X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia poczekaj z porodem do jutra do walentynek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 15:17

Fedra, Strażaczka90, Blondi22, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sobie uświadomiłam, że 5 lat temu mój małżon mi się oświadczył :)

Strażaczka90, nick nieaktualny, Fedra, Blondi22, Dodi, she, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus, a-koczek, sylwia1985, Pismak, aisa, anka_a, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia trzymamy kciukasy &&&

Strażaczka90, Fedra, Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie mogl wytrzymac do walentynek, czy olal system i wzial cie z zaskoczenia?;>

nick nieaktualny, Fedra, Blondi22, Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, Kfjatus, Pismak, aisa, plemniczka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dzisiaj w Biedronie i nie wiem czy wiecie i czy Was to interesuje, ale jeśli Któraś z Was albo dokładniej Wasze dzieci korzystają z pieluch Dada to są jakieś promocje tak apropo ;)

Blondi22, mauysia, nick nieaktualny, Strażaczka90, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i fajnie jakby się jednak Madzialena dzisiaj urodziła bo byłby dokładnie miesiąc różnicy między nami :)

i 30 lat hehehehe

Blondi22, nick nieaktualny, Strażaczka90, Fedra, nick nieaktualny, Pismak lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka_a gratuluję serdecznie! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 17:02

Fedra, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EFFCIA! EFFCIA! EFFCIA! Jesteśmy z Tobą!

Ilonko, Marcel przecudny!

Wróciliśmy właśnie z ważenia. Henio przez tydzień przybrał 360g więc wynik porażająco dobry ;) Niech się trochę podtuczy.

Dodi, Strażaczka90, zbikowa, Gunia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, magdzia26, Ilona, nick nieaktualny, Kfjatus, Blondi22, Pismak, nick nieaktualny, aisa, plemniczka, kiti, Ola_czeka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Wróciliśmy właśnie z ważenia. Henio przez tydzień przybrał 360g więc wynik porażająco dobry ;) Niech się trochę podtuczy.

Brawo dla Heniutka i Jego dzielnej mamy :) pięknie walczycie i efekty są - jestem z Was dumna ;)

Fedra, nick nieaktualny, Ilona, Strażaczka90, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu trzymam kciuki bardzo mocno! <3

Blondi kruszynka z Twojej Izki ale śliczna jest i brat jaki dumny :)

Ilonko no to muszę się sprężyć żeby nikt nie sprzątnął takiego kawalera z przed nosa :)

Rucia no to miałaś taki przed walentynkowy prezent :)

Dodi, Fedra, Ilona, Strażaczka90, nick nieaktualny, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

czyli wszystkie zabiegi laktacyjne się oplaciły

Fedra, Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, Pismak, mauysia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Yeeeah!!! Super Mauysiu! Oby tak dalej.Bardzo się cieszę, że cały Twój wysiłek się opłacił :D

Dodi, Fedra, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

no faktycznie podejrzane to... czyli co? jakby Wam nie pykło to zwaliłby na 13?

swoją drogą to gratki dla m, że już tyle czasu z Toba wytrzymał sesesese :P

Ilona, Fedra, Strażaczka90, nick nieaktualny, Pismak lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja kaj jesteś jak Cię nie ma??????????

Fedra lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...dziś z uwagi na zalecenia foniatry dużo czasu spędzam ze Starszym więc czasu dla siebie mam jak na lekarstwo...znaczy jeszcze mniej niż zwykle..Stary pracuje do późna (nie wrócił nadal z pracy) a ja zabrałam się za drugie danie obiadu (jak zwykle u nas przed wieczorem spożywanego) no i musiałam zajrzeć :D
    Wcześniej wpadłam na chwilę,ale Igorex obudził się i musiałam iść do Niego...teraz coś powiem i zmykam do garów itd itp

Coś apropos potwierdzania ciąży poprzez betę ...przy Kubie nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak beta...przy Igorku byłam już doinformowana,bo poznałam Was :D Zrobiłam betę (dwukrotnie z 2 dniowym odstępem czasowym) i progesteron...z czasem stwierdziłam,że było mi to zupełnie niepotrzebne,bo ani z jedną ani drugą ciążą nie miałam problemów tzn zachodziłam w 3 cyklu starań więc mogłam uznać,że test był wiarygodny i mogłam czekać cierpliwie na wizytę u Ginki...swoją drogą moja Ginka jest z tych co uważają robienie bety za bezcelowe a badanie ginekologiczne (bo nie tylko USG!) 2-3 tyg. po spodziewanym terminie @ już potwierdzi ciążę...ale ale,jak zaznaczam nie miałam problemów z zajściem ciążę to raz, dwa...hmm,chociaż nie wiem czy to pisać...aaaaa co mi tam, wybacz z góry Sylwuś (nie denerwuj się tym co napiszę) bywały tu niestety przypadki gdy test mylił się w tę stronę! Muska,chyba to przeoczyłaś ale niestety było tak kilka razy,że już gratulowałyśmy II kresek a potem beta była jak nie na ciążę albo pojawiał się @ :/ Dlatego przyłączam się do głosu tych Babeczek które twierdzą że nie zaszkodzi dwa razy dać się ukłuć (raz beta+progesteron i drugi raz sama beta za dwa dni)..dla świętego spokoju :) Sylwuś to moje zdanie...

I tak na sam koniec, Muska winę za Twój dzisiejszy humor zrzucam na hormony...i chyba przemęczenie :* Spokojnie,zupełnie nie odebrałam wypowiedzi Pismaczka jako atak :)

I na koniec przepraszam,nie nadrobiłam wciąż Waszych dzisiejszych wypocin więc nie wiem,czy nie pisze co już ktoś napisał albo co ktoś nie chciał przeczytać :/

Bez odbioru....wrócę może wieczorem jak Muszkieterów położę lulu...

Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, Ilona, Dodi, Pismak, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Kaja kaj jesteś jak Cię nie ma??????????
    Właśnie???gdzie Ona sie podziewa

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Nie mogl wytrzymac do walentynek, czy olal system i wzial cie z zaskoczenia?;>

Wymusiłam to na nim :) Wiedziałam że coś się święci, i gdy malowaliśmy ściany w naszym domu, wyjął z plecaka piękne serduszko i tak oto zostałam wtedy narzeczoną :) Dodam, że to było 13-ego w piątek ;)

Blondi22, Dodi, nick nieaktualny, zbikowa, Ilona, Strażaczka90, Pismak, Fedra, aisa, gocha04, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    no faktycznie podejrzane to... czyli co? jakby Wam nie pykło to zwaliłby na 13?

swoją drogą to gratki dla m, że już tyle czasu z Toba wytrzymał sesesese :P

Przekażę :D Wredna małpo :P

Dodi, nick nieaktualny, Ilona, Strażaczka90, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

No Brawo :D

Dodi, nick nieaktualny, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Effciu trzymam kciuki bardzo mocno! <3

Blondi kruszynka z Twojej Izki ale śliczna jest i brat jaki dumny :)

Ilonko no to muszę się sprężyć żeby nikt nie sprzątnął takiego kawalera z przed nosa :)

Rucia no to miałaś taki przed walentynkowy prezent :)
    no malutka a jak sie urodzila to miala 53cm a teraz ma 56cm ;)

nick nieaktualny, Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 5231 5232 5233 5234 5235 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ