plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Helou Shagguś.
Jak tam P.?
Wczoraj byłam z projektem u Szefa i dogadaliśmy się superTeż rozwiałam pewne swoje wątpliwości,wcześniej zabrałam mapkę ze Starostwa,więc wkrótcec zaczniemy intensywne działania...w sobotę np mamy zamiar wykarczować nieco działeczkę...przynajmniej to co możemy, na resztę musimy poczekac na uprawomocnienie decyzji
A że jednocześnie mam na głowie chłopców i Ich specjalistów to ostatnio brakuje mi czasu na wszystko
Ząbki igorka już widoczne z daleka ale nie dokuczają Mu chyba bo właśnie śpi słodko z nową przytulanką
Kubuś nauczył się kolejnego słowa "chodź" (co u Niej brzmi mniej więcej "choś" i to Jego ulubione teraz słowo
Tyle u mnie
A co tu?
AGA 30, Pismak, Strażaczka90, a-koczek, Libra, Spero, magdzia26, aisa, kiti, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:nie wiem od czego to zależy, bo po laparo niektórym założyli rozpuszczalne, a mi niebieskie żyłki:/ choc tyle tam cierpliwie znosilam! Należała mi się nagroda dla grzecznego i cierpliwego pacjenta
A mi ginek powiedział jak mi ściągał szwy że po laparo to nie dają rozpuszczalnych w ogóle. Jak widać co szpital to praktykaLibra, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
a-koczek wrote:Ja tak tylko w ramach uwielbienia dla pewnej osoby to Olka fajnie że tu znowu zglądasz. Od razu banan na twarzy wyskakuje
A Ty jesteś moim managerem i załatwiasz mi różne rzeczy "na Górze".
A Ty Koczuś się nie spotykasz ovufriendowo?Dodi lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Nie bo ja to na koncu swiata mieszkam i daleko od Was wszystkich.
To przyjedziemy do Ciebie na wakacjez mężami i dziećmi, mam nadzieję, ze Twoje mieszkanie ma 900 metrów kwadratowych
AGA 30, Libra, Shagga_80, Spero, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Olus Beata jest prowadzi cały czas wykres tylko sie nie udziela bo musi sobie wszystko poukładać
Tak jak piszesz odpoczywa , ale z tarmoszenia nie rezygnuje zajela się przyjeciem Komunijnym czyli sie odstresowywuje hehehehe...Fedra, Dodi, Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo znowu.
Na miejscu Oli dałabym Ryanowi w ryj za to że jest puszczalskim chamem i prostakiem.
Wystarczył dzisiejszy trójkącik u Mayuśki i już powstało z tego dziecko.
Świat schodzi na psy.
Tylko teraz nie wiem kto jest w ciążyOla, Ryan czy Mayuśka?
Eva Mendes na pewno nie?
A w ogóle skąd macie takiego newsa? Na pudlu pisali?a-koczek, Pismak, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, Ola_czeka, aisa, zbikowa, Spero, Fedra, Effcia28, Dodi, Libra, AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość