plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Kochane : *
Blondi trzymam kciuki
Witaj Fedruś
Libra cieszę się że u Ciebie lepiej :*
Kajuś bądź dobrej myśli napewno będzie dobrze
Ja mam cały czas robotników masakra już mam tak dość nawet nie mam jak spokojnie tu wejśći sobie z Wami pogadać zasięg mam na dole a oni mi tu robią więc siedze na górze
Całusy dla każdej z WasDodi, Pismak, Kaja, Fedra, magdzia26, Libra, Effcia28, Spero, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
AGAFIA GDZIE FOCIA BRZUCHA ?!
Dodi, Kaja, Fedra, magdzia26, Agafia, Effcia28, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Agafia wrote:Witam Kochane : *
Blondi trzymam kciuki
Witaj Fedruś
Libra cieszę się że u Ciebie lepiej :*
Kajuś bądź dobrej myśli napewno będzie dobrze
Ja mam cały czas robotników masakra już mam tak dość nawet nie mam jak spokojnie tu wejśći sobie z Wami pogadać zasięg mam na dole a oni mi tu robią więc siedze na górze
Całusy dla każdej z Was
hej Agafia
a jak tam Wasze samopoczucie? ja nie chcę nic mówić, ale wiesz... pamiętam Twój wpis gdzie sie oferowałaś ze spotkaniem i takimi tam, więc nie poganiając robotników możesz im delikatnie wspomnieć, że koleżanki zaczynają się denerwować bo dobrej herbaty w nowym domku by się napiły
Kaja, magdzia26, Agafia, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Pismaczku póki co przepadła mi gdzieś ładowarka do aparatu a no i mam problem z tym programem do wstawiania zdjęć : (
Dodi spokojnie teraz to tu jeszcze za bardzo sajgon jest ale myślę że jak sie zrobi cieplutko to powinno juz byc wszytsko na tip top na tarasie zoorganizujemy sobie spotkanieDodi, Pismak, Kaja, Effcia28, Spero, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Nie chce sie wymigać Kochane ale póki co nie mam warunków nawet rodzice męża jeszcze u nas nie byli cały czas jak nie schodziaże do kafelkarze . dziś mi beton dekoracyjny robią w wiatrolapie . Bałagn w domu co chwile folie trzeba rozkładać i sprzątać masakra
-
Agafia ja bede robiła sajgonki po weekendzie bo juz pustki wszystko zjedzone ehhh ,a tyle roboty znimi ,ze szok ,ale co wolnego mam do oporu wiec bede zawijala jak ten swistak hehehehe
magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:mówisz stara sprawdzona metoda?
Dobra to jak już tak się sprawy mają, to faktycznie nie ma co tu szukać. Ja odpuściłam i przyznałam rację ale widzę, że to za mało.
Ładnie się żegnam i życzę właśnie, no....tego.....miłej atmosferki
Raz już na fb mi dziś ciśnienie podrosło, bo mam nieco inne poczucie humoru a teraz tu. No cóż....jeszcze kilka dni tu duchem obecnaDodi lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Dobra to jak już tak się sprawy mają, to faktycznie nie ma co tu szukać. Ja odpuściłam i przyznałam rację ale widzę, że to za mało.
Raz już na fb mi dziś ciśnienie podrosło, bo mam nieco inne poczucie humoru a teraz tu. No cóż....jeszcze kilka dni tu duchem obecna
Ale o co chodzi ?Dodi, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
jeju wrote:Dobra to jak już tak się sprawy mają, to faktycznie nie ma co tu szukać. Ja odpuściłam i przyznałam rację ale widzę, że to za mało.
Raz już na fb mi dziś ciśnienie podrosło, bo mam nieco inne poczucie humoru a teraz tu. No cóż....jeszcze kilka dni tu duchem obecna
chyba rzeczywiście mamy zupełnie różne poczucie humoru, ale ja staram się czytać wszystko ze zrozumieniem i nie będę się też zarzekać czy stąd odchodę czy nie, bo jak mnie coś wkurzy to się zawinę bez słowa
coś za dużo nieporozumień ostatnio
przepraszam, ale nie czuję się winna....
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny