plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi wrote:kur.wa idę stąd bo nie będzie mnie ktoś lub coś wkurzało w niedzielny wieczór... mam nadzieję, że się sprawa wyjaśni skąd to znikanie ?
Dobranoc
Kochana nie denerwuj się, bo nie warto
Effciu to udanej gorącej nocy z mężem, tylko pamiętaj, że jak będziesz już jechać na porodówkę to daj znaćwiesz różnie bywa przecież
Dobrej nocy kochane, to co postów nie usuwająDodi, Fedra, magdzia26, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, wpadłam na to jak sprawdzić która kasuje posty. sposób jest dosyć monotony ale wydaje mi sie ze skuteczny.
przy użytkowniku podane jest ile postów napisał. tę liczbę trzeba podzielić przez 20(liczba postów na stronie) następnie kliknąć na nick > aktywna w postach > plemniczka...> najnowsze i zobaczyc ile stron ma napisane. jeśli wszystkie posty podzielone przez ich ilość na stronie dadzą ilosc stron ktore ma dana uzytkowniczka, to znaczy ze nie ona kasuje i mozna sprawdzac kolejna podejrzana.
jesli ktoras ma ochote i czas to dajcie znac co wam wyszlo.
buziaki i miłego dnia.
EDIT: a jednak nie, nie wzielam pod uwage, ze zliczane sa posty nie tylko w naszym watku. tak wiec ten sposob nie dziala ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 08:21
Dodi, magdzia26, aisa, Spero, Pismak, Effcia28, AGA 30, Fedra, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny z jednej strony to niema co sie jej dziwić bo może nie chce być w przyszłości kojarzona z tym formu a póki nie usunie tych wpisów to każdy ma do nich wgląd. dlatego ja jestem za tym żęby forum było tylko dla zalogowanych osób
AGA 30, mauysia, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wal śmiało , która to , ale powiem ci kochana tutaj no wcale bym sie nie zdziwiła bo różni ludzie i różne styki w mózgu , które jak korki wystrzelaja jak fajerwerki
Dodi, Spero, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja już z PL nadaję. Co prawda z biura, ale co tam
Już powoli przestaje się tym przejmować. No bo co? Ktoś zobaczy że się staram?
Ale się cieszę, że już wróciłam, nie macie pojęcia. Jem wspaniałe obiadki i w ogóle pogoda tez fajne (=nie pada) i w ogóle nie ma to jak z m być
W pracy ciężko jednak i zapowiada się że będzie ciężej. Zaczynam rozważać jakieś L4 żeby sobie odpocząć po tych ciężkich 2 tygodniach w NL.
Nos mam cały czas zatkany i zapuchnięty od środa... Smarkam sobie i krew mi leci. Takie tam niedogodności. Dalej się średniawo czuję, ale jakby minimalnie lepiej nić było. Co do zakazu seksu, to my go nie mamy, ale do teraz ze względy na samopoczucie nic nie było. Teraz wieczorami już nie zasypiam na stojąco i mnie nie mdli od rano, także nadrabiamy co nieco. M jest przeszczęśliwy, ale dalej bez szaleństwMi tylko na początku lekarz powiedział, że nie ma przeciwskazań ale bez szaleństw i raczej powoli i delikatnie i można (ale mnie wtedy zburaczyło na twarzy), hehe. No ale nic co ludzkie nie jest nam obce.
Pozdrawiam serdecznie i do sklikania. Może jak się uda to troche poczytam wstecz, ale nie wiem jak dzisiaj będzie z robotą.
Kaja, Rucia, Effcia28, AGA 30, aisa, a-koczek, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość