plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Właśnie sobie uświadomiłam, że 5 lat temu mój małżon mi się oświadczył
Libra, Fedra, Blondi22, Dodi, Spero, Strażaczka90, Rucia, Kfjatus, Pismak, aisa, plemniczka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Byłam dzisiaj w Biedronie i nie wiem czy wiecie i czy Was to interesuje, ale jeśli Któraś z Was albo dokładniej Wasze dzieci korzystają z pieluch Dada to są jakieś promocje tak apropo
Blondi22, mauysia, Spero, Strażaczka90, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
EFFCIA! EFFCIA! EFFCIA! Jesteśmy z Tobą!
Ilonko, Marcel przecudny!
Wróciliśmy właśnie z ważenia. Henio przez tydzień przybrał 360g więc wynik porażająco dobryNiech się trochę podtuczy.
Dodi, Strażaczka90, zbikowa, Gunia, Libra, Spero, Fedra, magdzia26, Ilona, Rucia, Kfjatus, Blondi22, Pismak, AGA 30, aisa, plemniczka, kiti, Ola_czeka, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:EFFCIA! EFFCIA! EFFCIA! Jesteśmy z Tobą!
Wróciliśmy właśnie z ważenia. Henio przez tydzień przybrał 360g więc wynik porażająco dobryNiech się trochę podtuczy.
Brawo dla Heniutka i Jego dzielnej mamypięknie walczycie i efekty są - jestem z Was dumna
Fedra, Spero, Ilona, Strażaczka90, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffciu trzymam kciuki bardzo mocno!
Blondi kruszynka z Twojej Izki ale śliczna jest i brat jaki dumny
Ilonko no to muszę się sprężyć żeby nikt nie sprzątnął takiego kawalera z przed nosa
Rucia no to miałaś taki przed walentynkowy prezentDodi, Fedra, Ilona, Strażaczka90, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:EFFCIA! EFFCIA! EFFCIA! Jesteśmy z Tobą!
Fedra, Dodi, Spero, Strażaczka90, Pismak, mauysia, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Yeeeah!!! Super Mauysiu! Oby tak dalej.Bardzo się cieszę, że cały Twój wysiłek się opłaciłDodi, Fedra, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Właśnie sobie uświadomiłam, że 5 lat temu mój małżon mi się oświadczył
no faktycznie podejrzane to... czyli co? jakby Wam nie pykło to zwaliłby na 13?
swoją drogą to gratki dla m, że już tyle czasu z Toba wytrzymał seseseseIlona, Fedra, Strażaczka90, Rucia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam ponownie...dziś z uwagi na zalecenia foniatry dużo czasu spędzam ze Starszym więc czasu dla siebie mam jak na lekarstwo...znaczy jeszcze mniej niż zwykle..Stary pracuje do późna (nie wrócił nadal z pracy) a ja zabrałam się za drugie danie obiadu (jak zwykle u nas przed wieczorem spożywanego) no i musiałam zajrzeć
Wcześniej wpadłam na chwilę,ale Igorex obudził się i musiałam iść do Niego...teraz coś powiem i zmykam do garów itd itp
Coś apropos potwierdzania ciąży poprzez betę ...przy Kubie nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak beta...przy Igorku byłam już doinformowana,bo poznałam WasZrobiłam betę (dwukrotnie z 2 dniowym odstępem czasowym) i progesteron...z czasem stwierdziłam,że było mi to zupełnie niepotrzebne,bo ani z jedną ani drugą ciążą nie miałam problemów tzn zachodziłam w 3 cyklu starań więc mogłam uznać,że test był wiarygodny i mogłam czekać cierpliwie na wizytę u Ginki...swoją drogą moja Ginka jest z tych co uważają robienie bety za bezcelowe a badanie ginekologiczne (bo nie tylko USG!) 2-3 tyg. po spodziewanym terminie @ już potwierdzi ciążę...ale ale,jak zaznaczam nie miałam problemów z zajściem ciążę to raz, dwa...hmm,chociaż nie wiem czy to pisać...aaaaa co mi tam, wybacz z góry Sylwuś (nie denerwuj się tym co napiszę) bywały tu niestety przypadki gdy test mylił się w tę stronę! Muska,chyba to przeoczyłaś ale niestety było tak kilka razy,że już gratulowałyśmy II kresek a potem beta była jak nie na ciążę albo pojawiał się @
Dlatego przyłączam się do głosu tych Babeczek które twierdzą że nie zaszkodzi dwa razy dać się ukłuć (raz beta+progesteron i drugi raz sama beta za dwa dni)..dla świętego spokoju
Sylwuś to moje zdanie...
I tak na sam koniec, Muska winę za Twój dzisiejszy humor zrzucam na hormony...i chyba przemęczenie :* Spokojnie,zupełnie nie odebrałam wypowiedzi Pismaczka jako atak
I na koniec przepraszam,nie nadrobiłam wciąż Waszych dzisiejszych wypocin więc nie wiem,czy nie pisze co już ktoś napisał albo co ktoś nie chciał przeczytać
Bez odbioru....wrócę może wieczorem jak Muszkieterów położę lulu...Strażaczka90, Libra, Rucia, a-koczek, Spero, Ilona, Dodi, Pismak, Fedra, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Nie mogl wytrzymac do walentynek, czy olal system i wzial cie z zaskoczenia?;>
Wymusiłam to na nimWiedziałam że coś się święci, i gdy malowaliśmy ściany w naszym domu, wyjął z plecaka piękne serduszko i tak oto zostałam wtedy narzeczoną
Dodam, że to było 13-ego w piątek
Blondi22, Dodi, Spero, zbikowa, Ilona, Strażaczka90, Pismak, Fedra, aisa, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:no faktycznie podejrzane to... czyli co? jakby Wam nie pykło to zwaliłby na 13?
swoją drogą to gratki dla m, że już tyle czasu z Toba wytrzymał sesesese
PrzekażęWredna małpo
Dodi, Spero, Ilona, Strażaczka90, Pismak, Fedra lubią tę wiadomość
-
No BrawoDodi, Spero, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
-
Spero wrote:Effciu trzymam kciuki bardzo mocno!
Blondi kruszynka z Twojej Izki ale śliczna jest i brat jaki dumny
Ilonko no to muszę się sprężyć żeby nikt nie sprzątnął takiego kawalera z przed nosa
Rucia no to miałaś taki przed walentynkowy prezentSpero, Strażaczka90, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość