plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Nie no co to się dzieje
no nie ładnie która to była pewnie Dodi
a może byście coś dobrego na temat Dodi powiedziały?
Effcia wczoraj to było? chyba przesadziłaś teraz
Effcia28, magdzia26, Spero, Libra, Pismak, Strażaczka90, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to Ci napiszę , decyzję o odejściu podjęłam już dawno, to nie nowość. Czekałam aż wygaśnie abonamentu, bo trochę szkoda mi kasy było ale co tam. Dodi wie o co chodzi i jeśli to co napisałam droga Fedro uważasz za chamskie to spoko ale ja tu nic chamskiego w tym wpisie nie widzę, to na tyle.
Sytuacja wygląda tak, że ciągle drąży się ten temat i cytuje moje wpisy gdzie już sto razy pisałam, że przyznaję, że nie miałam racji.
Ludzie ile niedopowiedzień do cholery?
Effcia z tej strony na to nie spojrzałam pisząc Kai jedną z opcji dlatego podkreślam cały czas to co wcześniej, że racja jest po Waszej stronie a po tym dalej jeździ się po mnie jak po łysej kobyle, to bez sensu trochę.
Nic tu po mnie, bo przecież jak czytam, że korzystam z jakichś sprawdzonych sposobów ( swoją drogą chodziło o ucieczkę, bo o cóż innego? ) no to trudno nie odpisać.
No cóż jak widać mi chyba brakuje elementarnej kultury i teraz już wszystko się zgadza. Proszę mi wybaczyć jeśli kogoś to dotknie ale ileż można słuchać oschłych uwag?
Fedra od Ciebie przeczytałam, że nie pocieszam jak Ty tego chcesz np. no nie powiem, zrobiło mi się przykro ale co tam, jakoś przełknęłam.
Tak dziś ktoś w dość obcesowy sposób skomentował zachowanie moich znajomych i wrzucił uwagę o ich inteligencji a raczej jej braku. Może to taki żart miał być, może ale moim znajomym do śmiechu nie było. Nie każdy jest taki błyskotliwy. Celowo nie piszę tu kto, bo uważam, że nie jest to konieczne, zainteresowana osoba wie.
I nie uważam za konieczne ujawnianie się tej osoby, mam nadzieję wyjaśnić to sobie na priv. Bardzo się cieszyłam Fedra, że piszesz częściej i już w innym nastroju, ale wiesz uważam, że jak nie dziś to jednak w innych momentach burza hormonów też i Ciebie dotyczy....
Co do nieporozumiem słusznie czasem je wywołuje ale widzę, że nie jestem sama i dziś widać to jak na dłoni.
Wobec powyższego, postaram się zacisnąć zęby, trzymać jęzor na wodzy i już nikomu krzywdy swoją pisaniną nie robić. Spero jeśli masz jakieś pytania to poproszę na priv....czas na mnie. Już chyba wszystko wiadomo.
-
Dodus
widzę ze uczysz się od naszego miszcza Oli ale niech Ci będzie
Jesteś nieoceniona, cudowna, i do tego ja Cię bardzo bardzojak jesteś na forum to tak jakoś wesele
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 15:48
Spero, Dodi, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero... Jezeli chodzi o grupę 0 rh- to ją ma ponad polowa mojej rodziny...a z najbliższych osob to dziadek, mama, siostra i brat... A tata ma 0 Rh +... W krwiodastwie to same poszukiwane grupy;)
Spero, Dodi, Pismak, aisa, Agafia, Strażaczka90, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Madzia a może dla odmiany tabelke wkleisz i siebie w koncu wstawisz w odpowiednim miejscu
o ile wszystko będzie dobrze się tak stresuje ze przez weekend obgryze wszystkie paznokcie nawet te na stopach
Libra, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dostałam info ze mój nick jest dość często wymieniany wiec przyszłam jestem i proszę o wyjaśnienie tego:
"Fedra od Ciebie przeczytałam, że nie pocieszam jak Ty tego chcesz np. no nie powiem, zrobiło mi się przykro ale co tam, jakoś przełknęłam." - bo w ogóle nie złapałam o co chodzi...
tego też nie rozumiem:
"Bardzo się cieszyłam Fedra, że piszesz częściej i już w innym nastroju, ale wiesz uważam, że jak nie dziś to jednak w innych momentach burza hormonów też i Ciebie dotyczy...." - bo jakby nie było to co napisałam napisałam do dzisiejszej sytuacji a nie do przeszłej czy przyszłej więc i tego nie czaje...
uważam ze zabrzmiało to chamsko bo zabrzmiało jakbyś to pisała do Libry bo pojawiło się to pod jej postem... a w ogóle nie wiem czy zauważyłaś wiele dziewczyn napisało ze nie wie o co chodzi i tyle w temacie...
a pojawiłam się tylko dlatego ze wydażyło się kilka istotnych sytuacji na forum i gdyby nie to ze mi Dziewczyny o tym napisały to pewnie bym tu nie weszła...
ale tak jak pisałam już mnie spowrotem nie ma no chyba ze będę musiała wrócić i się do czegoś odnieść...
życze duzo spokoju...
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnya-koczek wrote:Librus bo ja mam endo w bliznie po cc od jakiegos 1.5 roku i tak sie zastanawiam czy isc na operacje czy jeszcze czekac bo akurat moze uda mi się zajsc w ciąze. a moze to ona uniemożliwia mi zajscie chociaz gin twierdzi ze raczej nie
-
nick nieaktualnyKurcze długo to trwa u Blondi, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i już niedługo Izka będzie na świecie
Madziu, właśnie zmień tabelkę proszę, nie możesz zajmować tyle miejsca w saraczkach, trzeba powiększyć grono fasolek, już 3 ovudziecię się rodzi, no musi ktoś wskoczyć na miejsce
magdzia26, Dodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny