plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Effciu Sandra zaczęła w zeszłym tygodniu krwawić i trafiła do szpitala. Ma krwiaka na macicy i ten się coś nie chce wchłaniać
Dostaje leki i ma dobrą opiekę, bo leży w swoim szpitalu, teraz jest już lepiej bo nie krwawi i jak będzie wszystko dobrze to w czwartek ma wyjść do domu
Na 80& Sandra będzie miała córcię, serduszko bije, ale za powoli dzidzia rosła mam nadzieję, że teraz już jest ok, czego Jej życzę. Jeśli krwiak się nie wchłonie to do końca ciązy będzie leżała
Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landrynko, nie przejmuj się wiekiem. Ważna jest dojrzałość emocjonalna i to, czy jesteście w stanie zapewnić dziecku byt materialny.
Nota bene znam wiele chlubnych przypadków.
No i my tez wzięliśmy ślub "na szybko" w tym samym roku co brat mojego W. Na szczęście jestem więc tylko ekstra głupią zazdrosną bratową a nie siostrąEffcia28, Dodi, AGA 30, Pismak, Strażaczka90, Spero, a-koczek, Fedra, magdzia26, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Effcia Hej :*
Strażaczko a to nie dobrze że zazdrosna . A ogólnie dobry macie kontakt?haha..Mój M twierdzi że zazdrości ;/ dlatego tak gada...powiedziałam jej że jestem szczupła i ubieram się jak chce ;/ to że ona nie może to jej problem..przecież nie będę chodziła w kombinezonie ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Landrynko, nie przejmuj się wiekiem. Ważna jest dojrzałość emocjonalna i to, czy jesteście w stanie zapewnić dziecku byt materialny.
Nota bene znam wiele chlubnych przypadków.
No i my tez wzięliśmy ślub "na szybko" w tym samym roku co brat mojego W. Na szczęście jestem więc tylko ekstra głupią zazdrosną bratową a nie siostrą...
aj nawet nie chce o niej gadać ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 12:10