plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gocha może i będę częściej, bo widzę, że zleciała się "stara" ekipa
Widzę, że u Ciebie poważne decyzje zapadają, to fajnie, że wreszcie coś ruszyło! Musi się w końcu udać ! :*
Pismaczku dzięki za ciepłe słowa!
Żbiczku kuruj się i walcz z zarazą!
Sylwia cieszę się Twoim szczęściem i Ty też się ciesz, a nie martw na zapas! Bo spokojna mama, to spokojna fasolka!
Ilona Marcel się kolejnym ovudzieckiem, które skradło moje serce
Mauyś oby Twoje słowa "jak psu buda" zadziałały jak zaklęcie!
Dodi na doliny czasem nie ma rady, jest dół i trzeba go przejechać...
Kiti gratki za zdaną sesję!
Musia nie bierz wszystkiego tak do siebie! I wpadaj i pisz na różowej stroncePozdrawiam!
Libra mój Mąż jest moim regularnym wspieraczem i tulaczemZ pewnością mogę na niego liczyć w każdej kwestii... w zasadzie to do pełni szczęścia brakuje nam dziecka, które nadałoby naszej wspólnej egzystencji zupełnie inny wyjątkowy wymiar...
She, jaka ta Twoja Kruszynka jest piękna!
Blondi Twoje Dzieciaki tez świetneA Kuba jaki duży!
Rutka 13 w piątek i bez pecha, bo w przesądy nie można wierzyć
Effcia 3mam kciuki zza szybki i miły poród
Shagga jak postępy Kuby w mówieniu?
Fedrulinko, nie wygłupiaj się, pisz jak uważasz, moim zdaniem każdy ma prawo do własnego zdania i już. :*
Blondi22, Rucia, Libra, Spero, Strażaczka90, Ilona, Dodi, Pismak, Fedra, she, mauysia, AGA 30, aisa, plemniczka, gocha04, kiti, anka_a, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Moze pamietacie jak kiedy pisalam ze moja siostra 18letnia jest w ciazy. POtem zrobila bete i okazalo sie ze jednak nie jest. za kolejny miesiac znowu @ sie spoźniala i znowu wyszedl test pozytywny ten sikanyn ale @ przyszla i ostatnio tez wyszly 2krechy ale czekala na wizyte u gin w grudniu i @ znowu przyszla . przebadala ja dokladnie i wszytko ok bylo a osttanio 2tyg temu wyladowala w szpitalu z okropnym bólem brzucha i jak sie okazalo miala torbiel i pękla jej i druga ma tez taka na 2cm i po badaniach stwierdzili ze ma zespol policytycznych jajnikow i ze moga jej ciagle takie torbiele rosnac. dostala leki i musi regularnie na kontrole chodzic teraz do gin. Moj P odrazu mówil ze testy moga jej wychodzic pozytywnie przez jakies zmiany hormonalne i sie nie mylil .A i strasznie na brzuchu tluszcz jej sie odklada i wyczytala w necie ze to od tej choroby czy to prawda? powiedzcie cos wiecej o tym bo ja to nic praktycznie nie wiem a w szpitalu ja nastraszyli ze dzieci nie bedzie mogla nigdy miec co wiem jest nie prawda.
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Libra mój Mąż jest moim regularnym wspieraczem i tulaczem
Z pewnością mogę na niego liczyć w każdej kwestii... w zasadzie to do pełni szczęścia brakuje nam dziecka, które nadałoby naszej wspólnej egzystencji zupełnie inny wyjątkowy wymiar...
Dodi, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Moze pamietacie jak kiedy pisalam ze moja siostra 18letnia jest w ciazy. POtem zrobila bete i okazalo sie ze jednak nie jest. za kolejny miesiac znowu @ sie spoźniala i znowu wyszedl test pozytywny ten sikanyn ale @ przyszla i ostatnio tez wyszly 2krechy ale czekala na wizyte u gin w grudniu i @ znowu przyszla . przebadala ja dokladnie i wszytko ok bylo a osttanio 2tyg temu wyladowala w szpitalu z okropnym bólem brzucha i jak sie okazalo miala torbiel i pękla jej i druga ma tez taka na 2cm i po badaniach stwierdzili ze ma zespol policytycznych jajnikow i ze moga jej ciagle takie torbiele rosnac. dostala leki i musi regularnie na kontrole chodzic teraz do gin. Moj P odrazu mówil ze testy moga jej wychodzic pozytywnie przez jakies zmiany hormonalne i sie nie mylil .A i strasznie na brzuchu tluszcz jej sie odklada i wyczytala w necie ze to od tej choroby czy to prawda? powiedzcie cos wiecej o tym bo ja to nic praktycznie nie wiem a w szpitalu ja nastraszyli ze dzieci nie bedzie mogla nigdy miec co wiem jest nie prawda.
niech podpyta znajomych i uda się do gina, który zajmuje się tego typu przypadkami
i niech nie slucha, że z pco nie będzie miała dzieci... wszystko jest możliwe, a jak już zacznie leczenie, to tylko dla niej na plus pójdzie, bo jest jeszcze młoda dziewczynaSpero, Strażaczka90, Dodi, Fedra, anka_a, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
wlasnie bylam na badaniu bety. Po pracy odrazu pobieglam do przychodni. Wynik podobno ma byc dzisiaj .Babeczka mi dala jakas karte i powiedziala ze moge pozniej sprawdzic w necie- ale mam stresa
Strażaczka90, Fedra, plemniczka, kiti, Rucia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlondi kochana, też uważam, że dobry gin to podstawa i zgadzam się z Librą w 100% dobrze jak siostra zacznie leczenie. I wcale nie jest powiedziane, że mając pco nie bedzie miała dzieci. Moja przyjaciółka też ma pco jest mega szczupła i ma córeczkę zdrową, śliczną i w sumie nie miała problemu z zajściem. Trzymam kciuki żeby siostra trafiła na dobrego lekarza
Strażaczka90, Dodi, Fedra, kiti, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:wlasnie bylam na badaniu bety. Po pracy odrazu pobieglam do przychodni. Wynik podobno ma byc dzisiaj .Babeczka mi dala jakas karte i powiedziala ze moge pozniej sprawdzic w necie- ale mam stresa
-
nick nieaktualnyMadzia jest z nami od 18:25 Effcia GRATULUJEMY
zbikowa, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Spero, sylwia1985, Gunia, Dodi, Pismak, Fedra, she, mauysia, AGA 30, aisa, Ilona, Sandraa, plemniczka, gocha04, kiti, Rucia, anka_a, Shagga_80, Ola_czeka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:SUPER YUPI Effcia gratki ogromne i urodzila sie tego samego dnia co moj G
Gunia, a-koczek, Dodi, sylwia1985, Pismak, Fedra, aisa, Ilona, kiti, Rucia, anka_a, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wynik mojej bety to 4327,00 -ale mam stresa to dobry? nie znam sie na tym
Spero, Libra, a-koczek, Strażaczka90, Dodi, Pismak, Gunia, Fedra, magdzia26, mauysia, AGA 30, aisa, Sandraa, plemniczka, gocha04, kiti, Rucia, anka_a, Shagga_80, Blondi22 lubią tę wiadomość