plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Muzi Kochana z Fedrą to chodziło mi tylko o to że dzisiejsza sytuacja zapalna z Kają nie miała z nią związku więc nie rozumiałam dlaczego do niej posta skierowałaś. Teraz rozumiem że postanowiłaś wyrzucić z siebie coś co tam Cię cisnęło od paru miesięcy.
I dodam tylko że w sumie gdybyś chciała tak jak napisałaś wyjaśnić sprawę z Dodi na priv to byś do niej na priv napisała a nie poruszała tego w poście.
I ostatecznie to ja osobiście nic do Ciebie nie mam i ogólnie jestem spokojną osobą i nie mam mani nadinterpretacji słów autora ale z ciekawości przeszukałam dzisija wypowiedzi Spero i kompletnie nie rozumiem Twojego tekstu do niej aby Ci posta wkleiłachyba, że ja mam problemy z czytaniem albo muszę już nowe soczewki zdobyć
W każdym razie jak Fedra napisała stężenie hormonów wzrosło
jeju, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
No widzę, że i księżniczka Mona się pojawiła, pamiętam tę sytuację, i tylko ja wiem jaka jest prawda i te nieobecne a może i obecne pod innymi nickami...wbijam w to jakie masz zdanie na ten temat. Było to tak epizodyczne zdarzenie, ale jak chciałaś bym udowodniła ściągnęłam tylko Tyśkę....widzisz by się tu regularnie udzielała? Każdy ma swoje humorki i każdy ma swoje za uszami ale każda z nas ma odwagę tu pisać coś więcej niż marne opinie na temat innych. Za krytykę bardzo dziękuję...Bardzo bardzo dobre wejście, teraz na pewno dziewczynki Cię polubią. Gratulacje! Przyjmijcie dziewczyny Monę do siebie i polejcie bo dobrze gada.
-
Chodziło mi o Ciebie EDIT( dodaję PISMAK )ale wpisałam nicka Spero...no nieważne..przyznam, że zużyłam dużo energii na to wyjaśnianie i od teraz mam zamiar pisać wprost co mnie boli ale żebyście nie miały do mnie pretensji. Mona nie jestem jedyna, która odchodzi i wraca, czyżbys nie czytała całego naszego forum ze zrozumieniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 18:34
-
nick nieaktualnyA ja jestem ciekawa Jeju... O ci chodzi z tym kółkiem wzajemnej adoracj? Teraz jak kilka kobietek bedzie miec jeden pogląd na dany temat, to maja się klepnac po ramieniu i odmówić różaniec?
jeju, a-koczek, Dodi, magdzia26, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Rozumiem więc odpowiadając na Twoje zapytanie skierowane do mojej osoby to oto ten post:
jeju wrote:Dobra to jak już tak się sprawy mają, to faktycznie nie ma co tu szukać. Ja odpuściłam i przyznałam rację ale widzę, że to za mało.
Ładnie się żegnam i życzę właśnie, no....tego.....miłej atmosferki
Raz już na fb mi dziś ciśnienie podrosło, bo mam nieco inne poczucie humoru a teraz tu. No cóż....jeszcze kilka dni tu duchem obecna
A właściwie jego pierwszą część, która jest dosłowna do bólu że skoro my komentujemy Twoja wypowiedź negatywnie to Ty spadasz - czyli że robisz to z naszego powodu.Dodi lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
jeju wrote:No właśnie a, że mnie ostatnio za dużo tych nieporozumień dotyczy, to masz rację.
Co do tego zawijania się, nie miałam takiego zamiaru ale jeśli tak się sprawy mają, to faktycznie może jedyne wyjście.
Po co mamy się szarpać?
To jest niepotrzebne.
Co prawda już pisałam, że wycofuję się z ovu w lutym 2014 dość dawno, ale zawsze mogę zrobić to wcześniej.
Ile to zostało dni...no właśnie....w sumie nie miałam zamiaru w nikim wzbudzać poczucia winy...jeszcze raz piszę, przyznałam rację i to chyba powinno wystarczyć, przynajmniej Kai, bo jej to dotyczyło.
To teraz taka moda? Nie czuję się winna...ale niby czego?
A i w sumie ten to potwierdza
Angelius Provita
nick nieaktualnyMuzi, ale mnie nie zależy (tak jak Tobie) żeby któraś z dziewczyn mnie tu lubiła. Nie pisze z wami bo nie mam czasu ale z czytaniem jestem raczej na bieżąco a przynajmniej na tyle, żeby wiedzieć ile razy opuszczałaś to forum. Akurat z tego że nie dotrzymujesz słowa nawet się ciesze, bo jakby nie było jesteś barwną postacią która wnosi odrobine życia w ten temat:)
pozdro z frontu. -
nick nieaktualnyjeju wrote:Chodziło mi o Ciebie EDIT( dodaję PISMAK )ale wpisałam nicka Spero...no nieważne..przyznam, że zużyłam dużo energii na to wyjaśnianie i od teraz mam zamiar pisać wprost co mnie boli ale żebyście nie miały do mnie pretensji. Mona nie jestem jedyna, która odchodzi i wraca, czyżbys nie czytała całego naszego forum ze zrozumieniem?
-
Effcia28 wrote:PAPIER W DOLE!!!!!!!!
Leżę i kwiczę
Libra, jeju, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Rucia, zbikowa, Kfjatus lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnyjeju wrote:No i nauczyłam się jednego, nie warto trzymać języka za zębami,nie warto kodować informacji tylko dla wtajemniczonych a ładować ile się da, nie patrzeć na to czy zaboli kogoś tylko walić prosto z mostu! I za to Wam dziękuję!
Ja sama miałam kiedys sporcie z Rutka...nie zrozumialysmy się... Zagadalam z nią na priv i chyba bylo ok. Nikt nie wiedział o tym, a jakieś nieporozumienie zostało miedzy nami wyjaśnione bez wciągania i angażowania całego forum... Bo po co?a-koczek, Dodi, Rucia, Gunia, aisa, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
A z Fedry zejdź, bo po pierwsze nic do tego forum nie wniosłaś, oprócz pustej krytyki niczym nie popartej, udowodnij, że te dziewczyny nie odeszły przez Ciebie np
Dziewczyny nie znasz i razem z Fedrą będziemy odchodzić ile zechcemy
Żebyś miała co liczyć
Faktycznie masz tak mało czasu, że tylko liczysz nasze odejścia?
Libra, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Muzi
widzisz jak to wygląda no szczerość jest dla podstawą relacji
Lubię jak ktoś od razu mi walnie kawę na ławę bo wtedy mogę od razu albo coś wytłumaczyć albo sprostować albo poprawić. A po miesiącu dwóch czy iluśam to ja już nie kumam o co autorowi chodzi i niestety nie mogę już nic zrobić wtedy
Ja czytam Twoje posty, cieszę się z sukcesów i kibicuję Ci tak jak wszystkim dziewczyną a także staram się napisać coś zawsze jak masz zły dzień.
I w sumie niezłą aferkę tutaj przez to nasze niedogadanie rozpętałyśmy
Poczułam się jak w przedszkolu
Dla mnie luz bluz mi możesz zawsze walnąć z grubej rury !jeju, Libra, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Powiem jedno. Mam prośbe zawsze wydawało mi się ż e to forum jest wyjątkowe dla tego że ma swój poziom jest ponad wszystkie. Wiec kochane utrzymajmy go i nie obniżmy tego piziomu aferami jak z przedszkola
Libra, Dodi, Pismak, Strażaczka90, magdzia26, plemniczka, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Pismak powiadasz w przedszkolu heheheh no ja zawialam z przedszkola bo mi pani cieplego Loda nie dała bo zawialam z kolegą , ktory mnie namówił i po raz kolejny tego dnia zwialam z przedszkola !!!!!!
ps. Odnoszę sie tylko do zdania lub slowa jak kto woli PRZEDSZKOLE