plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia ja tez mam taka róźnice dużą....w pochwie 37,20 a w ustach 36,7sylwia1985 wrote:aaa zapomnialam chcialam zadac wam pytanie. Kupilam sobie nowy termometr w ruchoma elastyczna glowka i mierzylam tempke o 7 rano w ustach i mialam 36,73 ale potem stwierdzilam a sprobuje dopochwowo a tam 37,03 dziwne? mozliwy taki duzy skok? nie wiem teraz gdzie mierzyc od nowego cyklu bo bede juz prowadzila pomiary bo gin powiedzial ze to bardzo pomocne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Landryneczko

Ja mierzę w sypialni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:25
Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
ja tez się krępowałam.Ale już nie. ...za pierwszym razem mój M powiedział.." co Ty sobie tam palucha wkładasz?już ja Ci nie wystarczam " haha:)Landryneczka wrote:Witaj

Ja też w sypialni
ale tak mi czasem głupio jak leże z tym termometrem "tam" a mój A. obok śpi hehe jak to dziwnie wygląda 
-
nick nieaktualny
-
Mnie mama urodziła pare dni przed 15 urodzinami..tez ludzie gadali..i nie ma co się przejmować....tym co ludzie gadają..Landryneczka wrote:Uczę się jeszcze . Nie wiem , często słyszę jak młode dziewczyny zachodzą w ciąże jakie są komentarze .
Kochana dobrze trafiłaś..Z Nas tu każda czeka na II kreski:) oprócz tych zafasolkowanych:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane

Witaj Landryneczko
Drugi dzień mdłości ogłaszam oficjalnie za otwarty
Sandrus a Ciebie kochana nadal mecza?
Strażaczka90, Pismak, kiti, sylwia1985, Dodi, Spero, Libra, Fedra, Rucia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Fajnie Pismaczku tylko niewiem czy mam się bać czy cieszyć bo ostatnio nr jeden na liscie to źle mi sie kojarzy. Nie doszukuje sie drugiego dna i wiem o jaką listę chodzi. jakby sie udało to byłaby to niezła niespodzianka. dwoje dzioeci poczętych wtych samych okresach takie same daty porodu tylko 6 lat poźniej fajnie by byłoPismak wrote:Dzień dobry

No to ja mam teraz podwójne szczęście - szczęśliwe testy i szczęśliwy bromek zobaczymy co z tego wyjdzie
Koczku jesteś nr jeden na mojej liście :*
Gosia a mnie się śniło że miała wyjmowane płuca i moczyłam je w wannie !
Ola co chcesz odsyłać jak nic nie dostałaś ? Chcesz to i Tobie wyślę jak mi zostaną
Pismak, Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
fakt:) bo wszyscy myślą że to moja siostra a nie mama:) jak moja mama poszłą pierwszy raz na zebranie to wychowawca pytał się jej czemu mama nie przyszła tylko córkę wysłała heheLandryneczka wrote:Fajnie tak w młodym wieku urodzić potem nie jest duża różnica wieku

to ja życzę wszystkim staraczkom 2 kreseczek a tym zafasolkowanym spokojnych 9 miesięcy i jak najmniej bolesnego porodu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:41
-
nick nieaktualny

[/url]
[/link]