plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:eeee nie wiem o co chodzi z tą prawdą i pół prawdą ale zgadzam się z Pismakiem też wolę znac cała prawdę żeby później mieć spokojna głowę...
a ze chce znać całą prawdę to mam do Was pytanie jestem już po owulacji kilka dni wczoraj badając szyjkę wyciągając palucha zostało na nim troche sluzu zabarwionego krwią czy mam się czym martwić???
no i proszę o cała prawdę...
myślę ,że nie ma powodu do zmartwień ale obserwuj się nadal kochanaFedra, Dodi, Pismak, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość
-
Ludzie o co kaman? Dodi nie podoba mi się co napisałaś i tyle!
Nie miałam zamiaru korzystać z żadnej sprawdzonej metody, bo nawet nie wiem jakiej, podkreśliłam, że rozumiem i tyle.
Ale jak napisałaś, że ostatnio jakieś nieporozumienia ciągle no to oczywiste wnioski można wyciągnąć.
No przecież. I się wcale nie denerwuję. Czy ja już pisałam, że przyznaje Wam rację? no...a teraz czas zmienić awatara, bo ten prezent za świąteczny... -
jeju wrote:Dodi pytam o co miałabys się czuć winna? No właśnie? Oco? Czy ja w kimś tu poczucie winy wzbudzam?
o Twoje odejście? i podniesione ciśnienie z powodu wpisu na fb, tylko nie wiem czy z mojego powodu?
tyle z mojej strony w tym temacie bo uważam go za zamkniety....
idę się położyć
edit:
ma prawdo Ci się nie podobać, ale ja nie sądzę bym kogoś czymkolwiek obraziła czy uraziła, więc wyszło jak wyszło a jeśli chodzi o sprawdzoną starą metodę to zauważyłam, że najlepiej powiedzieć, że się nie pasuje czy odchodzi jak czyjaś wypowiedź jest nieodpowiednia i nie jest to Twój pierwszy raz. Ponadto uważam się za osobę kulturalną, inteligentną o specyficznym poczuciu humoru (tak dla wyjaśnienia. Tym oto sposobem podniosłam sobie moje mniemanie na temat własnej osoby. Kończę to co zaczęłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 14:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:o Twoje odejście? i podniesione ciśnienie z powodu wpisu na fb, tylko nie wiem czy z mojego powodu?
tyle z mojej strony w tym temacie bo uważam go za zamkniety....
idę się położyćPismak, Fedra, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
Oj LIbruś chyba musisz zaprowadzić tutaj porządek
Fedra, Libra, Dodi, Spero, Effcia28, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedrus chyba masz rację.
Dziewczyny luz weekend sie zbliża zaraz koniec pracy, wieć stres i nerwy nikomu nie potzrebneFedra wrote:Ja powiem tylko tyle ze od tych hormonów to Wam wszystkim się w dupach poprzewracałoFedra, Dodi, Spero, magdzia26, Pismak, zbikowa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:No Fedra czyli nie jesteś sama z tymi hormonami
yyyhhhmmm że co?
ja pisałam o Waszych hormonach nie o swoich bo jak widac moje nie buzują... ale zawsze moga...Pismak, Dodi, Effcia28, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
jeju wrote:Jak nie wiesz, to po co koment? No nieistotne....lubię Was ale jak się tak na Was napatrzę to Was tak bardzo...
No nic, to idę solidarnie też się położyć.
ale nie musisz być chamska przy okazji... nawet jak ktoś nie wie o co chodzi ma prawo skomentować...Libra, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi