plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez chwilę pomyślałam że to o mnie. I zastanowiłam się kiedy to musiałam być tak pijana, żeby ukończyć kurs prorgamowania pierogów i nic z tego nie pamiętać...Ola_czeka wrote:Prawda Mario, nasz Ty programisto od pierogów?

Dodi, Pismak, zbikowa, Ola_czeka, magdzia26, nick nieaktualny, Strażaczka90, aisa, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość

-
NADROBIONE!!!
Dobry wieeeeczór
Sandruś - trzymam kciuki za jutrzejsze badania!
Lliberro - jak Ci w domu - czujesz się nieswojo? (all-inclusive - dobre
)
Spero, Ola - świetnie się czyta o Waszych psiakach!
Dodi - ale masz napięty harmonogram! Ale słusznie - korzystaj korzystaj, ja też naspotykałam się z dziołszkami w ciąży, bo wiedziałam że potem czeka na tym polu wielka posucha. Miałam rację - na polu spotkań jest wielka posucha, ale to było wkalkulowane.
Ja się nie mogę doczekać do czwartku - będzie ważenie Henisława. Nie żebym miała 100% pewności że sporo przybrał i że zwiększenie częstotliwości karmień (nawet do co godzinę
) przyniosło efekt, ale po prostu ciekawość mnie zżera.
Dziś przyszedł do mnie pocztą laktator elektryczny, fajna ksiażka (Księga ROdzicielstwa Bliskości - na ślepo mogę polecić kadej przyszłej mamie!!!) i inhalator (od jutra będziemy się sztachać!), więc sporo mam nowości do obczajenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 23:19
Effcia28, nick nieaktualny, zbikowa, Pismak, magdzia26, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKocham swoje łóżko

Wieczór dobry
Dodi fajnie że ok wszystko
Wy się nie boicie diabła żeby tyle napisać
Olka te twoje rebusy są yyyyy brak słów
Dodi, Pismak, magdzia26, nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wstawać kuźwa, ścielić łóżka i za pięć minut w dwuszeregu zbiórka a jak nie, to 10 okrążeń wokół boiska!!!
magdzia26, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Dodi, Strażaczka90, Pismak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaspałam... znowu.... siet. ale wybaczysz coooo? wiesz mam usprawiedliwienie - 4.30 spacer na -6st.C bo komuś chciało się SIKU tylko!Ola_czeka wrote:Wstawać kuźwa, ścielić łóżka i za pięć minut w dwuszeregu zbiórka a jak nie, to 10 okrążeń wokół boiska!!!
Agafiu kochana dożo radości z ciąży i wszystkiego, wszystkiego co najlepsze
Dobra spadam ... miłego dnia :*
nick nieaktualny, Dodi, Strażaczka90, Pismak, magdzia26, aisa, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Zaspałam... znowu.... siet. ale wybaczysz coooo? wiesz mam usprawiedliwienie - 4.30 spacer na -6st.C bo komuś chciało się SIKU tylko!
Ja rozumiem, że M chory i ma gorączkę, ale żeby takie zachcianki....
Agafia wszystkiego dobrego!
nick nieaktualny, Dodi, Pismak, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Agafia sto lat, sto lat niech żyje żyje nam!

Dzień dobry.
Dodi, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, Agafia, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧