plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Ej no to nie fair <tupie noga> nie zgadzam się na żadne odejścia i juz bo się na was obrazę
ja jestem zmuszona ewakuować się tylko do sklepu a reszta się pewnie z Tobą tak droczy
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Wy ja widzę wszędzie weszycie aferę !!!! Nie niestety nie mam takiego najmniejszego zamiaru , a , że jeju napisała o konikach to ja kiedys jezdzilam na koniu na oklep buhahahahahaha
mnie naj mnie afery tutaj interesujamam do tego stosunek conajmniej .......... ooo
hehehe nie w tym rzecz - żadne węszenie afery. Tak poprostu zrozumiałam bynajmniej ja sama Twój wpis i pewnie nie jestem jedyna -
To dodi nie ma co dalej krążyć temat hehehehehe to forum o staraniach , a nie o aferach w Sejmie ich dosyc hehehehehe im zostawmy interpretacje , a bedzie bardziej zabawnie!!!!!
Dodi, magdzia26, Rucia, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdzia26 wrote:Kajus przegraliśmy ale z kimś innym graliśmy tylko nie pamiętam kto to był Szwecja, Słowacja...
Chorwacjamagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dość dyplomatycznie, tak czułam, że skasujesz wpisy na fb, a szkoda....byłoby się do czego odnieść...trudno...widać jednak coś na rzeczy było....no cóż...napisałam dużo wyżej z nutka humoru, że nie o to dokładnie mi chodziło i nie wykręcaj kota ogonem...no cóż mi nie przeszkadzało, że inni piszą temperatury nawet napisałam, że to dobry pomysł a Ty wyjechałaś z brakiem inteligencji
Śmieszy mnie to co teraz napisałaś....wybacz ale już się nie odniosę więcaj....
Spero a Ty dziewczyno wyszukaj mój wpis, gdzie piszę, że odchodzę przez Was. Dobre!
Żenujące jest to, że kółko wzajemnej adoracji się powięszaI jeśli kogoś to zaboli to będę miała jasny obraz, że się nie mylę
Nie ma ludzi idealnych i mi też daleko do ideału ale nawet jak jasno napisałam o co mi chodziło, to nadal co innego widzicie ha ha no cóż....Idę bo szkoda zdrowia...ileż można.
Pismak raz jeszcze do Ciebie, jak wszyscy tu będę pisała co myślę kiedy chcę, nawet po pół roku...więc nie pisz mi co mam wyjaśniać i kiedy na priv czy na forum....co do Fedry to jej wyjaśniłam o jakie hormony mi chodzi...na jej prośbę...a jeśli nie pamięta, to najwyraźniej jest to normalne. To żadne brudy z przeszłości i nie wydaje mi się, że taka forma tego była
Fedra zadała pytanie i Pismak również,więc Dodi nie wiem do czego pijesz.... odpowiedziałam i jak chcecie kolejny tydzień żyć tym tematem, to Wam nie zabronię przecież...
A podkreślanie swojej odwagi w temacie pozostania na forum nie wiem czemu ma służyć, może to jakaś szpila wbita w mój tyłek, może....ale fajnie się czyta...piszcie dalej....
Jesteście lepsze od moich uspokajaczy