plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia ogromnie Ci dziękuję
Paczuszka doszła dzisiaj do mnie
Dodi, Strażaczka90, Effcia28 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kaja wrote:jak tam twoje posiechy sie mają
Starszy właśnie naparza w grę Star Wars na komputerze, a młodszy oblizuje grzechotki leżąc na macie
Do jutra wdrażam plan hardkorowego karmienia Młodszego - co godzinę! - ma to niby zwiększyć ilość mojego pokarmu. W czwartek idę na ważenie i okaże się, czy to zadziałało.
Ale przez te 4 dni "planu" to prawie w ogóle nie mogę wychodzić z chatyDodi, magdzia26, aisa, Libra, Strażaczka90, Kaja, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Nie no Librus ja nikogo nie podejrzewam a Ciebie to już na pewno
Mayus tu żadna afera chodzi o to po co się wypowiadać, coś pisać a później kasować strony nie rozumiem po prostu tego...to tak trochę jakby się chciało wyprzec ze się coś mówiło), to nie chciałabym żeby czytał o moich śluzach, sypialni i innych sprawach nienadających się dla szerszej publiczności (jeśli nie byłabym już anonimowa).
magdzia26, Dodi, gocha04, Libra, Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:uwaga...uwaga..
Jak kiedys najdzie mnie ochota,to też pokasuje części moich postów, w których chlapnelam za duzo... I to zrobie bez zezwolenia:D nie mam zezwolenia na pisanie, to też na kasowanie nie musze miec;)Dodi, magdzia26, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Spojrzałam na to raczej z tj strony, że jak za parę lat jakimś cudem ktoś tu trafi i mnie tutaj rozpozna (np. jakiś dalszy znajomy, potencjalny pracodawca itp
), to nie chciałabym żeby czytał o moich śluzach, sypialni i innych sprawach nienadających się dla szerszej publiczności (jeśli nie byłabym już anonimowa).
Mauyś ja na szczęście na patrzę na to tymi kategoriami ponieważ gdyby tak było to musiałabym usunąć swoje wpisy z mnóstwa miejscponadto jakie istnieje prawdopodobieństwo że ktoś z niechcianych osób znajdzie się w tym samym miejscu, w którym my byłyśmy? bo pewnie w tym czasie już nas tu nie uświadczy
bez sensu byłoby tu cokolwiek pisać skoro później miałybyśmy to usuwać
ja bym na to napewno czasu ani chęci nie miała
Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość