plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:kilka sztuk przesłałam również Pismaczkowi teraz czekam na efekty
He he he dzisaj chcialam dac Spero pare sztuk ale pogardzila nie wie kobieta co traci
A bo Wy nie wiecie ze mialam okazje poznac przyszlego meza Spero i powiem Wam w sekrecie ze oboje sa bardzo sympatyczni
A o Pismaku tez pomyslalam ze jej na spotkanie nastepn przywioze ale jak piszesz ze juz dostala to sie wyglupiac nie bede
I tym akcentem zycze kolorowych snow spijcie spokojnie i sie wyspijci jutro jest nowy cudowny dzien
Dodi, Effcia28, magdzia26, Pismak, Libra, Spero, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:He he he dzisaj chcialam dac Spero pare sztuk ale pogardzila nie wie kobieta co traci
A bo Wy nie wiecie ze mialam okazje poznac przyszlego meza Spero i powiem Wam w sekrecie ze oboje sa bardzo sympatyczni
A o Pismaku tez pomyslalam ze jej na spotkanie nastepn przywioze ale jak piszesz ze juz dostala to sie wyglupiac nie bede
I tym akcentem zycze kolorowych snow spijcie spokojnie i sie wyspijci jutro jest nowy cudowny dzien
Edit ja już jestem wyspana położyłam się na chwilkę popołudniu 15:30 i wstałam o 19-ej
teraz będę się męczyć do 4rano pewnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 22:29
Dodi, Libra, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Mam lepszy pomysł przeslij kilka sztuk Librze niech jej testy do niej wrócą i tym razem zadziałają
Edit ja już jestem wyspana położyłam się na chwilkę popołudniu 15:30 i wstałam o 19-ej
teraz będę się męczyć do 4rano pewnie
Dranoc:)Dodi, Effcia28, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:He he he dzisaj chcialam dac Spero pare sztuk ale pogardzila nie wie kobieta co traci
Noo czułam że mnie uszy pieką, czułam i już wiem czemu. A testami nie że pogardziłam, jak taak bardzo chcesz się podzielić kochana to innym razem dasz mi ze 3szta mój przyszły to pociągający prawda??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:06
Fedra, Dodi, Pismak, Effcia28, magdzia26, Libra, Strażaczka90, aisa, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:nie trzba! Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera...choc dzis zrobilam juz tam rezerwacje na kociołek;D
Dranoc:)Dodi, Fedra, Spero, Pismak, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
Libra to wezme Ci symbolicznego jednego
Spero to wezme Ci 3 szt i opowiem Ci ich historie to wtedy wezmiesz na pewnooj tak Twoj prawie maz byl bardzo pociagajacy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:12
Dodi, Spero, Pismak, Effcia28, magdzia26, Libra, Strażaczka90, sylwia1985 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:nie trzba! Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera...choc dzis zrobilam juz tam rezerwacje na kociołek;D
Dranoc:)
też mamDodi, Spero, Fedra, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedra wrote:Libra to wezme Ci symbolicznego jednego
Spero to wezme Ci 3 szt i opowiem Ci ich historie to wtedy wezmiesz na pewnooj tak Twoj prawie maz byl bardzo pociagajacy
A ja też chcę historię usłyszeć - bo testy już mamDodi, Spero, Fedra, magdzia26, Libra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Fedra wrote:Libra to wezme Ci symbolicznego jednego
Spero, Fedra, Dodi, magdzia26, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya poza tym to tak dobry wieczór
Agafia śliczny brzuszeki gratuluję na 80% synka
Co do usuwania postów też uważam, ze to nie do końca fair, i trochę dziwne, że teraz jest Wam wszystko jedno czy was ktoś rozpozna czy nie, a jak już zrezygnujecie z forum to będzie miało to znaczenie, ale to moje zdanie.
noo my dziś znów na wizycie byliśmy i w sumie nie wiem co myśleć. pewnie @ jednak będzie sporo jeszczePismak, Fedra, Dodi, Libra, Strażaczka90, Rucia, Agafia lubią tę wiadomość
-
Historia jest prosta.
Pewnego dnia Libra zakupiła sobie owe testy owulacyjne zrobiła kilka sztuk i stwierdziła że jej nie wychodzą i może je komuś przesłać.W tych testach były badajże 2 sztuki od Shagusi które jej zostały ze szczęśliwego cyklu.Tym sposobem paczuszka poszła do Rutki która w niedługim czasie dowiedziała się o ciąży.Spakowała pozostałe testy i nadała paczuszkę mnie.Ja kilkanaście zużyłam zanim zobaczyłam dwie kreseczki.
W pazdzierniku miałam przesłać Fedrze ale ona zaczeła ćwiczyć i starania były zawieszone wspomniała że zacznie w lutym więc ja chwilkę wstrzymałam się z nadaniem paczki do niej
Gdy pakowałam owe testy Fedrii odliczyłam kilka sztuk i włożyłam dla Ciebie
Ważne w tym wszystkim było to żeby nie potrzebne testy przesłać dalej a jak zostanie miało trafić do Libry
Oto cała historiachyba niczego nie pomyliłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:29
AGA 30, Pismak, Spero, Fedra, Dodi, Libra, Strażaczka90, aisa, kiti lubią tę wiadomość
-
podobna historia Pismaczku była z bromkiem którego Ci przesłałam
Ja go dostałam od jednej dziewczyny z owu która się tu kiedyś udzielała. Przesłała mi bo jej już nie były potrzebne a szkoda żeby się zmarnowały.
Ja przesłałam Tobie bo mnie również już nie były potrzebne a szkoda było żeby się przeterminowały i zmarnowały
Jedz na zdrowie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:33
Fedra, Dodi, Libra, Strażaczka90, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki...witam po przedłużonym weekendzie
My miło spędziliśmy te kilka dni...w sobotę lepiliśmy bałwana i ogólnie bawiliśmy się dużo na śniegu z moją koleżanką i Jej dzieciakami...a Igor spał w wózku na dworze dość długoWczoraj chłopaki - cała Trójca przespała pół dnia (Tatuś odsypiał sobotnią robotę u Klientów...przed wieczorem zaliczyliśmy wizytę na działce...dziś była piękna pogoda i byliśmy znów długo na spacerze z moją koleżanką...nawet zwiedziliśmy Jej nowobudowany dom,a po 16 przyjechał M i pojechaliśmy na działkę liczyć i mierzyć drzewa do wycinki...dziś też kilka spraw załatwiłam w Urzędzie a wieczorem wróciliśmy po kolacji do domku i zaraz zabrałam się za sprzątanie i pranie.... dopiero jestem wolna...choć nie za długo bo jutro do logopedy mykamy a jutro wyjątkowo w trójkę (z Igorem),bo moja Mama dostała ataku rwy kulszowej
tyle u nas...a co u Was? Jakiś nowy ovudzidziuś jest?
PS. Jak pisałam na Fb mamy drugiego ząbkaEffcia28, Spero, Fedra, Dodi, magdzia26, Libra, Strażaczka90, aisa, Kaja, a-koczek, Pismak, kiti, AGA 30, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ehh jak mi sie podobaja takie przesylanie szczesliwych testow czy tabletek no normalnie sie wzruszylam
A teraz mam pytani czy ktos wie gdzie obecnie przebywa ksiazka? Bo juzctyle czasu krazy ze nie wiem gdzie jestEffcia28, Dodi, Libra, Strażaczka90, a-koczek, ash, Pismak, AGA 30 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ehh jak mi sie podobaja takie przesylanie szczesliwych testow czy tabletek no normalnie sie wzruszylam
A teraz mam pytani czy ktos wie gdzie obecnie przebywa ksiazka? Bo juzctyle czasu krazy ze nie wiem gdzie jestosobiście wysyłałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 00:21
Dodi, Strażaczka90, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 czyli u Natali nie torbiel tylko blizniaki ulalala super !!!!!! Teraz tylko spokojnie az do konca aby miała!!!!
Witam i idę spać.Męża odprawilam do pracy...Mam mega zakwasy.A tylko lekko cwiczylam...zakwasy brzuchowe najgorsze..miłego dniaLibra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość