X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    doslali Ci brakujące sztućce? No kurna nie moge wbic się na fb:/

Mają dosłać b dzwnili więc ok :-)

Dodi, Libra, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Nie no co to się dzieje :P no nie ładnie która to była pewnie Dodi :P

a może byście coś dobrego na temat Dodi powiedziały?
    Effcia wczoraj to było? chyba przesadziłaś teraz :P

Effcia28, magdzia26, Spero, Libra, Pismak, Strażaczka90, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    no widzisz tom nie zaczaiła :D
    :*

Effcia28, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ci napiszę , decyzję o odejściu podjęłam już dawno, to nie nowość. Czekałam aż wygaśnie abonamentu, bo trochę szkoda mi kasy było ale co tam. Dodi wie o co chodzi i jeśli to co napisałam droga Fedro uważasz za chamskie to spoko ale ja tu nic chamskiego w tym wpisie nie widzę, to na tyle.

Sytuacja wygląda tak, że ciągle drąży się ten temat i cytuje moje wpisy gdzie już sto razy pisałam, że przyznaję, że nie miałam racji.

Ludzie ile niedopowiedzień do cholery?
    Effcia z tej strony na to nie spojrzałam pisząc Kai jedną z opcji dlatego podkreślam cały czas to co wcześniej, że racja jest po Waszej stronie a po tym dalej jeździ się po mnie jak po łysej kobyle, to bez sensu trochę.

Nic tu po mnie, bo przecież jak czytam, że korzystam z jakichś sprawdzonych sposobów ( swoją drogą chodziło o ucieczkę, bo o cóż innego? ) no to trudno nie odpisać.

No cóż jak widać mi chyba brakuje elementarnej kultury i teraz już wszystko się zgadza. Proszę mi wybaczyć jeśli kogoś to dotknie ale ileż można słuchać oschłych uwag?
    Fedra od Ciebie przeczytałam, że nie pocieszam jak Ty tego chcesz np. no nie powiem, zrobiło mi się przykro ale co tam, jakoś przełknęłam.

Tak dziś ktoś w dość obcesowy sposób skomentował zachowanie moich znajomych i wrzucił uwagę o ich inteligencji a raczej jej braku. Może to taki żart miał być, może ale moim znajomym do śmiechu nie było. Nie każdy jest taki błyskotliwy. Celowo nie piszę tu kto, bo uważam, że nie jest to konieczne, zainteresowana osoba wie.

I nie uważam za konieczne ujawnianie się tej osoby, mam nadzieję wyjaśnić to sobie na priv. Bardzo się cieszyłam Fedra, że piszesz częściej i już w innym nastroju, ale wiesz uważam, że jak nie dziś to jednak w innych momentach burza hormonów też i Ciebie dotyczy....

Co do nieporozumiem słusznie czasem je wywołuje ale widzę, że nie jestem sama i dziś widać to jak na dłoni.

Wobec powyższego, postaram się zacisnąć zęby, trzymać jęzor na wodzy i już nikomu krzywdy swoją pisaniną nie robić. Spero jeśli masz jakieś pytania to poproszę na priv....czas na mnie. Już chyba wszystko wiadomo.

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • magdzia26 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodus <3 <3 <3 widzę ze uczysz się od naszego miszcza Oli ale niech Ci będzie
    Jesteś nieoceniona, cudowna, i do tego ja Cię bardzo bardzo <3 jak jesteś na forum to tak jakoś wesele :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 15:48

Spero, Dodi, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej wiecie co? ta nasza Dodi to taki dobry duszek jest :*

magdzia26, Dodi, Pismak, Agafia, Strażaczka90, zbikowa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero... Jezeli chodzi o grupę 0 rh- to ją ma ponad polowa mojej rodziny...a z najbliższych osob to dziadek, mama, siostra i brat... A tata ma 0 Rh +... W krwiodastwie to same poszukiwane grupy;)

Spero, Dodi, Pismak, aisa, Agafia, Strażaczka90, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus bo ja mam endo w bliznie po cc od jakiegos 1.5 roku i tak sie zastanawiam czy isc na operacje czy jeszcze czekac bo akurat moze uda mi się zajsc w ciąze. a moze to ona uniemożliwia mi zajscie chociaz gin twierdzi ze raczej nie

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatni wpis był specjalnie dedykowany Pismakowi a przy okazji dla wszystkich. Miłego popołudnia :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 15:45

Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    a może byście coś dobrego na temat Dodi powiedziały?
    Effcia wczoraj to było? chyba przesadziłaś teraz :P
    Dodi jest super:)

magdzia26, Dodi, Pismak, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi napisz cos bo za chwile tutaj na zawał zejde o.O

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia a może dla odmiany tabelke wkleisz i siebie w koncu wstawisz w odpowiednim miejscu

magdzia26, Effcia28, Dodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondii mi napisała że "rozwarcie po próbnej oxy lużne 2 palce.Czekamy dalej aż się rozkręci.Skurcze tez już są :)"

Spero, Libra, Dodi, Kaja, Pismak, aisa, Agafia, Strażaczka90, Sandraa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedna Blondi mam nadzieje ze się nie nameczy za bardzo...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Madzia a może dla odmiany tabelke wkleisz i siebie w koncu wstawisz w odpowiednim miejscu
    Koczus obiecuje po usg :D o ile wszystko będzie dobrze się tak stresuje ze przez weekend obgryze wszystkie paznokcie nawet te na stopach o.O

Libra, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam info ze mój nick jest dość często wymieniany wiec przyszłam jestem i proszę o wyjaśnienie tego:

"Fedra od Ciebie przeczytałam, że nie pocieszam jak Ty tego chcesz np. no nie powiem, zrobiło mi się przykro ale co tam, jakoś przełknęłam." - bo w ogóle nie złapałam o co chodzi...

tego też nie rozumiem:

"Bardzo się cieszyłam Fedra, że piszesz częściej i już w innym nastroju, ale wiesz uważam, że jak nie dziś to jednak w innych momentach burza hormonów też i Ciebie dotyczy...." - bo jakby nie było to co napisałam napisałam do dzisiejszej sytuacji a nie do przeszłej czy przyszłej więc i tego nie czaje...

uważam ze zabrzmiało to chamsko bo zabrzmiało jakbyś to pisała do Libry bo pojawiło się to pod jej postem... a w ogóle nie wiem czy zauważyłaś wiele dziewczyn napisało ze nie wie o co chodzi i tyle w temacie...

a pojawiłam się tylko dlatego ze wydażyło się kilka istotnych sytuacji na forum i gdyby nie to ze mi Dziewczyny o tym napisały to pewnie bym tu nie weszła...

ale tak jak pisałam już mnie spowrotem nie ma no chyba ze będę musiała wrócić i się do czegoś odnieść...

życze duzo spokoju...

Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • ash Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba na innej planecie żyje, albo nie umiem czytać....
    No nic, miłego dnia i weekendu dziewczyny!

Spero, Libra, Dodi, Pismak, Strażaczka90, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Librus bo ja mam endo w bliznie po cc od jakiegos 1.5 roku i tak sie zastanawiam czy isc na operacje czy jeszcze czekac bo akurat moze uda mi się zajsc w ciąze. a moze to ona uniemożliwia mi zajscie chociaz gin twierdzi ze raczej nie
    trudno mi powiedzieć, jest tu kilka kobietek z endometrioza... Ale ona maja na rożnych organach... Po tych tu wszystkich wysłuchanych historiach ja bym proponowała skonsultować się ze specjalistą...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze długo to trwa u Blondi, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i już niedługo Izka będzie na świecie

Madziu, właśnie zmień tabelkę proszę, nie możesz zajmować tyle miejsca w saraczkach, trzeba powiększyć grono fasolek, już 3 ovudziecię się rodzi, no musi ktoś wskoczyć na miejsce :D

magdzia26, Dodi, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ weszłam na moment krytyczny :-)

Narka laseczki :-)

magdzia26, Kaja, Libra, Effcia28, Dodi, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

‹‹ 5051 5052 5053 5054 5055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ