plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:moja sąsiadka tez tak robiła... tylko jej syn urodził się z wadą serca... zmarł w 17 dobie życia... ona do tej pory się zastanawia czy problem był natury genetycznej czy wina tkwiła w wypiciu 1 redsa na tydzień
Lubię komentarz, nie fakt.Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nie mam zamairu Cię obmawiać do innych każdy jest wolnym człowiekiem pisze co chce , mówi ... Ty wypowiedziałaś się na moj temat i tyle a ja wyedytowałam posta . Przepraszać nie mam kogo za to że wypiłam 2 karmi i 1 piwo bezalkoholowe z sokiem miętowym i spraitem ( pół na pół).
A jak czymś uraziłam odpisując na Twoje posty to przepraszam i nie chce więcej na ten temat pisać , bo myślę że nie ma sensu wprowadzac tu wrogiej atmosfery ...
A żadnych racji też tu nie będę dochodzic zrobiłąm jak uważałam i tyle . -
ja mam ojca alkoholika...Matka zawsze mówiła "nie pij bo masz w genach" nie raz może Lecha shandy walne sobie raz na ruski rok.To ma pretensje bym nie piła. ale alku nie lubię odrzuca mnie...Ale w ciąży nawet cukierka z alkiem bym nie zjadła...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:42
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Lubię komentarz, nie fakt.
znam też taki przypadek, że kobieta non stop prowadzi hulaszcze życie... jest niewiele starsza ode mnie a urodziła niedawno 9 dziecko... 2 dzieci jest upośledzona, u reszty nie stwierdzono chorób... myślę że wrażliwość osobnicza też ma duże znaczenie...
wniosek
wolę nie ryzykowaćOla_czeka, Pismak, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:ja mam ojca alkoholika...Matka zawsze mówiła "nie pij bo masz w genach" nie raz może Lecha shandy walne sobie raz na ruski rok ale alku nie lubię odrzuca mnie...Ale w ciąży nawet cukierka z alkiem bym nie zjadła...
I uważasz, że nie należy zwracać na to uwagi, nawet kosztem niemiłej atmosfery? Na tym forum bywało już miło, beztrosko ale i trudno i niesympatycznie. Ale zawsze było prawdziwie.Libra, Pismak, Effcia28, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się w zupełności z Ola_czeka! Absolutnie żadnego alkoholu w ciąży.
Drażnią mnie opinie/informacje że lampka wina, czy szklaneczka piwa dobrze wpływa na płód. Jak ALKOHOL może dobrze wpływać?
Jak ktoś nie może wytrzymać przez 9 miesięcy (może czas się zastanowić?!) to można kupić piwo 0% - takie prawdziwe 0% czyli zwykły napój Bavaria 0,0%Ola_czeka, Strażaczka90, Libra, Pismak, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Oczywiście i znowu ja najgorsza bo chciałam zakończyć ten temat i rozmawiać o pierdołach ...no cóż nie jestem idealna jak inne osoby tu będące myślę że najlepiej będzie jak poprostu pójde i nie będę Wam przeszkadzać w tej dyskusji. W każdym razie życzę miłego popołudnia . Pozdrawiam Wszystkie poznane dziewczyny i było mi miło że to z Wami mogłam się wszytskim dzielić a zwłaszcza tą najważniejsza wieścia mojego życia . Całusy ♥
-
Ola_czeka wrote:I uważasz, że nie należy zwracać na to uwagi, nawet kosztem niemiłej atmosfery? Na tym forum bywało już miło, beztrosko ale i trudno i niesympatycznie. Ale zawsze było prawdziwie.
-
Strażaczka90 wrote:racja....Nie raz widziałam jak w ciąży kobiety chleją piwsko pod moja pracą..pala fajki a są w zaawansowanej ciąży...ale zwracam na to im uwagę mimo tego że mnie to nie obchodzi,bo to nie moje dziecko.Ale dziecka szkoda..i Mężowie na to patrzą i nic nie mówią...Ale to jej sprawa Kochana..jak chce wypić karmi to niech pije...I Olu rozumiem Cię i jestem za Tobą...powinno się reagować w takich sytuacjach...
A gdyby podawała alkohol dziecku juz narodzonemu? Nie zgadzam się, że to jej sprawa. Przykro mi. -
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:Oczywiście i znowu ja najgorsza bo chciałam zakończyć ten temat i rozmawiać o pierdołach ...no cóż nie jestem idealna jak inne osoby tu będące myślę że najlepiej będzie jak poprostu pójde i nie będę Wam przeszkadzać w tej dyskusji. W każdym razie życzę miłego popołudnia . Pozdrawiam Wszystkie poznane dziewczyny i było mi miło że to z Wami mogłam się wszytskim dzielić a zwłaszcza tą najważniejsza wieścia mojego życia . Całusy ♥
Tylko nie pij już alkoholu w ciążyShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Agafia wrote:Ola czy możesz o mnie już nie pisać ... nie jestem na tyle nienormalna żeby dziecku piwo podawać...
Pisałam o kobiecie spod sklepu akurat.
Nawiasem mówiąc właśnie to robisz przez łożysko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 15:00
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:a jest w ogole piwo 0% sorki ale się nie znam ..a karmi o ile wiem to ma 0,5 % alku w sobie..mimo tego że "bezalkoholowe"
Zakończmy temat Laski
jest napój, który ma nazwę od piwa BAVARIA 0,0% - może być jakbłkowe i brzoskwiniowe....to takie niby piwoStrażaczka90 lubi tę wiadomość