plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:jak beta przed wczoeraj była 43 a po 48 godzinach jest 76 to ile procent wzrosła a progesteron 13 w 14 dpo to mało trochę nie?
Beta wzrosla niecale 100% jesli to wczesna ciaza nie jest zle wazne by caly czas byl przyrost... po 48h przyrost powinien byc nie mniejszy niz 66%... no a progesteron troche za niski jak mialam troche nizszy to dostalam w smie lutka z dupkiem 250mg...
Czyli reasumujac trzeba isc do lekarza po wspomaganie aha i jesli ta osoba bierze od owu dufaston to wynik tego nie odzwierciedli czyli w rzeczywistosci bylby wyzszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 23:24
Libra, Effcia28, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Beta zrosla niecale 100% jesli to czesna ciaza nie jest zl wazne by caly czas byl przyrost... no a progesteron troche za niski jak mialam troche nizszy to dostalam w smie lutka z dupkiem 250mg...
Czyli reasumujac trzeba isc do lekarza po wspomaganie aha i jesli ta osoba bierze od owu dufaston to wynik tego nie odzwierciedli czyli w rzeczywistosci bylby wyzszy...
-
Effcia28 wrote:jak beta przed wczoeraj była 43 a po 48 godzinach jest 76 to ile procent wzrosła a progesteron 13 w 14 dpo to mało trochę nie?
beta wzrosła o ok. 77% a progesteron trzeba by w normy spojrzeć a co jesteś w ciąży? możemy gratulować?
zbikowa, Fedra, Effcia28, Pismak, Spero lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:spojrzałam na wykres Ania Poznan i tak nie umiałam sobie przedstawić czy dobrze jej wzrosło
No ja na moje oko beta ok ale progesteron troche za niski na pewno trzeba go kontrolowac bo jesli spadnie jeszcze bardziej to wiesz jak to sie moze skonczycDodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Ale skąd pomysł, że wiem, czy to, o czym nie wypada mówić, opuściło dziś jej trzewia?
Czy wiesz że jest teoria, która głosi że nie puszczone bąki unoszą się do mózgu i stąd się biorą posrane pomysły?
Dodi, Effcia28, aisa, Pismak, magdzia26, Spero, Fedra, Rucia, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Effciu w takim razie oficjalnie gratuluję
Poproszę jeszcze o odpowiedź specjalistę od 2 na ostatnie pytanie:
Na co ma wpływ długo nie oddawany stolec?
Pozdrawiam
Mieszkanka O.....Effcia28, Spero, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość