plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWszystkie jesteście zdrowo jebnięte dziewoje.
( ciekawe czy jebnięte zostanie ocenzurowane
)
EDIT: nawet nie wiecie co wpisałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 19:43
a-koczek, magdzia26, Kaja, Dodi, Pismak, plemniczka, Sandraa, aisa, zbikowa, Strażaczka90, mauysia, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:heeheh tak szybko kariere zaczełaś ;p
No jesli piszesz do mnie tak .....
ten dzien mam w pamięci i na moich 4 literach bo dostalam w domu na siebie i za kolegę. ....
bo : kiedyś dzieci prowadziła Pani do Przedszkola i chodziło sie z nią i pewnego dnia kolega wpad na genialny pomysł , abyśmy na Pania nie czekali , ze sami damy radę dojść do Przedszkola i takim sposobem byliśmy jaki pierwsi i wtedy zaczela sie akcja dlaczego i jak my sami przyszlismy nasza Pani prowadząca oczywiscie na skarżył , ze jej dyla dalismy , a Pani Nauczycielka za kare tego cholernego Loda nie dała i po raz drugi dalam sie namówić na zwianie i to zrobiliśmy biegalismy caly dzien po miescie sami jak dotarlam do domu i ojjjj du....ps..ko cierpialo bo oberwalam od mamy, babci , dziadka , a ten mój kolega nic i jeszcze sie wysmial to psa mojego olbrzyma sposcilam na niego i pies mu posladek niezle potarmosil.....do dzis ma blizny tak kolegę zalatwilam ...
taka historia ohhhh było ich troche
Ola_czeka, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eeeeee... dobry wieczór... Eeeeee... Zastanawiam się, czy nie pomyliłam pokoi...?
jeju, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Pismak, plemniczka, Sandraa, aisa, zbikowa, nick nieaktualny, Strażaczka90, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...

[/link]
[/url]