X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • jeju Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ferda jak tak myślałam, to też mi do głowy ten tydzień wpadł... ciekawe jak to wyjdzie, bo cykl był dziwny jak Blondi zachodziła i pewnie głównie polega na usg :-)
    Libra a u Was może być niedługo gorąco? W sumie u nas też, bo jak panu T. zachce się na śląsk pojechać odwiedzić starego kumpla to może być różnie....wątpię, by politycy sie wyrobili w czasie....wiesz co mam na myśli?

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi my na luzie, wzięłam się ostro za odchudzanie, postanowiłam nie zachodzić w ciążę dopóki nie zejdę w dół o 20 kg :)

jeju lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi jesteś niemożliwa :D padam ze śmiechu

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia pal licho, że ustępujesz miejsca dziadkom, a co by było gdybyś musiała ustąpić miejsca zmęczonym torebkom?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 13:29

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wspominałaś ale my znamy Twoją gorliwość i zaangażowanie w pracę...domyśliłybyśmy się...to jak obiad o 21:10 to kolację rano i śniadanie w południe idąc tym tropem?

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi byłam uspać Dzidka grubasa który w ciągu dwóch tygodni utył 600g. o.O

jeju, magdzia26, Spero, Dodi, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra, kiedy Cię przyjmują na oddział?
    godzina 7 minut 30
    na oddziale melduję się w Dzień Dziaaaaaaadka:)
    a jedzie ze mną grupa wsparcia w okrojonym składzie, czyli mój m:) reszta dołączy na "głośnomówiącym" później... jak już mnie lekarze wymacają, a pielęgniarki pokłują:)
    a wiecie, że w tej klinice mogę trafić na konsylium (cy jakos tak) i np. badanie ginekologiczne będzie przeprowadzał mój profesorek w asyście kilku studentów - lekarzy stażystów? hehehe będzie jazda bez trzymanki:D

Rucia, jeju, Fedra, Pismak, magdzia26, Spero, Dodi, plemniczka, Sandraa, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki!

jeju, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra :-) to na jutrzejszy dzień
    Kaja, operację mam w czwartek:)(prawdopodobnie)... jutro mnie czekają same przyjemności... buahaha ;P

jeju, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra będziemy mocno trzymały kciuki za pozytywne zakończenie całej sprawy :) A na razie głównie za powodzenie laparoskopii :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 13:32

jeju, Libra, magdzia26, Spero, Dodi, aisa, gocha04, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Muzi my na luzie, wzięłam się ostro za odchudzanie, postanowiłam nie zachodzić w ciążę dopóki nie zejdę w dół o 20 kg :)

Olka no co Ty chcesz wazyc 30kg toz to zamach na Twoje cialo... ale tak na powanie to Cie podziwiam bo ja sobie postanowilam to samo 10 juz poszlo jeszcze 10 zostalo wiec zycze wytrwalosci :*

Dodi, a-koczek, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Nie wspominałaś ale my znamy Twoją gorliwość i zaangażowanie w pracę...domyśliłybyśmy się...to jak obiad o 21:10 to kolację rano i śniadanie w południe idąc tym tropem?
    nie jadam kolacji - ćwiczę silna wole przed czekającą mnie głodówką... dziś obiadokolacja będzie mym ostatnim posiłkiem :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie bardzo dobrze Libruś. I fajne będzie to poczucie, że znowu coś pchnęłaś do przodu. Będę myślami z Tobą, na "cichomówiącym" :)

Rucia, Libra, Pismak, Dodi, aisa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra mówisz o głodówce po laparo czy też zamierzasz iść na dietę? :)

Libra lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra Olka dobrze pisze, będzie git majonez jakby to Kaja ujęła :-)

Rucia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również miałam iść do sklepu, ale po tej całej akcji tak się zastresowałam, że przyjechałam prosto do domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Będzie bardzo dobrze Libruś. I fajne będzie to poczucie, że znowu coś pchnęłaś do przodu. Będę myślami z Tobą, na "cichomówiącym" :)
    Ola, ja się operacji nie boję (na razie bynajmniej), może mnie strach obleci w szpitalu... raczej tylko przeraża mnie przyszłość i te moje chusteczkowe wyniki... teraz to śmichy chichy, ale coś czuję, że jak profesorek przyjdzie po operacji omówić to, co on tam zastał (bo ja będę mieć przy okazji laparoskopii robioną drożność i mają też przeszukać, czy nie mam endometriozy)... to mi dorzuci do pieca i mina mi zrzednie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi priv.

jeju lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    a wiecie, że w tej klinice mogę trafić na konsylium (cy jakos tak) i np. badanie ginekologiczne będzie przeprowadzał mój profesorek w asyście kilku studentów - lekarzy stażystów? hehehe będzie jazda bez trzymanki:D
    miałam kiedyś taką przyjemność :/ nikt nawet sie mnie nie zapytał czy mam ochote żeby 15 studentów mi tam zaglądało o.O

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Libra mówisz o głodówce po laparo czy też zamierzasz iść na dietę? :)
    głodówka przed laparo i dietka po laparo... Olka, a kiedy będę mogła zjeść kotleta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 13:41

‹‹ 5009 5010 5011 5012 5013 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ