plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:pismak ty tam nie szalej z tymi wodami termalnymi bo jak cie fasolka trafi to tak nie za bardzo na to isc hehehe ,ale wyszalej sie za nas na nartach bo ja nie moge co ubolewam nad tym ehhhhhh
Raczej wątpię że się trafia gdyby to są tam też baseny z chłodniejszą wodą
Na razie to się nie wyszaleje bo śniegu nie ma
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyNienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy,
Pismak, Spero, Dodi, magdzia26, Blondi22, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy, Nienawidzę zimy,
Uuu czyżby już dzisiaj nie było radości z odśnieżania ???magdzia26, a-koczek, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:Uuu czyżby już dzisiaj nie było radości z odśnieżania ???
Byłam z Leo na szczepieniu, i ku**a cały parking przed przychodnią był zajebany samochodami ludzi, którzy podwożą dupy do pociągu, nie miałam gdzie stanać, więc wjechałam na trawnik gdzie również ku**a stoją ludzie którzy przesiedli się na pociąg, wjechałam w jakś dół i ku**a utknęłam, ze łzami w oczach poprosiłam jakiegoś chłopaka żeby mnie popchnął, udało się wyjechać, ale nie wiem czy czegoś nie urwałam bo pali mi się czerwona kontrolka ( wykrzyknik ) fuck fuck .Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Byłam z Leo na szczepieniu, i ku**a cały parking przed przychodnią był zajebany samochodami ludzi, którzy podwożą dupy do pociągu, nie miałam gdzie stanać, więc wjechałam na trawnik gdzie również ku**a stoją ludzie którzy przesiedli się na pociąg, wjechałam w jakś dół i ku**a utknęłam, ze łzami w oczach poprosiłam jakiegoś chłopaka żeby mnie popchnął, udało się wyjechać, ale nie wiem czy czegoś nie urwałam bo pali mi się czerwona kontrolka ( wykrzyknik ) fuck fuck .
OjejTo faktycznie niewesoło
dobrze że chłopak pomógł. A ta lampka z wykrzyknikiem to od hamulca ręcznego jest więc może linka się urwała
ale nie ma to wpływu na ogólną sprawność samochodu
Ale dalej nie rozumiem związku z zimąchyba że w inne pory roku ludzie chodzą na piechotę i nie zawalają parkingu ?
Angelius Provita
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej ja juz po ktg zapis w miare he chyba cos jednak sie szykuje
szyjka nadal 2cm otwarta teraz w czwartek na ktg .
Rucia, magdzia26, mauysia, Dodi, Pismak, Kaja, Spero, Sandraa, a-koczek, gocha04, aisa, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to dobrnełam....Żbiczku kochany
najlepsze z serducha płynące życzenia dla Ciebie, niech Cię smutki omijają z daleka i niech uśmiech ciągle rozpromienia Twoją twarz :-)Każdy dzień niech przynosi miłą niespodziankę...mocno Cię ściskam urodzinowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 13:12
magdzia26, Dodi, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Zbiku wszystkiego najlepszego. Spełnienia marzeń
Rucia to nie wesoło. Dobrze, że chociaż znalazł się ktoś kto Ci pomógł. Ja też już czekam na wiosnęWiosno, wiosenko przychodz szybko
Mój mały kończy dzisiaj tydzień, ale ten czas leci, hehe
Blondi męża w obroty i do roboty. Niech już Iza wyskakuje
Miłego dniaBlondi22, Kaja, Rucia, magdzia26, Dodi, Spero, aisa, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Anno
witaj...Kaju, Blondi, Pismaku, Kfjateńku, Olu, Mauysiu, Shagguś....witajcie
U nas kwitną juz nagietkiRucia kurde musze poszukac jakiegoś zaklęcia, co ta cholera sobie pójdzie do Afryki co by trochę radości mieli w tych suchych gorących rejonach
Pismak, Blondi22, Rucia, Kaja, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość