plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:A może to właśnie z tzytzków kapało ha ha:-) Czasem tak blondi jest, no innych już pomysłów nie mam, bo skąd Ci miało kapać, no chyba, że jesteś szczęśliwą posiadaczką obu płci, tj. dodatkowego męskiego narządu
nie no wiem z kad kapalo bo i po nodze jedna kropla pociekla
oj tam mniejsza o to co to bylo -
Witam
Zbiczku podpinam sie po zyczenia Oli ujela to tak ze mi slow braklo od siebie dodam spelnienia marzen
Pozdrawiam Wszystkie cieplo i goracomagdzia26, jeju, Kaja, sylwia1985, Pismak, Libra, Rucia, Spero, Dodi, plemniczka, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWszystko, co było Twoim marzeniem...
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Żbiczku Kochany:* dużo wytrwałości, sił i spełnienia marzeń:*
pozdrawiam wszystkie dziewczyny:)Kaja, jeju, magdzia26, Pismak, Fedra, Rucia, Spero, Dodi, Sandraa, a-koczek, aisa, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ruciu współczuję
mam nadzieję że jednak nic się nie uszkodziło w samochodzie... Kajuś niektórzy starsi ludzie to naprawdę mają tupet mozna zauważyć to mocno w komunikacji miejskiej jak przed 8 (pora kiedy ludzie jadą do pracy) 60 % autobusu to dziadki bo oni muszą akurat o tej godzinie do sklepu jechać... masakra jakaś tak mnie to wnerwia albo ja wpadają zdyszani do tramwaju bo urządzili sobie 3-godzinny maraton po centrum handlowym i stoją i zipią żeby im miejsca ustąpić ale latac po sklepach to mieli siłę a ty człowieku wracasz zrąbany po pracy to stój 40 min a co tam wrrrr czasem to normalnie nóż w kieszeni się otwiera
Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość