plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:dxisiejsza wizyta się nie liczy jutrzejsza jest warzniejsza bo idzie ze mną
?
Fedra, Strażaczka90, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:No tego to jeszcze nie słyszałam z koleżanką na kawę, do kosmetyczki, na zakupy ale do gina na wspólne badanie
?
ostatnio też z nią byłamStrażaczka90, magdzia26, Libra, Pismak, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibruś - pewnie już jesteś w domu
Fajnie, ciesze się
Agafio - piękny brzusio taki okrąglutki. Czasami tęsknie za moim brzuchem, chociaż pod koniec ciąży miałam go dosyć.
Landrynko - witamy
Strażaczko - młoda masz mamuśkęChociaż ja urodziłam swoją córkę w wieku 17 lat i za jakiś czas będziemy pewnie wyglądały jak siostry ( tak przynajmniej twierdzi Dzidka )
Blondi - fajnie, że Iza jest grzecznaMasz możliwość odpocząć.
Ola & Ryan - płaczę po każdym twoim wpisieByły ręce w górę, były w dół, gwiazdy nie było ale stanęłam na rękach pod ścianą
Magdzia - oszczędzaj się jak tylko możesz. Teraz masz dylemat co? Któremu lekarzowi zaufać.
Mam nadzieję, że ciąża Sandry nie jest zagrożona, i że czuje się dobrze.
Dzisiaj była piękna pogoda, więc z Dzidkiem postanowiliśmy poopalać się na tarasie. Finał był taki, że mnie olał i poszedł spać, a ja ładowałam baterie
Aaa i nie czaję tych rebusów. Klęcze na grochu razem z Fredzią.
Miłego wieczoruWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 18:23
aisa, magdzia26, Libra, Pismak, kiti, Dodi, Fedra, Strażaczka90, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dodi, pozdrów Sandrę! Dobrze, że jest pod dobrą opieką..
Czekam na wieści z Twojej wizyty...
Spero, zdrowia dla Mr pociągającego, a Ty się ucz pilnie i wydajnie
Koczku, Ty też się kuruj!
Landryneczko, witaj
Blondi, Izunia jest słodka
Libra, super że jesteś już w domu!!magdzia26, Libra, Dodi, Fedra, Strażaczka90, a-koczek, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:A ja sie znowu z kims spotykam
tez wam strzele rebus-zagadke.
IDZ SMIESZNIE.
Ilonaa
PS: ja już klęczę cały dzień więc się nie boję
Daj podpowiedź - jesteś już w PL?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 19:01
magdzia26, Dodi, Fedra, zbikowa, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Magdzia ja chodzę do dwóch i narazie mi się podoba, ale skoro Ty chodzisz do 5 to jak Ty biedactwo potem masz im wierzyć? Po tej dzisiejszej relacji to nie wiem co Ci powiedzieć
Mam nadzieję, że będzie wszystko ok, ale odpoczywaj tak czy siak
Fedra, magdzia26, Libra, Spero, AGA 30, Gunia lubią tę wiadomość
-
Kaja spokojna Twoja rozczochrana
dzisiaj miałam prywatną a jutro idę do Lux Medu
tak więc nic nie pomyliłaś, może nie wspominałam za często o dzisiejszej
Fedra, Kaja, Strażaczka90, magdzia26, Libra, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
No i tak. Jeśli chodzi o dzisiejszą wizytę to:
Maluch ma 4,01cm, serducho pika 164 razy/minutę, wg USG to 10t 6d czyli starszy niż mi tu na ovu pokazuje o 4 dni co również wskazuje na to, że jutro 12 tydzień byśmy zaczęliLekarz stwierdził, że to mały pływak bo tak machał rączkami i nogami a potem odwrócił się plecami, żeby nie powiedzieć du.pą
Na następnej wizycie zrobi mi prenatalne ponoć czyli nei muszę się nigdzie osobno umawiać i udało mi sie umówić w godzinach wieczornych, więc biologiczny ojciec w końcu uda się ze mną na wizytęaisa, Kaja, Fedra, Strażaczka90, magdzia26, Libra, a-koczek, zbikowa, Spero, gocha04, mauysia, AGA 30, Rucia, kiti, plemniczka, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość