plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Mnie jak usypiali na którejś operacji a były to moje urodziny to jak podłączyli kroplówkę to podobno śpiweałam
JESZCZE PO KROPELCE JESZCZE PO KROPELCE PUKI WÓDKA JEST W BUTELCEDodi, Pismak, magdzia26, Fedra, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Mnie jak usypiali na którejś operacji a były to moje urodziny to jak podłączyli kroplówkę to podobno śpiweałam
JESZCZE PO KROPELCE JESZCZE PO KROPELCE PUKI WÓDKA JEST W BUTELCE
Aga you make my dayWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 12:34
magdzia26, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyuwaga...uwaga..
Jak kiedys najdzie mnie ochota,to też pokasuje części moich postów, w których chlapnelam za duzo... I to zrobie bez zezwolenia:D nie mam zezwolenia na pisanie, to też na kasowanie nie musze miec;)Agafia, Pismak, Dodi, Strażaczka90, kiti, a-koczek, mauysia, Effcia28, Fedra, gocha04, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:poza tym ja mialam robione coś innego niż Ty i tu z tym jest różnica...poza tym ja sporoczekalam na sama operację
A kiedy mogłaś wrócić do ćwiczeń po laparo?
No ja miałam łyżeczkowaną macice i nacinany jajowód. Jak byłam u gina 8 października czyli ok 3 tyg po operacji i zabiegu to mi powiedział że wszystko ładnie się regeneruje i on nie widzi przeciwskazań do ćwiczeń i zaraz na drugi dzień byłam na siatce
Ale ja też nie miałam żadnych bóli i w ten sam dzień co miałam laparo już chodziłam, a na drugi dzień mnie wypisali do domu.
Myślę więc że to zależy i od tego jak będziesz się regenerować w środku i od tego jak będziesz się sama czuć.Fedra, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Agafia wrote:Powiedziała że na 80 % synuś mam 12 lutego połówkowe usg i powiedziałaże już mi na 100 % potwierdzi jeśli się dobrze ustawi .
witam i uciekam...odpocząć...ej ;/znikają strony ;/ wczoraj było ich więcej ;/ Dodi Ty się nie denerwuj bo nie możesz..Madzia to samo! Ja jakbym nie pracowała to by mi się nawet nie chciało kasować postów swoich ;/ komuś się baaardzo bardzoooo nudzi....TO POWIEM TAK... JAK KOMUŚ SIĘ NUDZI TO NIECH ŚCIĄGNIE UBRANIE I GO PILNUJE!! Będzie miał lepsze zajęcie niż kasowanie postówWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 13:27
Agafia, Dodi, magdzia26, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane!
a co to za afera??? widziałam posta na ovu, a tu nie mam czasu na czytanie
Agafio-gratuluję synusia
Kajuniu wynik raczej w porządku. NIe stresuj sie, bo norma do 140 chyba jest. A po drugie-może dzień przed badaniem jadłaś słodycze??i dlatego taki wynik...u mnie tak bylo
. To napewno nie cukrzyca-jeśli już to raczej nietolerancja glukozy!!!
Ja czekam na m. i jediemy z Tymuniem do pediatry bo kaszle mi i ten nieszczęsny katar
Ja dzis byłam na pobraniu krwi na TSH bo jutro wizyta u endokrynologa.
Buziam Was wszystkie :-*
P.S. szkoda mi bardzo,ze nie mogę być z Wami na bieżąco,ale moze nadejdzie kiedyś taki czas,ze wrócę do Was i będę bywać częściej. Tęsknie za tymi czasami dawnymi, gdzie miałam wiecej czasu.pa
Strażaczka90, a-koczek, Agafia, Dodi, aisa, magdzia26, Fedra, Libra, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Efciu, mniej ruchów to nic złego
.Dzieci teraz już sie tak nie ruszaja jak ruszały się jak były mniejsze. Teraz brzuch tylko faluje,a one sie rozpychaja:). A mniej ruchów oznacza zbliżajacy sie poród.Kto wie???Bynajmniej u mnie tak bylo w obu ciążach
Dodi, Agafia, Effcia28, magdzia26, Fedra, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
-
W piątek bylam z małym u pediatry-ma skazę białkową. No i na problemu brzuszkowe dostał- DEBRIDAT
. Obserwuję i dam znać jak na małego działa ten lek. P.S. odkryłam od soboty,ze synuś lubi spać na boczku a nie na pleckach. I lepiej śpi. No a od leżenia na pleckach spłaszczył mu się łepek
. To samo miałam ze starszym,ale jak zaczął siadać i być bradziej aktywnym,ze lubił jak sie Go nosiło na rączkach (ok. 3 mies.) to i łepek mu się ładnie wyrównał i zaokrąglił już w wieku 5 mies. dobra to uciekam dalej
Strażaczka90, Agafia lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Dziękuję Strażaczko w takim razie skorzystam z rady
póki co włożyłąm sobie wacik
miałam takie bóle że jak się schylałam to tak bolało że aż piszczałam z bólu..Jutro zapytam czy pomogło Kochana:)
Agafia, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Doduniu-Ty jesteś tyle w ciaży, co mój Tymuś jest na świecie
serio? fajnie przynajmniej będzie z czym kojarzyć
a swoją drogą zdrówka życze Tymkowi
edit:
mam nadzieję, ze skaza chwilowa i szybko miniemój bratanek miał chwilową dietkę i szybko Mu minęło z tego co mi wiadomo, więc oby u Was też tak było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 13:29
Strażaczka90, Libra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
idę robić obiad...dziś frytki z ketchupem,pierś z kurczaka ..i mizeria z pomidorkami ze śmietana:) Mam teraz dwa dni wolnego:) jeszcze czwartek piątek na rano a potem urlopik..urlopeczek,urlopunio!!!! łózko będzie skrzypiało dzień w dzień!!!!Jak to mój M powiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 13:41
magdzia26, a-koczek, Spero, anka_a lubią tę wiadomość