plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Małysz ja też tak uważam, czy ja kiedys nie czytałam kobieto, że Ty nie lubisz i nie masz czasu na gotowanie, pieczenie itd.? Buły powiadasz? W takie rejony kulinarne to się nie zapuszczałam, Amerykany co najwyżej....ale baaaaardzo rzadko
A jakieś ciekawe "słodkie", albo przekąski - tzn. "niekonkrety", to nawet lubię robić, ale rzeczywiście nie mam czasu, więc zdarza mi się to też bardzo rzadko.
Ostatnio napalam się na przepisy z bloga ammniam.pl. Rzeczy pyszne, łatwe i zdrowe, parę nawet już zrobiłam. Ale ostatnio totalnie nie mam kiedy, więc się tylko jaram zdjęciami potrawSpero, aisa, magdzia26, Strażaczka90, jeju, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Mauysia miało być ze w ramach walki z dołem wrzuć jakąś fotkę z dzisiejszej imprezy...a jak tam buły ?! Zazdroszczę ale mi smaka narobiłaś
Shagguś, z jakiej imprezy? O czymś nie wiem??
A buły pychaZ przepisu podobnego do przepisu Muski. Bardzo łatwe w wykonaniu (drożdżowe).
Aha Shagguś - pytałaś o kawę Bocianek. Ja trzy lata temu piłam herbatkę Bocianek Medeli, ale nie pomogła mi. Nawet nie wiedziałam, że też mają kawę.
W ogóle to podobno te specyfiki na laktację to placebo, ale możliwe że działają, bo powodują, żezestresowane mamy się trochę odstresowują (wierząc, że herbatka zadziała), a wylajtowana mama = dobra laktacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 22:52
Spero, aisa, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ech Ovu Bracie olałeś mnie widzę mnie i moje koleżanki
Wiem ze nie jestem taka dowciapna jak Olka i że nie piszę takich ripost jak Olka ale normalnie ten miesiąc abonamentu mogleś podarować albo chociaż odpisać
Ach napisałabym ci H ci w D ale nie napiszę bo i tak nie odpiszesz
Rozczarowana czarno-szarym wykresem AGA30AGA 30, Effcia28, aisa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:I jak się nie wkurzyć na mamusię
Rano dzwonię do niej żeby obudziła braciszka że ze pół godziny przyjedziemy po niego żeby mu kurtkę zimową kupić bo ma za parę dni urodzinyNo to ona och córeczko że goguś pracę znalazl przez internet i potrzebuje 200 zł na badania
no to ja jej że albo kurtka dla syna albo badania dla gogusia no to się zamknęła
Kupiliśmy kurtkę i czapke braciszkowi zawiźliśmy go do domu wypiliśmy po kawie z mamusią i gogusiem mamusia ani slowem o kasie więc ok:-)
A teraz co -21 a ona już śpi narąbana jak bączek brat mi napisał
Ach szczęście że nie dałam jej ani grosza
Twój brat ma zarąbiste szczęście, że ma taką siostrę jak Ty.AGA 30, Spero, aisa, magdzia26, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:I ja się pytam gdzie jest Blondi
czy ona już rodzi no co się z tą dziewczyna dzieje tak nas stresowac
A jak się okaże że jednak rodzi, a nie dała znać, to normalnie obrażam sie do końca życia!!!
Spero, AGA 30, Effcia28, magdzia26, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Rozczaruję was troszkę ale bóle menstruacyjne (wiecie co to ) już czuję
Może Wafel zdązy mnie jeszcze raz przelecieć i zaśpiewam PŁYNIE @ PŁYNIE PO OPOLSKIEJ KRAINIE
jeszcze parę godzinek i dosłownie krew mnie zalejeAGA 30, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Aga, spokojnie, wiadomo przecież że ta cała analiza to o kant d***. Ja tam zawsze byłam przeciwna temu abonamentowi... Bo tylko miesza niektórym laskom w głowach (tzn. traktowały Ovu jak wyrocznię, np. jak wyznaczył "dzień owulacji", który nierzadko był całkiem z kosmosu...)
Małyszku ale mi tam nie chodzi o te cale funkcje w wykresieJa chce serduszka na czerwono a nie na czarno no i oczywiście najważniejsze żeby coś bart OVU dsł od siebie a nie tylko brał czytał śmiał się gotował piekł itd z naszych porad i przepisów
magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Mała Plemniczka jest przepiękna ach och
I LIKE IT! Tylko wydłuż sama sobie dzienny abonament pliz, bo chcemy Cię tu widzieć codziennie!
gocha04, AGA 30, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:
Twój brat ma zarąbiste szczęście, że ma taką siostrę jak Ty.
Mój brat teraz nie będzie marzł jak będzie stał na przestanku do szkołyA na urodziny i tak mu pewnie kupię mały jaikiś drobiazg
Najważniejsze że kurtkę wybrał sobie w dostępnie dobrej cenie i że kurtka była w przecenie to dokupiłam czapkę żeby mu uszka nie zmarzły jak już zima przyjdziemauysia, gocha04, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Selena, Dodi, Kfjatus, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Małyszku ale mi tam nie chodzi o te cale funkcje w wykresie
Ja chce serduszka na czerwono a nie na czarno no i oczywiście najważniejsze żeby coś bart OVU dsł od siebie a nie tylko brał czytał śmiał się gotował piekł itd z naszych porad i przepisów
Nie wiem, czy to ciągle "działa", ale jak otworzysz sobie swój wykres np. z miniaturki w swojej stopce (a nie ze swojego profilu użytkownika), to widzisz czerwone serduszkaAGA 30, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
hehe codziennie to nie ma nawet opcji, bo po robocie zrypana przychodzę i śpię po obiadku od 18 z 2-3h budzę się i znowu w kimono. Jeszcze tak ciemno na dworze, że nic się nie chce. Ale co parę dni sobie podczytuję co się wydarzyło
Effcia28, aisa, Strażaczka90, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dawno nie pisałam nic o Heniutonie, więc zrobię mały apdejt: w końcu zrobił się bardziej "przyjazny użytkownikowi"
Już rzadko kiedy płacze przy takich standardowych czynnościach, jak ubieranie, rozbieranie, mycie, przewijanie itp - po prostu potrzebował czasu żeby się dostosować (to był ten "czwarty trymestr ciąży"
). Normalnie jest nie do poznania! Nawet moge go spokojnie kłaść na leżaczku, kocyku bez ryzyka, że swoim krzykiem postawi cały blok na nogi
AGA 30, Spero, Effcia28, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Sandraa, Pismak, jeju, Rucia, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
gocha04 wrote:hehe codziennie to nie ma nawet opcji, bo po robocie zrypana przychodzę i śpię po obiadku od 18 z 2-3h budzę się i znowu w kimono. Jeszcze tak ciemno na dworze, że nic się nie chce. Ale co parę dni sobie podczytuję co się wydarzyło
A jak kolano? Już śmiga jak "nowonarodzone" ?
jeju, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
super, że Heniu się przystosowuje do życia po jasnej stronie brzucha
kolano.. dziękuję śmiga, ale po śniegu na sztywnych nogach chodzę, bo raz poślizgnęłam się na żwirze i ciśnienie mi skoczyło ze strachuale daje rade, już nawet mogę podbiegać delikatnie.
mauysia, AGA 30, aisa, magdzia26, jeju, Dodi, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnymauysia wrote:Aha, tylko o kolor serduszek Ci chodzi
Nie wiem, czy to ciągle "działa", ale jak otworzysz sobie swój wykres np. z miniaturki w swojej stopce (a nie ze swojego profilu użytkownika), to widzisz czerwone serduszka
E tyle to wiem że na czerwono tam są sercaAle prośby się rozpatruje i prezenty daje czasami co nie
magdzia26, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Iii tam
Prezenty? A jakie prezenty? Randka z Mariuszem?
Na randkę to ja z Waflem pójdę hi hi
No Mauryś wiesz o co mi chodzi o to no jak to się nazywa no wiesz !!???
brak mi słów
Jak znajdę odpowiednie to napiszemagdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Biedoku, na to kolańsko to pewnie jeszcze długo będziesz musiała uważać, co?
magdzia26 lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 OVIklinika