plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Witam wszystkie serdecznie
Musze powiedziec ze Plemniczka jest mega fajna kobietka i super gospodynia - salatka byla wyborna
Kornelcia slodziak straszny jesli ktos chce bym sie zamknela i tyle nie gadala wystarczy dac mi na rece slodkie spiace malenstwo
Potwierdzam, Plemniczka gospodyni wzorowa i super kobietka, a Fedrze faktycznie dać maleństwo na ręce, choć Dodi też się wyciszyła z Kornelcią. A mała jest tak urocza że tylko schrupać i baaardzo grzeczna była przy ciotkach, zero płaczu i grymasów
Kaju cieszę się ze z Roczkiem wszystko dobrze, oby już tak do końca
a i Strażaczko wspólczuję, ale chyba bez lekarza sie nie obejdzie.
Koczku mam takie okulary że już każda mnie powinna kojarzyćale zgadłaś
Kaja, Dodi, Fedra, Pismak, aisa, Libra, mauysia, magdzia26, a-koczek, Beata, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
-
No to ja już się otrząsnęłam
Spotkanie jak zwykle było super i polecam tym, które tylko mają taką możlwiość aby się jednak trochę pofatygować i miło spędzić czas
Mauyś to akurat fakt, że można teraz fajnie nadrobić zaległości i zorganizować kilka miłych spotkań....
Kaja cieszę się, że z Roczkiem wszystko okNie potrzebnie się dziołcho tak trzęsiesz przed każdą wizytą
Nie wiem czy o Plemniczce coś pisać żeby nam tu w skrzydełka nie obrosła za bardzo, ale po krótce super kobietka, gospodyni i mamaTeraz ma pewne, że w T.... będę częstszym gościem
Kornelka natomiast miód-malina, cudne i grzeczne dzieciątko... Nic tylko się zakochać :* Gdyby nie fakt, że mi sie spieszyło już potem troszkę to byśmy chyba siedziały niewiadomo jak długo...
Muszę zaraz iść się ogarnąć, bo jutro ciąg dalszy.....
Miłego wieczoru Wam życzę :*
Strażaczko i co z tym kolanem?
Libra, Shagga ready na jutro?Pismak, Libra, Fedra, AGA 30, mauysia, aisa, magdzia26, Spero, Beata, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Laski głośniki powyłączały wiec na hałas nie masz co liczyć.
Coś ruszyło w sprawie ciąży Ryana?
a tak poza tym to Agafia kliknęła mi 6tys lajka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:46
Pismak, Fedra, Dodi, aisa, magdzia26, Spero, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zbik i Olka jestescie udane
Wszystkim zycze spokojnej nocy i kolorowych snow
Dodi nie zapomnij odemnie wysciskac Libre i Sagge :* no i DzieciatkaEffcia28, Dodi, aisa, Libra, Pismak, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Effcia28 wrote:jak beta przed wczoeraj była 43 a po 48 godzinach jest 76 to ile procent wzrosła a progesteron 13 w 14 dpo to mało trochę nie?
jest spoko. jak by miała 86, to by wzrosło o 100% a jak 65 to 50% jestem leniwa i nie chce mi sie zrobić równania.Dodi, Beata lubią tę wiadomość