plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agafia wrote:Witam Kochane
Agafia Kochana witajChwal się czy ginek potwierdził że synuś będzie
Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Powiedziała że na 80 % synuś mam 12 lutego połówkowe usg i powiedziałaże już mi na 100 % potwierdzi jeśli się dobrze ustawi .
Muska, AGA 30, Pismak, aisa, Kaja, a-koczek, Spero, magdzia26, Dodi, Rucia, sylwia1985, Fedra, Libra, Strażaczka90, kiti, zbikowa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Agaaaafia cześć!
Jako że Zbiku potwierdzila oficjalnie, że jestem normalnato teraz nie wymawiaj się tylko we Wro na kawe się umawiamy
Będę czekac na cynk kiedy możesz i bardzo chętnie sie spotkam gdzies może w rynku na jakies randez-vous.AGA 30, Kaja, Dodi, magdzia26, Fedra, zbikowa lubią tę wiadomość
-
cześć kochane
a co wy piszecie tutaj na ilość czy jakość, bo się pogubiłam?
co wam zależy że strony maleją? ważne że jest komunikacja.. a to że są skasowane posty - bardzo mądre posunięcie. w sumie czytając nasze wypociny spokojnie można sobie ułożyć życiorys tej osoby.. w końcu parę tysięcy stron naskrobałyśmy... tylko w taki sposób chyba ma sie pewnośc że nikt nie skojarzy postów z konkretną osobą - a jak wspomniałam każdy może czytać forum... znajomi znajomych też - a nóż się skapnie kto to zosia-ktosia
miłego dnia życzę.mauysia, Libra, kiti, Effcia28, gocha04, plemniczka lubią tę wiadomość
-
no pani tez mi powiedziała ze glikoza ok ,ale ths za niskie dzisiaj ide do lekarza z m to się zapytam co z tym tsh bo co wyższa dawka to taki szajsung mi wychodzi teraz na przemiennie mam 125 na 100 eutyrox dziwne !!!!
-
Kaja wynik glukozy wygląda w porządku. Co prawda potem troszkę wyżej niż norma ale jak pani powiedziała że ok to myślę że tym nie ma się co martwić. Natomiast co do tsh to trzeba do lekarza niestety iść
EDIT: a widzę że idziesz dzisiaj to superWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 11:15
Dodi lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
A pisałam Wam już ze zaczynam się zaokrąglać?
Najwyższy czas w sumie3,5 miecha minęło jak z bicza strzelił.
Ważyłam się też wczoraj wieczorem i w sumie dalej jestem na minusie ale 0,5 kg więcej niż 2 tyg. temu. Także jeszcze 1,5 kg i wrócę do wagi sprzed ciąży. A potem to już tylko będę coraz grubsza i cięższa...
Mam tez plan w pracy na koniec miesiąca powiedzieć. W końcu w 5 miesiącu to już na pewno będzie widaćNie da się ukrywać dłużej. Trochę się obawiam że stracę na tym finansowo (typowa Polska), ale cóż... Już chce przestać martwić się tym jak to się na pracy i finansach odbije (a ciągle nie wiadomo co z moim awansem) i zacząć cieszyć i mówić ludziom
Nie moge tyle pracowac i tak się stresować i zamartwiać.
Pozdrawiam ze słonecznego WrocławiaFedra, mauysia, a-koczek, aisa, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry zycze miłego dnia...
pozdrawiam Wszystkie
gratuluje Agafii syna na 80%
Aga fajnie ze z Waflem Wam się układa
Muska dobrze ze już jesteś w PL i możesz zjeść normalny obiad odpoczywaj i dbaj o siebie...
Coś miałam dodać ale nie wiem co...
Aha dowidzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 14:34
Dodi, AGA 30, aisa, Pismak, magdzia26, Libra, Agafia, Effcia28, Spero, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:A wogole kto to robi Aga, Pismak, Dodi i ja nie ciekawe która chce się wymazac z historii ovu...Spero tez jest i Libra
Przyznać się która to?Dodi, Pismak, magdzia26, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Właśnie też zauważyłam ... ciekawe,
Madziu, Pismaczku i wszystkie inne, które nie lubią mojej @ mogę powiedzieć, że postaram się zrobić wszystko aby była to jedna z ostatnich @ (powiedzmy przed ostatnia) w tym roku
Aga Wafel mnie rozwaliłuśmiałam się do łez
Libra kochana trzymam kciuki zebyś już jutro wyszła do domku -
Hejo,
ale afeira o byle co...
Ale przynajmniej teraz wiem, że jak ja będę chciała usunąć część swoich wpisów, to muszę złożyć wniosek formalny, dokonać opłaty skarbowej oraz wypełnić formularz A-657, wskazujący szacowaną liczbę stron, o którą prawdopodobnie uszczupli się nasze forumWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 11:49
Dodi, AGA 30, Pismak, a-koczek, Effcia28, Fedra, Spero, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Mauysiu tak tak i pamiętaj ze zdjęcie męża .Henia i starszego synka wybacz imię zapomnialam nooo i najważniejsze twoje zdjecie Toples i bedziemy rozpatrywac twoj wniosek hehehehe
jak tam twoje posiechy sie mająa-koczek, Fedra, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:No to pomykam do łóżeczka
Zastanawiam się jaki numer Waflowi wyciąć na piątek :DBo jak on przyjedzie to ja bede w pracy
Coś tam wymyślę
miłej nocki
Ps. Ej ty co kasujesz posty to napisz dlaczego to robisz!!!!!!!!!
AGA 30, magdzia26, Pismak, Dodi, Muska, aisa, a-koczek, kiti, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny