plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondina trzymam kciuki
Libra za ciebie również
Mauryś dzięki za przesyłkę
U mnie tydzień zleciał ekspresemKręgosłup nie boli nic a nic jak w gorsecie robię więc ok
Jedynie nogi mi do tyłka wchodzą
I strasznie bolą stopy
Ale dotrwałam do weekendu Wafel też już wraca do domu
A więc miłego weekendu i do napisaniaDodi, Kaja, magdzia26, a-koczek, Libra, Pismak, aisa, Strażaczka90, sylwia1985, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Librus czyli wszystko idzie w dobrym kierunki a dla tego paskudnika mówimy "zegnaj" będę mocno trzymała kciuki w poniedziałek
kochana
nieźle ta koleżankę nastraszylas
Ja chce tutaj relacji o stanie twojego zdrowia na bieżącoDodi, Spero, Libra, Strażaczka90, sylwia1985, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Librus ja mam pytanie o ile mogę spytać gdzie ty mas ztego miesniaka i jakiego typu jak długo itp
-
Libra wrote:Effcia, Slonce... To był żart:*
A propo czarnego humoru...moja kolezanka 10 lutego idzie na laparoskopie. I juz się tym faktem stresuje i prosiła mnie o zdawanie relacji. Kontaktujemy się codziennie. Dzis zrobilam jej psikusa i wysłałam jej SMS o treści: przyjęłam ostatnie namaszczenie,wiec jestem juz gotowa do operacji;)... Hehehe, niedobrzyzna ze mnie:D zaraz oddzwonila i słyszę:Że co? Hehehe
no widzisz tom nie zaczaiła
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:łooo ludzie i zostawić Was na pół dnia same to już rozpizdziaj zrobią....
Libruś kochana bardzo się cieszę, ze się pozbywamy tego mięśniaka w poniedziałek yupiii a swoją drogą to ta grupa krwi taka unikatowa. ale mój kolega też ma taką wiec jesteś drugą osobą którą znam z takim dobytkiemmagdzia26, Dodi, Spero, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny