X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    kilka sztuk przesłałam również Pismaczkowi teraz czekam na efekty :)

He he he dzisaj chcialam dac Spero pare sztuk ale pogardzila nie wie kobieta co traci :P
    A bo Wy nie wiecie ze mialam okazje poznac przyszlego meza Spero i powiem Wam w sekrecie ze oboje sa bardzo sympatyczni :)

A o Pismaku tez pomyslalam ze jej na spotkanie nastepn przywioze ale jak piszesz ze juz dostala to sie wyglupiac nie bede ;)

I tym akcentem zycze kolorowych snow spijcie spokojnie i sie wyspijci jutro jest nowy cudowny dzien <3

Dodi, Effcia28, magdzia26, Pismak, Libra, Spero, aisa, a-koczek lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    He he he dzisaj chcialam dac Spero pare sztuk ale pogardzila nie wie kobieta co traci :P
    A bo Wy nie wiecie ze mialam okazje poznac przyszlego meza Spero i powiem Wam w sekrecie ze oboje sa bardzo sympatyczni :)

A o Pismaku tez pomyslalam ze jej na spotkanie nastepn przywioze ale jak piszesz ze juz dostala to sie wyglupiac nie bede ;)

I tym akcentem zycze kolorowych snow spijcie spokojnie i sie wyspijci jutro jest nowy cudowny dzien <3
    Mam lepszy pomysł przeslij kilka sztuk Librze niech jej testy do niej wrócą i tym razem zadziałają :)

Edit ja już jestem wyspana położyłam się na chwilkę popołudniu 15:30 i wstałam o 19-ej :D
    teraz będę się męczyć do 4rano pewnie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 22:29

Dodi, Libra, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Mam lepszy pomysł przeslij kilka sztuk Librze niech jej testy do niej wrócą i tym razem zadziałają :)

Edit ja już jestem wyspana położyłam się na chwilkę popołudniu 15:30 i wstałam o 19-ej :D
    teraz będę się męczyć do 4rano pewnie :(
    nie trzba! Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera...choc dzis zrobilam juz tam rezerwacje na kociołek;D
    Dranoc:)

Dodi, Effcia28, Pismak, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Noo czułam że mnie uszy pieką, czułam i już wiem czemu. A testami nie że pogardziłam, jak taak bardzo chcesz się podzielić kochana to innym razem dasz mi ze 3szt :) a mój przyszły to pociągający prawda?? :P :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:06

Fedra, Dodi, Pismak, Effcia28, magdzia26, Libra, Strażaczka90, aisa, a-koczek, a-koczek lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    nie trzba! Kto daje i zabiera ten się w piekle poniewiera...choc dzis zrobilam juz tam rezerwacje na kociołek;D
    kto tu mówi o zabieraniu ? ja bym to nazwała podarunek na szczęście :)

Dodi, Fedra, Spero, Pismak, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra to wezme Ci symbolicznego jednego :)

Spero to wezme Ci 3 szt i opowiem Ci ich historie to wtedy wezmiesz na pewno ;) oj tak Twoj prawie maz byl bardzo pociagajacy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:12

Dodi, Spero, Pismak, Effcia28, magdzia26, Libra, Strażaczka90, sylwia1985 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

:D
    też mam :D

Dodi, Spero, Fedra, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

Spero to wezme Ci 3 szt i opowiem Ci ich historie to wtedy wezmiesz na pewno ;) oj tak Twoj prawie maz byl bardzo pociagajacy :P

A ja też chcę historię usłyszeć - bo testy już mam :D

Dodi, Spero, Fedra, magdzia26, Libra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:

chyba nosem :D

Spero, Fedra, Dodi, magdzia26, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy jeszcze nie śpita :D

Dobry wieczór :-)

Effcia28, Fedra, Dodi, Libra, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    chyba nosem :D

nie wiem czy mam się obrażać czy nie, ale w sumie to zgadłaś ;)

Effcia28, Fedra, Dodi, magdzia26, Libra, Strażaczka90, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a poza tym to tak dobry wieczór :)

Agafia śliczny brzuszek :) i gratuluję na 80% synka

Co do usuwania postów też uważam, ze to nie do końca fair, i trochę dziwne, że teraz jest Wam wszystko jedno czy was ktoś rozpozna czy nie, a jak już zrezygnujecie z forum to będzie miało to znaczenie, ale to moje zdanie.

noo my dziś znów na wizycie byliśmy i w sumie nie wiem co myśleć. pewnie @ jednak będzie sporo jeszcze :(

Pismak, Fedra, Dodi, Libra, Strażaczka90, Rucia, Agafia lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Historia jest prosta.
    Pewnego dnia Libra zakupiła sobie owe testy owulacyjne zrobiła kilka sztuk i stwierdziła że jej nie wychodzą i może je komuś przesłać.W tych testach były badajże 2 sztuki od Shagusi które jej zostały ze szczęśliwego cyklu.Tym sposobem paczuszka poszła do Rutki która w niedługim czasie dowiedziała się o ciąży.Spakowała pozostałe testy i nadała paczuszkę mnie.Ja kilkanaście zużyłam zanim zobaczyłam dwie kreseczki.

W pazdzierniku miałam przesłać Fedrze ale ona zaczeła ćwiczyć i starania były zawieszone wspomniała że zacznie w lutym więc ja chwilkę wstrzymałam się z nadaniem paczki do niej :)
    Gdy pakowałam owe testy Fedrii odliczyłam kilka sztuk i włożyłam dla Ciebie :P

Ważne w tym wszystkim było to żeby nie potrzebne testy przesłać dalej a jak zostanie miało trafić do Libry

Oto cała historia :) chyba niczego nie pomyliłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:29

AGA 30, Pismak, Spero, Fedra, Dodi, Libra, Strażaczka90, aisa, kiti lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    nie wiem czy mam się obrażać czy nie, ale w sumie to zgadłaś ;)
    w żadnym wypadku :P

Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podobna historia Pismaczku była z bromkiem którego Ci przesłałam :) Ja go dostałam od jednej dziewczyny z owu która się tu kiedyś udzielała. Przesłała mi bo jej już nie były potrzebne a szkoda żeby się zmarnowały.
    Ja przesłałam Tobie bo mnie również już nie były potrzebne a szkoda było żeby się przeterminowały i zmarnowały :)

Jedz na zdrowie !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 23:33

Fedra, Dodi, Libra, Strażaczka90, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki...witam po przedłużonym weekendzie :)
    My miło spędziliśmy te kilka dni...w sobotę lepiliśmy bałwana i ogólnie bawiliśmy się dużo na śniegu z moją koleżanką i Jej dzieciakami...a Igor spał w wózku na dworze dość długo :) Wczoraj chłopaki - cała Trójca przespała pół dnia (Tatuś odsypiał sobotnią robotę u Klientów...przed wieczorem zaliczyliśmy wizytę na działce...dziś była piękna pogoda i byliśmy znów długo na spacerze z moją koleżanką...nawet zwiedziliśmy Jej nowobudowany dom,a po 16 przyjechał M i pojechaliśmy na działkę liczyć i mierzyć drzewa do wycinki...dziś też kilka spraw załatwiłam w Urzędzie a wieczorem wróciliśmy po kolacji do domku i zaraz zabrałam się za sprzątanie i pranie.... dopiero jestem wolna...choć nie za długo bo jutro do logopedy mykamy a jutro wyjątkowo w trójkę (z Igorem),bo moja Mama dostała ataku rwy kulszowej :/

tyle u nas...a co u Was? Jakiś nowy ovudzidziuś jest?

PS. Jak pisałam na Fb mamy drugiego ząbka :D

Effcia28, Spero, Fedra, Dodi, magdzia26, Libra, Strażaczka90, aisa, Kaja, a-koczek, Pismak, kiti, AGA 30, anka_a lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh jak mi sie podobaja takie przesylanie szczesliwych testow czy tabletek no normalnie sie wzruszylam :)

A teraz mam pytani czy ktos wie gdzie obecnie przebywa ksiazka? Bo juzctyle czasu krazy ze nie wiem gdzie jest ;)

Effcia28, Dodi, Libra, Strażaczka90, a-koczek, ash, Pismak, AGA 30 lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Ehh jak mi sie podobaja takie przesylanie szczesliwych testow czy tabletek no normalnie sie wzruszylam :)

A teraz mam pytani czy ktos wie gdzie obecnie przebywa ksiazka? Bo juzctyle czasu krazy ze nie wiem gdzie jest ;)
    Książka jest u Pismaczka :) osobiście wysyłałam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 00:21

Dodi, Strażaczka90, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia teraz mam Ci za złe, że kazałaś mi się normalnie bez wspomagaczy starać! Dzięki :(

Dobranoc :*

Libra, Strażaczka90, Spero, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Strażaczka90 czyli u Natali nie torbiel tylko blizniaki ulalala super !!!!!! Teraz tylko spokojnie az do konca aby miała!!!!
    Kochana mi napisala Natala,że ma torbiel mówiła że lekarz jej powiedział że ci druga kobieta w ciąży go ma....Zrobili jej Bete a tbs na tym etapie to 11000 zdziwienie byli jak potem siebokazalo że to bliznieta....torbiela ma nadal...

Witam i idę spać.Męża odprawilam do pracy...Mam mega zakwasy.A tylko lekko cwiczylam...zakwasy brzuchowe najgorsze..miłego dnia

Libra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 5141 5142 5143 5144 5145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ