X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    moja sąsiadka tez tak robiła... tylko jej syn urodził się z wadą serca... zmarł w 17 dobie życia... ona do tej pory się zastanawia czy problem był natury genetycznej czy wina tkwiła w wypiciu 1 redsa na tydzień

Lubię komentarz, nie fakt.

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie kłóćcie się :(

ja spadam do wyrka...noga dokucza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:37

• Agafia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam zamairu Cię obmawiać do innych każdy jest wolnym człowiekiem pisze co chce , mówi ... Ty wypowiedziałaś się na moj temat i tyle a ja wyedytowałam posta . Przepraszać nie mam kogo za to że wypiłam 2 karmi i 1 piwo bezalkoholowe z sokiem miętowym i spraitem ( pół na pół).
    A jak czymś uraziłam odpisując na Twoje posty to przepraszam i nie chce więcej na ten temat pisać , bo myślę że nie ma sensu wprowadzac tu wrogiej atmosfery ...
    A żadnych racji też tu nie będę dochodzic zrobiłąm jak uważałam i tyle .

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    nie kłóćcie się :(

Dobra, cofam wszystko, dziewczyny pijcie w ciąży, byleby na forum było słitaśnie! :D

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, już nie psuję klimatu

Wracajcie do miłej atmosfery i rozmów o cyckach.

Effcia28, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam ojca alkoholika...Matka zawsze mówiła "nie pij bo masz w genach" nie raz może Lecha shandy walne sobie raz na ruski rok.To ma pretensje bym nie piła. ale alku nie lubię odrzuca mnie...Ale w ciąży nawet cukierka z alkiem bym nie zjadła...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Lubię komentarz, nie fakt.
    fakt jest taki, że dużo prawdy jest w tym artykule...
    znam też taki przypadek, że kobieta non stop prowadzi hulaszcze życie... jest niewiele starsza ode mnie a urodziła niedawno 9 dziecko... 2 dzieci jest upośledzona, u reszty nie stwierdzono chorób... myślę że wrażliwość osobnicza też ma duże znaczenie...

wniosek
    wolę nie ryzykować

Ola_czeka, Pismak, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    ja mam ojca alkoholika...Matka zawsze mówiła "nie pij bo masz w genach" nie raz może Lecha shandy walne sobie raz na ruski rok ale alku nie lubię odrzuca mnie...Ale w ciąży nawet cukierka z alkiem bym nie zjadła...

I uważasz, że nie należy zwracać na to uwagi, nawet kosztem niemiłej atmosfery? Na tym forum bywało już miło, beztrosko ale i trudno i niesympatycznie. Ale zawsze było prawdziwie.

Libra, Pismak, Effcia28, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• ash Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się w zupełności z Ola_czeka! Absolutnie żadnego alkoholu w ciąży.
    Drażnią mnie opinie/informacje że lampka wina, czy szklaneczka piwa dobrze wpływa na płód. Jak ALKOHOL może dobrze wpływać?
    Jak ktoś nie może wytrzymać przez 9 miesięcy (może czas się zastanowić?!) to można kupić piwo 0% - takie prawdziwe 0% czyli zwykły napój Bavaria 0,0%

Ola_czeka, Strażaczka90, Libra, Pismak, Fedra, Shagga_80, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

• Agafia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście i znowu ja najgorsza bo chciałam zakończyć ten temat i rozmawiać o pierdołach ...no cóż nie jestem idealna jak inne osoby tu będące myślę że najlepiej będzie jak poprostu pójde i nie będę Wam przeszkadzać w tej dyskusji. W każdym razie życzę miłego popołudnia . Pozdrawiam Wszystkie poznane dziewczyny i było mi miło że to z Wami mogłam się wszytskim dzielić a zwłaszcza tą najważniejsza wieścia mojego życia . Całusy ♥

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    I uważasz, że nie należy zwracać na to uwagi, nawet kosztem niemiłej atmosfery? Na tym forum bywało już miło, beztrosko ale i trudno i niesympatycznie. Ale zawsze było prawdziwie.
    racja....Nie raz widziałam jak w ciąży kobiety chleją piwsko pod moja pracą..pala fajki a są w zaawansowanej ciąży...ale zwracam na to im uwagę mimo tego że mnie to nie obchodzi,bo to nie moje dziecko.Ale dziecka szkoda..i Mężowie na to patrzą i nic nie mówią...Ale to jej sprawa Kochana..jak chce wypić karmi to niech pije...I Olu rozumiem Cię i jestem za Tobą...powinno się reagować w takich sytuacjach...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    racja....Nie raz widziałam jak w ciąży kobiety chleją piwsko pod moja pracą..pala fajki a są w zaawansowanej ciąży...ale zwracam na to im uwagę mimo tego że mnie to nie obchodzi,bo to nie moje dziecko.Ale dziecka szkoda..i Mężowie na to patrzą i nic nie mówią...Ale to jej sprawa Kochana..jak chce wypić karmi to niech pije...I Olu rozumiem Cię i jestem za Tobą...powinno się reagować w takich sytuacjach...

A gdyby podawała alkohol dziecku juz narodzonemu? Nie zgadzam się, że to jej sprawa. Przykro mi.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2015, 11:35

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Oczywiście i znowu ja najgorsza bo chciałam zakończyć ten temat i rozmawiać o pierdołach ...no cóż nie jestem idealna jak inne osoby tu będące myślę że najlepiej będzie jak poprostu pójde i nie będę Wam przeszkadzać w tej dyskusji. W każdym razie życzę miłego popołudnia . Pozdrawiam Wszystkie poznane dziewczyny i było mi miło że to z Wami mogłam się wszytskim dzielić a zwłaszcza tą najważniejsza wieścia mojego życia . Całusy ♥

Tylko nie pij już alkoholu w ciąży <3

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola czy możesz o mnie już nie pisać ... nie jestem na tyle nienormalna żeby dziecku piwo podawać...

AGA 30 lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jest w ogole piwo 0% sorki ale się nie znam ..a karmi o ile wiem to ma 0,5 % alku w sobie..mimo tego że "bezalkoholowe"

Zakończmy temat Laski

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 14:59

Libra lubi tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro kupie sobie skrzynke i wypijen Twoje zdrowie wiesz ...

AGA 30 lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Ola czy możesz o mnie już nie pisać ... nie jestem na tyle nienormalna żeby dziecku piwo podawać...

Pisałam o kobiecie spod sklepu akurat.

Nawiasem mówiąc właśnie to robisz przez łożysko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 15:00

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    Jutro kupie sobie skrzynke i wypijen Twoje zdrowie wiesz ...

Na złość nie mi zrobisz.

• ash Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    a jest w ogole piwo 0% sorki ale się nie znam ..a karmi o ile wiem to ma 0,5 % alku w sobie..mimo tego że "bezalkoholowe"

Zakończmy temat Laski

jest napój, który ma nazwę od piwa BAVARIA 0,0% - może być jakbłkowe i brzoskwiniowe....to takie niby piwo :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

ug3715nmrb0zdbvc.png

‹‹ 5197 5198 5199 5200 5201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ