plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha dziś jechałam z mamą bo musiala dać se w zyle na tsh i ft4 , a pozniej do fryca i stalam na parkingu i se grzalam auto bo klamki zamrzly , a obok stał pan z dwiema laskami i palili fajni i otworzył drzwi i mi gada , ze mam auto wyłączyć bo spaliny mu przeszkadzają ...przemilczylam i gazowalam ile sie dało , aż biało było ....pan chcial zabłysnąć i go ogazowalam takie Pistolety na wsi mieszkają
a-koczek, Rucia lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Kaja jesteś najlepsza zadymiara we wsi na to wychodzi
Chcesz byc moją prawą ręką?
ja jestem prawą reka Lucjana z pod bram Piekieł buhahahaha kochana dawaj do mnie .....pewnie , ze Tak !!!!!!
jeju, Rucia lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:A tak faktycznie to mój najlepszy przyjaciel ma na imie Lucek, wiesz Kaju
No widzisz mój tez i taki z niego Pstolet , ze jak sie razem stykniemy to brzuch muszę trzymac , abym nie urodzila szybciej hehehe jajcarz i dowcipnis 1 kl ,...jeju lubi tę wiadomość
-
Ja pier.....dolę.... napisze źle, skasuje źle. Laska ogarnij się!
Zadowolona jesteś dzisiaj z siebie?
No w końcu pojawiła się prawdziwa Muzi....
boli Cię to, że mam tyle znajomych? najwyraźniej tak.... szkoda nerwów na kogoś takiego jak Ty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 17:58
jeju lubi tę wiadomość
-
Dodi weź zluzuj....piszę zagadkami źle, piszę wprost źle....weszłam i niespodzianka
Nowy wpis
No jakoś nie zazdroszczę i nic takiego nie napisałam, pomijając fakt, że mamy też wspólnych znajomych
Mimo wszystko stawiam na jakość w przyjaźni, nie na ilość jak piszesz
Może ja tylko umiem pisać a już czytać nie potrafię
Jestem zadowolona z tego, że jestem sobą
To mi wystarcza
Jak również z tego, że nie tańczę jak mi zagracie
Co do tego czy skasowałaś czy nie, to mi to lottoJa Cię o to nie prosiłam, chyba, że ja o czymś nie wiem
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj Muzi, Muzi az sie prosi żebym coś skrobneła.
Ile razy to ja już czytałam że odchodzisz z forum:D:D Odchodziłaś szumnie po czym wracałas jak gdyby nigdy nic bez słow wyjaśnienia itp.nie dziw się że Dodi odebrała to w taki sposob bo Twoje odejscia są poprostu symptomatyczne:)
Wiekszosc pewnie tak o tym myśli ale każdy przemilczy
To że jestes cichym zadymiarzem to juz nie pierwszy raz pokazałaś.
Wpadasz,piszesz tajemniczo, niby nie ujawniasz osoby ale piszesz w taki sposob ze dobrze wiesz że ta osoba i tak sama sie ujawni. Po coto wszystko?
Po raz kolejny tez napisze (gdyby przypadkiem dziewczyny nie wiedziały) że jestes STRASZNA kłamczuchą!
Moze niektore pamietaja jak Muzi wypadła do mnie z tekstem że tyle dziewczyn odeszło z mojego powodu. A jak drązyłam temat i pooprosiłam o podanie nickow to nagle sie okazało że podała 3 przypadkowe które akurat wtedy nie pisały i to wcale nie z mojego npowodu, bo w życiu z tymi akurat dziewczynami nie wymieniałam ani jednego posta.
mało t6ego posunełaś się jeszcze tak daleko w swoich kłamstwach że żeby udowodnić jaka jhestes prawdomówna, ściągnełaś sms-owo osobe i poprosiłaś ją żeby potwierdziła twoje słowa.
jesteś perfidną kłamczuchą i złym człowiekiem, przykro mi to pisać ale niech dziewczyny wiedzą jaka jestes tak naprawde.
jeju, Dodi lubią tę wiadomość