plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak sobie wczoraj myślałam o niej bo zapowiadała że czas na zmiany i ostatnio coś nie może się tu odnależć
No ale jak mówiłam wczoraj to jej sprawa
Trudno trochę tych postów ma więc przygotujcie się że będziemy świętować raz jeszcze 5000 stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 09:51
Dodi, Spero, a-koczek, Fedra, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość
-
I co znowu zamieszanie.....
Muzi chciałaś dobrze i znowu wyszło jak zawsze?
Teraz wogóle kapa, bo Rucia o wiadomosci napisała, matko.....
Jeju wklej tutaj te wiadomości i będzie ok
acha dzień dobry
edit:
ja wiedziałam że to Muzi, ale głupa cięłam (żadna z pozostałych raczej nie wpadłaby na to)....Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 09:51
Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Kaja, czytałam że to częsty objaw, ten zapchany nos i krwawienia z niego. Także specjalnie mnie to nie martwi, tylko uciążliwe jest. Siedzę i smarkam i co jakiś czas mi krew sie puszcza, bo już mam taki zastrupiony ten nochal od środka
Jak napisałyście że ktos usuwa posty, to przyznam że od razu o Muzi pomyslałam. No ale nic z tym nie zrobicie. Jak chce pousuwac swoje, to ma prawo. Dobrze że naszych nie usuwa
Nie oburzajcie mi się tu, bo złośc pięności szkodzi :*
Ale fajnie być z powrotem. I z Wami sobie poklikaćNawet kosztem pracy, hehe.
Dodi, Spero, a-koczek, magdzia26, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Effcia do ciebie też akurat było.
Nie będę dalej tego ukrywała bo jest to dla mnie nie w porządku.
Muzi kasuje posty.
Mam nadzieję że odważy się to wyjaśnić.
Kurczę tylko po co od razu kasować posta przecież można go wyedytować i w ten sposób usunąć z jego treści linka czy zdjęcie czy inną informacjęDodi, Spero, AGA 30, magdzia26, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Muska wrote:Kaja, czytałam że to częsty objaw, ten zapchany nos i krwawienia z niego. Także specjalnie mnie to nie martwi, tylko uciążliwe jest. Siedzę i smarkam i co jakiś czas mi krew sie puszcza, bo już mam taki zastrupiony ten nochal od środka
Jak napisałyście że ktos usuwa posty, to przyznam że od razu o Muzi pomyslałam. No ale nic z tym nie zrobicie. Jak chce pousuwac swoje, to ma prawo. Dobrze że naszych nie usuwa
Nie oburzajcie mi się tu, bo złośc pięności szkodzi :*
Ale fajnie być z powrotem. I z Wami sobie poklikaćNawet kosztem pracy, hehe.
ahhh tak jak piszesz objawy , ale to takie niekomfortowe!!!!!!!
-
Miłego dnia dziewczynki.
Ja jako tako wyzdrowiałam, męczy mnie jeszcze kaszel.
No nic, trzeba przetrwać ten poniedziałek jakoś
W piątek jadę na wycięcie pieprzyka. Już kilka lat to odkładam, ale ostatnio coraz mniej mi się on podoba i wolę sprawdzić czy wszystko jest ok.
Dodi, aisa, Pismak, Libra lubią tę wiadomość
-
ash wrote:Miłego dnia dziewczynki.
Ja jako tako wyzdrowiałam, męczy mnie jeszcze kaszel.
No nic, trzeba przetrwać ten poniedziałek jakoś
W piątek jadę na wycięcie pieprzyka. Już kilka lat to odkładam, ale ostatnio coraz mniej mi się on podoba i wolę sprawdzić czy wszystko jest ok.
Ash to super że ze zdrówkiem lepiej
Co do pieprzyków to racja nie ma co zwlekać. Ja też mam sporo ale są pod stałą kontrolą i jakby coś się działo to od razu do wycięcia.Dodi lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnya-koczek wrote:Aga czyli twoja praca wplywa pozytywnie na Wasze trelacje z Waflem
Oj tak pozytywnie > Wafel sie normalnie zmienił przez te 2 tygodnie że jestem w szokuAle nic nie mówię mu ze zauważyłam jakieś zmiany
Nie zapeszam
No i ten luzik od starań nie myślę bo zacznę myśleć za 3 miesiące jak mi umowę przedłużą dopiero
Dodi, Effcia28, Muska, a-koczek, magdzia26, Rucia, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny taka jest jej decyzja i trzeba ją uszanować.Ma do tego prawo i z niego skorzystała.Nie wieszajmy na niej kotów.
Wyjaśniła tym osobą którym chciała
Dziewczyny co to jest za różnica czy jesteśmy na 4995 stronie czy 5225 dla mnie żadna.
EDit : coś jeszcze miałam napisać ale nie mogę się skupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 10:26
AGA 30, aisa, Fedra, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Effcia do ciebie też akurat było.
Nie będę dalej tego ukrywała bo jest to dla mnie nie w porządku.
Muzi kasuje posty.
Mam nadzieję że odważy się to wyjaśnić. -
Effcia28 wrote:Dziewczyny taka jest jej decyzja i trzeba ją uszanować.Ma do tego prawo i z niego skorzystała.Nie wieszajmy na niej kotów.
Wyjaśniła tym osobą którym chciała
Dziewczyny co to jest za różnica czy jesteśmy na 4995 stronie czy 5225 dla mnie żadna.
EDit : coś jeszcze miałam napisać ale nie mogę się skupić
Kochana Effciu to żadna różnicaI szanuję jej decyzję ale po co robić tą całą szopkę to nie rozumiem już niestety... Po co kasować posty ? wystarczy edytować. Skoro Muzi postanowiła odejść to niech po prostu odejdzie bez kolejnego przedstawienia.
Dodi, Fedra, Effcia28 lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnyJa też jestem zdania ze każdy ma prawo do robienia co chce
Ale bycie na ovu nie jest obowiązkowe przecież !! Jestem bo chce nie ma mnie to mnie nie ma przecież !!
Chcę odejść to odchodzę i tyle .
Pismak, Dodi, Fedra, Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość