plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Plotka przeszła przed doliny
Żbik ma dzisiaj urodziny!
Szumi echo na Broad Peak’u
Najlepszego słodki Żbiku!
Jest cool-sierściuch z tego Żbika,
Ola już życzenie klika
Nie „życzenia” a życzenie -
Jedno bowiem masz marzenie
Wkrótce patrząc na potomka
Tak zagaisz do małżonka:
„Mały z niego Lucyferek
Ma po Tobie charakterek!”
mauysia, magdzia26, Kaja, Pismak, kierzynka, a-koczek, Effcia28, Dodi, Spero, jeju, gocha04, Rucia, Fedra, Libra, aisa, Kfjatus, zbikowa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola ty to tego Żbika naprawdę musisz kochać :)P
Żbiku wszystkiego naj naj naj lepszego a szczególnie spełnienia tego jednego najskrytszego wymarzonego życzeniaa-koczek, Kaja, Effcia28, Dodi, Spero, Rucia, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Piękne wierszydło!
I ja dołączam się do żbikożyczeń urodzinowych. Żebyś w życiu miała do przeskakiwania jak najmniej kłód, a te, które sie pojawią żebyś gładko pokonywała, jak zresztą przystało na zaprawioną maratonkę
Uprasza się koleżanki o wklejenie tortu, bo ja piszę z telefonu!magdzia26, a-koczek, Dodi, Spero, Fedra, aisa, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Żbiczku Kochana piękny wierszyk Ci Ola napisała i ja życzę Ci tego aby Twoje marzenia się spełniły - szczególnie to jedno
I żeby smutki i mroki rozjaśniły i przepędziły piękne promienie nadziei
magdzia26, Spero, Fedra, zbikowa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Jak co tydzień o tej porze witam się z poczekalni u logopedy...Młody ma zajęcia a ja chwilę wolnego...przynajmniej póki nie wyjdzie bo potem idziemy w parę miejsc: do fryzjera z Małym mężczyzną,do banku,do PZU,do Rossmanna i do spozywczaka a potem na autobus do domku...dziś u nas potworna szklanka nawet po trawie fatalnie się idzie
Uwaga,próbuję nadrobić Ovu zaległości...ciekawe czy mi się udamagdzia26, mauysia, a-koczek, Dodi, Spero, Rucia, aisa, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMauysiu pytając o fotki z imprezy miałam na myśli imprezkę w przedszkolu dla Babci ...jakieś fotki są
?
A co do herbatek itd u mnie laktacja jest OK piję raczej bo lubięChoć herbatka z herbapolu fix jest super bo i ja lepiej się czuję i Igorkowi lepiej się wyróżniać pp niej..teraz jak mamy kryzys w tych sprawach to zamierzam regularnie pić by udało Mu się wydalić wszystko...biedny Igorek męczy sue już chyba trzeci dzień a dzisiejsza noc była straszna...nie dość że poszłam spać o 2:30 to po od 4 do po 6 była walka a o 8 już pobudka
Wracam do czytania dalej bo zaraz czas wolny się skończy.
Aga popieram Mauysię taka siostra jak Ty to skarba-koczek, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dawno nie pisałam nic o Heniutonie, więc zrobię mały apdejt: w końcu zrobił się bardziej "przyjazny użytkownikowi"
Już rzadko kiedy płacze przy takich standardowych czynnościach, jak ubieranie, rozbieranie, mycie, przewijanie itp - po prostu potrzebował czasu żeby się dostosować (to był ten "czwarty trymestr ciąży"
). Normalnie jest nie do poznania! Nawet moge go spokojnie kłaść na leżaczku, kocyku bez ryzyka, że swoim krzykiem postawi cały blok na nogi
Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Witam dziewczynki was gorąco
Tak jak postanowiłam w wigilię i jak napisałam nad wykresem(poprzedniego cyklu) tak też uczynić chcę
Chcę wam wszystkim życzyć zdrowia i spełnienia marzeń
Oby się wam udało dojść do upragnionego celu
Ja was opuszczam
Jedyne co mnie nie zawodzi do @ która przychodzi zawsze punktualnie co miesiąc więc i dziś sobie przyszła
Na FB zostanę więc coś tam będe wiedzieć co sie dzieje u was :-0
Tulę Was wszystkie i życzę powodzenie
Ps. Dziękuje za miło spędzony czas
Do widzenia !!!!!!!!!!!!!!!!
DOKĄD TO?
Dodi lubi tę wiadomość
-
Magdziu - tort superowy!
Shaggi - z Dnia Babci mam właściwie tylko filmiki, no chyba że poszperam w telefonie M (z jego telefonu robiłam filmiki i parę zdjęć, które chyba zbytnio nie wyszły - zobaczę.).
Biedny Igorcio... Myślisz że ma zaparcie? U nas też na polu fekalnym pewne problemy, ale może nie będę zgłębiać tematu - może dziewczyny jedzą śniadanie
Właśnie listonosz przyniósł mi przesyłkę - nosidełko mei-tai dla Henia! Jupi, nie mogę się doczekać, aż będzie już siadał, to będę mogła go w nim nosić(Henia, nie listonosza)
magdzia26, a-koczek, Dodi, Spero, Rucia, aisa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:A mój weekend bardzo średni
wczoraj mnie mama zdenerwowala po czym poklocilam się z moim P a dzisiaj poklocilam się z tata dużo niefajnych rzeczy usłyszałam od niego
i wyjechałam od rodziców bez słowa nie pozegnalam się nawet z nimi bardzo duża przykrość mi zrobili
i do tej pory nie mogę się uspokoić
magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość