plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Witam wszystkie serdecznie

Musze powiedziec ze Plemniczka jest mega fajna kobietka i super gospodynia - salatka byla wyborna
Kornelcia slodziak straszny jesli ktos chce bym sie zamknela i tyle nie gadala wystarczy dac mi na rece slodkie spiace malenstwo
Potwierdzam, Plemniczka gospodyni wzorowa i super kobietka, a Fedrze faktycznie dać maleństwo na ręce, choć Dodi też się wyciszyła z Kornelcią. A mała jest tak urocza że tylko schrupać i baaardzo grzeczna była przy ciotkach, zero płaczu i grymasów
Kaju cieszę się ze z Roczkiem wszystko dobrze, oby już tak do końca
a i Strażaczko wspólczuję, ale chyba bez lekarza sie nie obejdzie.
Koczku mam takie okulary że już każda mnie powinna kojarzyć
ale zgadłaś 
Kaja, Dodi, Fedra, Pismak, aisa, nick nieaktualny, mauysia, magdzia26, a-koczek, Beata, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
-
No to ja już się otrząsnęłam

Spotkanie jak zwykle było super i polecam tym, które tylko mają taką możlwiość aby się jednak trochę pofatygować i miło spędzić czas
Mauyś to akurat fakt, że można teraz fajnie nadrobić zaległości i zorganizować kilka miłych spotkań....
Kaja cieszę się, że z Roczkiem wszystko ok
Nie potrzebnie się dziołcho tak trzęsiesz przed każdą wizytą 
Nie wiem czy o Plemniczce coś pisać żeby nam tu w skrzydełka nie obrosła za bardzo, ale po krótce super kobietka, gospodyni i mama
Teraz ma pewne, że w T.... będę częstszym gościem
Kornelka natomiast miód-malina, cudne i grzeczne dzieciątko... Nic tylko się zakochać :* Gdyby nie fakt, że mi sie spieszyło już potem troszkę to byśmy chyba siedziały niewiadomo jak długo...
Muszę zaraz iść się ogarnąć, bo jutro ciąg dalszy.....
Miłego wieczoru Wam życzę :*
Strażaczko i co z tym kolanem?
Libra, Shagga ready na jutro?
Pismak, nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny, mauysia, aisa, magdzia26, nick nieaktualny, Beata, kiti, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Laski głośniki powyłączały wiec na hałas nie masz co liczyć.
Coś ruszyło w sprawie ciąży Ryana?
a tak poza tym to Agafia kliknęła mi 6tys lajka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 22:46
Pismak, Fedra, Dodi, aisa, magdzia26, nick nieaktualny, Agafia lubią tę wiadomość
-
Czy wiesz, że twoje oskarżenia powodują trzęsienie mojego trzeciego podbródka przy jednoczesnym akompaniamencie głośnego "ha ha ha"?
nick nieaktualny, Fedra, Dodi, aisa, Pismak, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zbik i Olka jestescie udane

Wszystkim zycze spokojnej nocy i kolorowych snow
Dodi nie zapomnij odemnie wysciskac Libre i Sagge :* no i Dzieciatka
Effcia28, Dodi, aisa, nick nieaktualny, Pismak, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Effcia28 wrote:jak beta przed wczoeraj była 43 a po 48 godzinach jest 76 to ile procent wzrosła a progesteron 13 w 14 dpo to mało trochę nie?
jest spoko. jak by miała 86, to by wzrosło o 100% a jak 65 to 50% jestem leniwa i nie chce mi sie zrobić równania.
Dodi, Beata lubią tę wiadomość