plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nową staraczke
ojjjjj dziewczęta mrrrr ależ zazdroszczę spotkania... no nie powiem że nie
ale ciszaaa......................................Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 18:21
Spero, Strażaczka90, Pismak, magdzia26, Fedra, Dodi, Libra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Jestem lachony moje hehehe
Roczek 830g i szalał na wizycie i wszsytko ok bo mój gin miny strzela przy robieniu usg , że czasami się zastanawiam co on tam widzi , ale najwazniejsze , że Roczek zdrów i oby do końca ...kiti, Strażaczka90, Pismak, magdzia26, aisa, Fedra, Dodi, Spero, zbikowa, Ola_czeka, Libra, AGA 30, mauysia, Beata, plemniczka, Agafia lubią tę wiadomość
-
no Kaja roczek już pokaźny jest, szykuje się mały urwisek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 18:41
-
nick nieaktualny
-
Strażaczka90 wrote:Boże:( chyba sciegno w kolanie naderwalam:( nie mogę chodzić...cwiczylam i poszlo:( pod kolanem granatowo:(
uuuuuu kochana ty chodakowska chcesz wykonczyc czy siebieno na kilka dni masz pozamiatane ....... jak ci żyłka pękła i sie rozlalo masuj lekko.
-
Strażaczka90 wrote:Chyba na SORZE sie skończy to....bo kolano też sie robi granatowe...miałam kiedys już naderwane sciegno w kolanie...jak biegalam na maratonie:(
to szoruj na sor nie ma co bo jeszcze se pogorszyć -
o kurczaki strażaczko
wio na SOR!
Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie serdecznie
Musze powiedziec ze Plemniczka jest mega fajna kobietka i super gospodynia - salatka byla wyborna
Kornelcia slodziak straszny jesli ktos chce bym sie zamknela i tyle nie gadala wystarczy dac mi na rece slodkie spiace malenstwo
Agafio wszystkiego co najlepsze duzo milisci i samej slodyczy w zyciu :*kiti, Kaja, Effcia28, a-koczek, aisa, Dodi, Spero, Pismak, Libra, AGA 30, mauysia, magdzia26, sylwia1985, Rucia, Beata, plemniczka, Agafia, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny