plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystkie jesteście zdrowo jebnięte dziewoje.
( ciekawe czy jebnięte zostanie ocenzurowane)
EDIT: nawet nie wiecie co wpisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 19:43
a-koczek, magdzia26, Kaja, Dodi, Pismak, plemniczka, Sandraa, aisa, zbikowa, Strażaczka90, mauysia, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:heeheh tak szybko kariere zaczełaś ;p
No jesli piszesz do mnie tak .....
ten dzien mam w pamięci i na moich 4 literach bo dostalam w domu na siebie i za kolegę. ....
bo : kiedyś dzieci prowadziła Pani do Przedszkola i chodziło sie z nią i pewnego dnia kolega wpad na genialny pomysł , abyśmy na Pania nie czekali , ze sami damy radę dojść do Przedszkola i takim sposobem byliśmy jaki pierwsi i wtedy zaczela sie akcja dlaczego i jak my sami przyszlismy nasza Pani prowadząca oczywiscie na skarżył , ze jej dyla dalismy , a Pani Nauczycielka za kare tego cholernego Loda nie dała i po raz drugi dalam sie namówić na zwianie i to zrobiliśmy biegalismy caly dzien po miescie sami jak dotarlam do domu i ojjjj du....ps..ko cierpialo bo oberwalam od mamy, babci , dziadka , a ten mój kolega nic i jeszcze sie wysmial to psa mojego olbrzyma sposcilam na niego i pies mu posladek niezle potarmosil.....do dzis ma blizny tak kolegę zalatwilam ...
taka historia ohhhh było ich troche
Ola_czeka, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eeeeee... dobry wieczór... Eeeeee... Zastanawiam się, czy nie pomyliłam pokoi...?
jeju, Rucia, Libra, magdzia26, Pismak, plemniczka, Sandraa, aisa, zbikowa, Spero, Strażaczka90, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...