plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pismak wrote:Ola słyszałaś że Ryan będzie miał dzidka ?
Libra, Strażaczka90, Pismak, magdzia26, Ola_czeka, Kaja, a-koczek, Spero, Rucia, Fedra, Dodi, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dżem dobry
Agafio, najlepsze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń
Libri, obyś jutro jechała trasą z mniejszymi wertepami, jeśli to możliwe.
Ale słońce fajnie świeci! Aż nie położyłam się na drzemę razem z Juniorem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 11:52
magdzia26, Kaja, Libra, Spero, Agafia, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Dżem dobry
Agafiu, najlepsze życzenia urodzinowe! Spełnienia marzeń
Libri, obyś jutro jechała trasą z mniejszymi wertepami, jeśli to możliwe.
Ale słońce fajnie świeci! Aż nie położyłam się na drzemę razem z Juniorem. -
A teraz uwaga, odstawiam wioskę. Ola, to priv do Ciebie ale nie mogę go wpisać przez telefon (aaargh ale mnie to wkurza!):
"Ja tam wysyłałam sygnały telepatycznie. Widocznie, Olu, miałaś nieoczyszczone czakry, że mój sygnał do Ciebie nie dotarl. "
Dziękuję. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Libra mi też w siódmej. Z tym, że to było za wcześnie i wszystkie szwy się rozlazły. Dwa boczne jakoś zaleczyłam, ale pępek babrał się półtora miesiąca
AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:u mnie 3 szwy wyglądają super... Jeden cienko i jego się obawiam. W nim mialam dren i przez niego gratisowo chcieli zrobic mi odsysanie tłuszczu;Dhehehe
Mi ten od drenu to też myślałam że będzie się babrał a ładnie się zagoił i już prawie nie widaćAle za to na pępku miałam masakrę i teraz bardzo widać mi bliznę
Libra lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:pssss chyba wysysanie mięśni...
W ogole to taki ze mnie przebojowie tam był, nic u mnie nie szło zgodnie z planem! Nawet wyjście ze szpitala;) i ciagle rozchicrana na prochach chodziłam:D zaluje,ze nie kazałam sobie zrobic zdjecia w koszuli do operacji:) ja mam rozmiar 36-38 a ta koszula miala chyba z 50... Sztywna, wukrochmalona... Jak szybciej pomykalam przez korytarz,to wyglądałam jak Batman forever:DPismak, Effcia28, AGA 30, a-koczek, Spero, aisa, Rucia, kiti, Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość