plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:chyba mnie nie podejrzewalas,ze w szpitalu z telefonu chcialoby mi się przeglądać tyle stron i usuwać wpisy?
No wiesz, my tam nie wiemy co Ty n a haju robiłaśmagdzia26, Dodi, Libra, Strażaczka90, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Hej, wpadłam na to jak sprawdzić która kasuje posty. sposób jest dosyć monotony ale wydaje mi sie ze skuteczny.
przy użytkowniku podane jest ile postów napisał. tę liczbę trzeba podzielić przez 20(liczba postów na stronie) następnie kliknąć na nick > aktywna w postach > plemniczka...> najnowsze i zobaczyc ile stron ma napisane. jeśli wszystkie posty podzielone przez ich ilość na stronie dadzą ilosc stron ktore ma dana uzytkowniczka, to znaczy ze nie ona kasuje i mozna sprawdzac kolejna podejrzana.
jesli ktoras ma ochote i czas to dajcie znac co wam wyszlo.
buziaki i miłego dnia.
EDIT: a jednak nie, nie wzielam pod uwage, ze zliczane sa posty nie tylko w naszym watku. tak wiec ten sposob nie dziala ;pPismak, Rucia, magdzia26, Dodi, aisa, Strażaczka90, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
Aga czesc jak tam twoje stopy przyzwyczajają sie do stania?? A twój kręgosłup sie miewa ????
Jeszcze troche i bedziesz miała pierwszą pensję hihi i poszalejesz
AGA 30, magdzia26, Dodi, aisa, Strażaczka90, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hejo,
ale afeira o byle co...
Ale przynajmniej teraz wiem, że jak ja będę chciała usunąć część swoich wpisów, to muszę złożyć wniosek formalny, dokonać opłaty skarbowej oraz wypełnić formularz A-657, wskazujący szacowaną liczbę stron, o którą prawdopodobnie uszczupli się nasze forum
Mauyś to jak ze wszystkim na tym wątku na wszystko musi być zgodaDodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Libra wrote:chyba mnie nie podejrzewalas,ze w szpitalu z telefonu chcialoby mi się przeglądać tyle stron i usuwać wpisy?
Mayus tu żadna afera chodzi o to po co się wypowiadać, coś pisać a później kasować strony nie rozumiem po prostu tego...to tak trochę jakby się chciało wyprzec ze się coś mówiłoDodi, Strażaczka90, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga czesc jak tam twoje stopy przyzwyczajają sie do stania?? A twój kręgosłup sie miewa ????
Jeszcze troche i bedziesz miała pierwszą pensję hihi i poszalejesz
Stopy jeszcze bolą ale coraz lepiej jest
Kręgosłup chyba lepiej niż pracowałam (jak narazie) więc też ok
No za 7 dni wypłata he he za pół miesiącaWafel powiedział że mi dołoży jak braknie na opicie pierwszego zarobku hi hi hi więc poszaleje
magdzia26, Dodi, Pismak, Muska, aisa, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra powiedz , któremu lekarzowi wpadlas w oko i cię zostawili do jutra ????
A tak na powaznie jak ty sie czujesz??? Smigasz już po korytarzu jak młody Bog ????!!!! -
Libruś współczuję że jeszcze nie chcą Cię puścić do domku
Jak widać jednak każdy organizm jest inny i inaczej się regeneruje.Libra, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPismak wrote:No wiesz, my tam nie wiemy co Ty n a haju robiłaś
AGA 30, Dodi, Pismak, Sandraa, aisa, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Effcia28, Fedra, Spero, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie jak usypiali na którejś operacji a były to moje urodziny to jak podłączyli kroplówkę to podobno śpiweałam
JESZCZE PO KROPELCE JESZCZE PO KROPELCE PUKI WÓDKA JEST W BUTELCEDodi, Libra, blue00, Pismak, Sandraa, aisa, magdzia26, Strażaczka90, kiti, a-koczek, Muska, Fedra, Spero, zbikowa, mauysia, Gunia, anka_a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPismak wrote:Libruś współczuję że jeszcze nie chcą Cię puścić do domku
Jak widać jednak każdy organizm jest inny i inaczej się regeneruje.
A kiedy mogłaś wrócić do ćwiczeń po laparo? -
dziękuje kochane , 12 dam znać oc i jak
ucho mnie strasznie dziś boli nie wiem czy gdzieś mnie przewiało czy co
Wcinam sobie własnie pistacje . Piękna pogoda u mnie słoneczkoświeci normanie wiosna
nie byłam w sobote na szkole rodzenia bo przesuneli na za 2 tygodnie jakieś targi ma pani prowadząca . Zastanawiam sie czy już pomału mogę zacząć kupować jakieś ubranka ...
mauysia lubi tę wiadomość