plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no i teraz mi się przypomniało dlaczego tu przez tyle nie wchodziłam no cóż na wieści od Blondi czekam na FB...
miłego dnia...
Dodi, nick nieaktualny, Pismak, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualnywprowadzam nadzór policyjny! Jak pisze to wszystkie milkna:D heheheh (napisze,ze to żart, jakby ktoras miala problem z rozszyfrowaniem:)Pismak wrote:Oj LIbruś chyba musisz zaprowadzić tutaj porządek

a-koczek, Fedra, Pismak, Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, magdzia26, aisa, Agafia, Sandraa, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Dobra to jak już tak się sprawy mają, to faktycznie nie ma co tu szukać. Ja odpuściłam i przyznałam rację ale widzę, że to za mało.
Ładnie się żegnam i życzę właśnie, no....tego.....miłej atmosferki
Raz już na fb mi dziś ciśnienie podrosło, bo mam nieco inne poczucie humoru a teraz tu. No cóż....jeszcze kilka dni tu duchem obecna
Muzi chodzi głownie o to co miałaś na myśli pisząc tego posta. Jak się sprawy mają? Dlaczego nie masz tutaj czego szukać ? Dlaczego Ci na fb ciśnienie podskoczyło ? Patrz jeden post a tyle niedomówień
Dodi pomyślała że skoro skomentowała Twój post na fb i wtedy Ci się ciśnienie podniosło to i teraz z jej powodu też.
Ja z kolei myślę że chodzi o to że napisałam Kai prawdę a Ty część prawdy no ale ja z kolei z Twojej strony nie doczekałam się odpowiedzi czy to z mojego posta powodu postanowiłaś Nas opuścić
więc może napiszesz prosto z mostu o co tak naprawdę chodzi ?
nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, magdzia26, Sandraa, zbikowa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Jeju przecież nikt Cię nie chciał kochana urażić.jeju wrote:Dobra to jak już tak się sprawy mają, to faktycznie nie ma co tu szukać. Ja odpuściłam i przyznałam rację ale widzę, że to za mało.
Ładnie się żegnam i życzę właśnie, no....tego.....miłej atmosferki
Raz już na fb mi dziś ciśnienie podrosło, bo mam nieco inne poczucie humoru a teraz tu. No cóż....jeszcze kilka dni tu duchem obecna
Napisałaś to co napisałaś widocznie stwierdziłaś że nie ma co nie potrzebnie jej mówić o drugiej opcji i straszyć ją,bo wiadomo jak to jest jak się człowiek wczyta to potem wynajduje różne dolegliwości u siebie. Z drugiej strony ja należę właśnie do takich osób które wolą nastawić się na najgorsze i pozytywnie się zaskoczyć w każdej sytuacji
Dlatego też tak jak Pismaczek napisała wole znać cała prawdę o tym co akurat mnie interesuje czy tez mogłoby mnie dotyczyć .
Pismak, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Przestań wszyscy chcemy wiedzieć co u Ciebie,a jeśli kogoś to np.nie interesuje to nie będzie czytał i już!Libra wrote:dobra... Nie wiem o co chodzi

Hmmn ale to moze moja wina;) pisze i pisze o szpitalnych przypadkach i moze to niektorym się ciezko czyta? I wprowadza to jakis stres?
Ja bynajmniej chcę wiedzieć
Dodi, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyłooo ludzie i zostawić Was na pół dnia same to już rozpizdziaj zrobią....
Libruś kochana bardzo się cieszę, ze się pozbywamy tego mięśniaka w poniedziałek yupiii a swoją drogą to ta grupa krwi taka unikatowa. ale mój kolega też ma taką wiec jesteś drugą osobą którą znam z takim dobytkiem
Effcia28, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia, Slonce... To był żart:*Effcia28 wrote:Przestań wszyscy chcemy wiedzieć co u Ciebie,a jeśli kogoś to np.nie interesuje to nie będzie czytał i już!
Ja bynajmniej chcę wiedzieć
A propo czarnego humoru...moja kolezanka 10 lutego idzie na laparoskopie. I juz się tym faktem stresuje i prosiła mnie o zdawanie relacji. Kontaktujemy się codziennie. Dzis zrobilam jej psikusa i wysłałam jej SMS o treści: przyjęłam ostatnie namaszczenie,wiec jestem juz gotowa do operacji;)... Hehehe, niedobrzyzna ze mnie:D zaraz oddzwonila i słyszę:Że co? Hehehe
a-koczek, Dodi, magdzia26, Effcia28, nick nieaktualny, Pismak, aisa, Sandraa, Kfjatus, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[/link]