plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mauysia, przemyślę sobie to co napisałaś. Masz pewnie rację że w taki sposób można stać kilka lat w miejscu. Tylko, że ja, jako osobowość neurotyczna (niestety) odbieram wszystko bardzo indywidualnie i zaraz z tego zrozumiałam, że on wcale nie chce dziecka....
-
natusia wrote:Boże tak się boje,że za mało rośnie...
a skąd ty wiesz jak rośnie skoro nie robiłaś drugiej bety?
nie denerwuj się na zapas.. może być DUŻA różnicz, widziałaś tebelke która wkleiłam? mieścisz się spokojnie w przedziale. RELAX !!!natusia, Woseba, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia nic sie nie bój:)bedzie ok:)tylko powtórz bete i jak najszybciej do gina..niech zoabzcy czym spowodowane to krwawienie...i faktycznie nie bierz wiecej wiesiołka bo on moze zaszkodzić...kurde ale super ze tyle fasolek:)
natusia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:no tak macie pewnie rację, każdy na swój sposób jest kochany i wkurzający jednocześnie..
ja po prostu sobie wmawiam że ze mną chyba nie chce dziecka, skoro ma już jedno z jakąs tam babką... jak sie go pytam to mówi że chce ale jak zbliżaja się TE dni to jemu się odechciewa.. nie rozumiem tego i niejeden raz przez to płakałam.. zawsze odzew jest taki sam: że to JA mam chwiejny nastrój i to JA zaczynam.. że ON nie robot i akurat mu się TERAZ nie chce - a że to TERAZ jest najważniejsze to nieważne.. - i tak mam co miesiąc od pół roku..
zosia wierzę, że niebawem znajdziesz na swojego M sposób i wszystko się ułoży. Głowa do góry, napewno przebrniecie przez te zawiłości.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
natusia a Ty babek z laboratorium nie słuchaj one czasami jak coś palną to klękajcie narody...
będzie dobrze musi być bo My wszystkie w to głęboko wierzymy
a mi też rośnie brzuch bo mam wzdęcia ha ha ha - to tak dla rozluźnieniaWoseba, mauysia, natusia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
agga84aa wrote:Mauysia, przemyślę sobie to co napisałaś. Masz pewnie rację że w taki sposób można stać kilka lat w miejscu. Tylko, że ja, jako osobowość neurotyczna (niestety) odbieram wszystko bardzo indywidualnie i zaraz z tego zrozumiałam, że on wcale nie chce dziecka....
Oczywiście w żadną stronę nie można przegiąć - na skok na bungee albo spływ tratwą po rwących strumieniach Ameryki Płd. bym się jednak nie zdecydowała -
nick nieaktualnynatusia wrote:Bardzo bym chciała,żebyś miała rację
Martwię się bo pani w laboratorium powiedziała mi,że najlepiej to się lekarz wypowie,bo mała ta beta i może być po wszystkim...
Zabić taką panią Laborantkę! grrrr
PS. Jak na to,że prawie cały dzień siedzę z wami tu dziś, to jednak sporo zrobiłam w pracynatusia lubi tę wiadomość
-
agga84aa wrote:Mauysia, przemyślę sobie to co napisałaś. Masz pewnie rację że w taki sposób można stać kilka lat w miejscu. Tylko, że ja, jako osobowość neurotyczna (niestety) odbieram wszystko bardzo indywidualnie i zaraz z tego zrozumiałam, że on wcale nie chce dziecka....
Aga: w pelni zgadzam się z Mayusią. Dodam jeszcze,że faceci nie potrafią myśleć o kilku rzeczach jednocześnie i przewidywać konsekwencji. Moj też czasem jak coś palnie... to jak by się z choinki zerwał
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
natusia wrote:dziewczyny beta wyszła 36,9 ... co ja mam myśleć
czy już po wszystkim ?
wedlug mnie jest za niska jak na 3 tygodnie po owulacji, czy mozliwe bys miala pozniej owulacje? w zeszlym cyklu gdy mi sie udalo mialam bete 26... zrobilam ją w dzien @... to byl za niski wynik... po 2 dniach betaponizej 2... i koniec -
wczoraj robilam bete dokladnie 16dni po owulacji i jest 338..
jezeli jestes 2 tygodnie po owulce to powinna byc wyzej.
Mam nadzieje ze sie myle i wszystko jest dobrze u Ciebie, ale skoro mialas @ to podejrzewam ze moglo dojsc do samoistnego poronienia, tak jak mi w zeszlym cyklu.. i teraz ta beta spada.
Czy spoznil Ci sie okres? Czy byl w terminie? -
Przepraszam, nie chce Cie dolowac, chce byc poprostu szczera.
Ale bardzo naprawde bardzo chce sie mylic w tym wypadku
musisz powtórzyc bete kochana.
No chyba ze jednak owulacje mialas pozniej, albo pomylka laboratoriumnatusia lubi tę wiadomość