!
Pismak, Libra, Kafajtus, Ola, Gunia , Sylwia, Kiti, STRAZACZKA , Zbiku, Jeju, a-koczek, Sepro, Beata , Fedra jeśli o którejś kochanej starczce zapomnialam to wybaczcie!!!! o nowych kolezankach tez pamietam , ale nicków nie więc też mam na myśli!!!!!!!!!
No pięknie a ja to gdzie hi hiOk w pracy byłam wybaczam
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Gosiaczku myślałam sobie wczoraj o Tobie i chyba Cię myślami ściągnęłam.Pozdrawiam Cię serdecznie
a ja sobie czasem podczytuję, ale rzadko się ujawniam :*magdzia26, AGA 30, Pismak, Spero, Effcia28, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Agus jak mniemam jutro czeka testing
czekam z niecierpliwością
Co do mojego P to oczywiście ze wie ale cała historię związana z tym zostawiam sobie na poniedziałek bo tutaj u rodziców nie mogę się skupić żeby to jakoś sensownie napisać... wiec kochane wytrzymacie chyba żeby moje wypociny za dwa niecałe dni odczytać
AGA 30, Strażaczka90, Pismak, Spero, Effcia28, aisa, Kfjatus, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulko kochana po co tesciorek u mnie
Zero oznak ciążyi zero oznak @
Jutro rano po prostu wstanę z bólem brzucha pójdę do kibelka i trach ... trze będzie założyć podpachęco miesięczna norma i tyle
Gratuluje jeszcze raz c fasolinki
Prezent na 5000 stronkę zrobiłaś zajefajnyOby każda strona z numerem 5 miala taka fotkę z pozytywnym teściorem
-
AGA KUZWA WYBACZ MI KOCHANA CIEBIE LICZYLAM JAKO FASOLINKA
KAJAM SIE STRASZNIE MOCNOOOOO
WYBACZ
MI
KOCHANA
ALE
MI
PRZYKRO
TAKIE
FO
PA