plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Z niektórymi można sobie pewne sprawy wyjaśniac z innymi nie. Nie ma w tym żadnego podtekstu.Żebyście znów czegos nie pokręciły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 19:21
-
Agafia wrote:Ok obiecuję jutro na fb wstawić a Ty Pismaczku jak będziesz tak miłą to może skopiujesz foto i wkleisz tu dziewczynkom ; ) A Kajuś Twojego brzuszka też nie widziałyśmy tu ...
Nie ma sprawy Kochana możesz mi też przesłać na fb w wiadomości jak nie chcesz wklejac na profil to ja tutaj wklejęAgafia, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPotwierdzam - miałam spęcie z Librą, wyjaśniłyśmy sobie i jest OK. Nie wiem czy zauważyłyście, ale zachowujemy się jak typowe baby. Nic wprost, tylko trochę tu trochę tam, trochę inaczej, trochę na boku.
Pisałam już kiedys, że najprościej jest pisać wszystko szczerze, szybciej i prosciej wyjaśni się nieporozumienie.
Faceci nie mają z tym problemu.
Także ... popsułam samochód jednak, jestem uziemiona. Dobranoc.Strażaczka90, Libra, jeju, Dodi, magdzia26, Gunia, Pismak, Sandraa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Potwierdzam - miałam spęcie z Librą, wyjaśniłyśmy sobie i jest OK. Nie wiem czy zauważyłyście, ale zachowujemy się jak typowe baby. Nic wprost, tylko trochę tu trochę tam, trochę inaczej, trochę na boku.
Pisałam już kiedys, że najprościej jest pisać wszystko szczerze, szybciej i prosciej wyjaśni się nieporozumienie.
Faceci nie mają z tym problemu.
Także ... popsułam samochód jednak, jestem uziemiona. Dobranoc.
A teraz pytanie za 100 punktów: o co się spięła Libra z Rutką???? Kto wie?Strażaczka90, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Jest piątek dziewoje, rozluźnić poślady, isc na imprezę lub do łóżka z gorącą herbatą. Ja wybieram opcję numer 2.
a-koczek, Agafia, Dodi, Rucia, Strażaczka90, Pismak, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny