plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:tak sobie obejrzalam wykresy zafasolkowanych na tym forum i stwierdzam ze mam strasznie wysoka bete a mam 36 dc. Czy to moze oznaczac cos zlego? Tyle sie naczytalam ze mam stresa ogromnego....
), i urodził się śliczny Igorek, (bez równoczesnego rodzeństwa).
Dodi, aisa, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:tak sobie obejrzalam wykresy zafasolkowanych na tym forum i stwierdzam ze mam strasznie wysoka bete a mam 36 dc. Czy to moze oznaczac cos zlego? Tyle sie naczytalam ze mam stresa ogromnego....
Bo nie należy czytać za dużo w necie...
<wypowiedziała się o becie ta która jej nie robiła a pierwsze usg miała w 11 tygodniu, ale serio neta nie czytałam>.
Co do wyprawki do trochę mamy, z racji niższych cen kupiliśmy trochę rzeczy będąc w PL na Święta, trochę dostaliśmy a reszta powoli się gromadzi.
Mauysiowy avatarek jest słitaśny!Dodi, Gunia, mauysia, Fedra, kiti, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ciekawe, czy imageshackowy link zadziała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 12:53
sylwia1985, Gunia, Dodi, aisa, Ilona, Pismak, plemniczka, Fedra, zbikowa, kiti, Kfjatus, Rucia, gocha04, Strażaczka90, anka_a, a-koczek, Ola_czeka, Selena, Blondi22, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Jak widzicie, czarnej czupryny na czubku głowy już BRAK. Sama się do tego przyczyniłam, wycierając Bąblowi włosy tetrą w celu usunięcia uporczywej ciemieniuchy (taki jakby łupież, prawie wszystkie niemowlaki to mają). Trochę mi żal ale co tam - odrośnie (już trochę odrasta, ale w wersji blond
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:01
Libra, Gunia, aisa, Dodi, Fedra, Rucia, anka_a, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ze stresu kochana czy wszystko bedzie dobrze ale przede mna dwa tydodnie stresu i niepewnosci .Moze troszke mi przejdzie jak gin mnie uspokoi
przede wszystkim uspokój się Sylwia jeśli nie chcesz fasolce zaszkodzić! rozumiem, że się stresujesz, ale nie może to tak wyglądaćzamiast się cieszyć to się sama wkręcasz niepotrzebnie a brzuch z nerwów Cię zapewne boli
aisa, Gunia, Spero, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:przede wszystkim uspokój się Sylwia jeśli nie chcesz fasolce zaszkodzić! rozumiem, że się stresujesz, ale nie może to tak wyglądać
zamiast się cieszyć to się sama wkręcasz niepotrzebnie a brzuch z nerwów Cię zapewne boli
Dodi lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Jak widzicie, czarnej czupryny na czubku głowy już BRAK. Sama się do tego przyczyniłam, wycierając Bąblowi włosy tetrą w celu usunięcia uporczywej ciemieniuchy (taki jakby łupież, prawie wszystkie niemowlaki to mają). Trochę mi żal ale co tam - odrośnie (już trochę odrasta, ale w wersji blond
)
Jednak nie jesteś taką super mamą, jakbyśmy mogły wszystkie myślec
ale synaaaa masz super przystojnegooj będą randki w środku Polski się odbywać jak się będą schodzić laski z różnych krańców
mauysia, Spero, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Sylwia, nie stresuj się, tylko poczytaj sobie w necie np. co się właśnie wykształca w Twoim przyszłym synku/córeczce - to bardzo poprawia humor
Libra, sylwia1985, Dodi, aisa, Spero, Fedra, Kfjatus, kiti, Rucia, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
przepraszam was dziewuszki ze tak pisze ale jestem podekscytowana i mam nadzieje ze do jutra mi przejdzie kiedy przespie sie z ta mysla ze jednak to prawda ze rozwija sie we mnie fasolinka
ps ciekawa jestem jak moj G zareaguje jak mu wieczorem jutro powiem po pracy.Tylko nie wiem jak to zrobic ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 22:06
Spero, Fedra, kiti, Rucia, Strażaczka90, anka_a, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Jednak nie jesteś taką super mamą, jakbyśmy mogły wszystkie myślec
ale synaaaa masz super przystojnegooj będą randki w środku Polski się odbywać jak się będą schodzić laski z różnych krańców
Dodi, Ilona, aisa, Spero, Fedra, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Dodi ty sie tez stresowalas?
Za pierwszym razem skakałam pod sufit i chodziłam jak nakręconabędą na takim etapie byłam przeszczęśliwa, ale u mnie była trochę inna sytuacja
Ty się nie zamartwiaj na zapas tylko ciesz się stanem, na który tyle czasu czekałaś
Libra, sylwia1985, aisa, mauysia, Spero, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Kochana Sylwio moje najszczersze gratulacje.Ciesze sie razem z Toba.spokojnej ciazy i wysokiej bety zycze
Efciu uściski i całuski:* jeszcze raz GRATKI
i życzę wszystkim spokojnej nocki:*aisa, Dodi, Spero, Fedra, Kfjatus, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Za pierwszym razem skakałam pod sufit i chodziłam jak nakręcona
będą na takim etapie byłam przeszczęśliwa, ale u mnie była trochę inna sytuacja
Ty się nie zamartwiaj na zapas tylko ciesz się stanem, na który tyle czasu czekałaśLibra, Dodi, Spero, Fedra, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Kochana Sylwio moje najszczersze gratulacje.Ciesze sie razem z Toba.spokojnej ciazy i wysokiej bety zycze
Dodi, aisa, Spero, Fedra, Rucia, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Kochana Sylwio moje najszczersze gratulacje.Ciesze sie razem z Toba.spokojnej ciazy i wysokiej bety zycze
Mamuśka !!!! Czołem !!!
To się nazywa werwa o 18:25 urodziła a o 22 już na ovu
PS: jeszcze raz gratuluję pięknej córyDodi, Spero, Fedra, Kfjatus, Strażaczka90, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)