plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wystarczy mi jeden dzidzius byle byl zdrowy
Od dzis znowu zaczynam nowenne pompejanska bo wierze ze rozaniec ma w sobie jakas moc...
chwala bogu ze dzis juz opadlo napiecie ... ufff jestem spokojniejsza ale bede bardziej spokojna kiedy powtorze bete i bedzie jest przyrost.... a i progesteron tez chyba zrobie dla swietego spokojuWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 08:03
Rucia, Strażaczka90, Fedra, Dodi, Spero, Blondi22, plemniczka, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nic mi sie nie chce jesc a jak juz cos zrobie i jem to wszystko mi strasznie smierdzi i mdli mnie...Jak sobie z tym poradzic? Bo musze cos przeciez jesc
najgorzej bedzie w pracy bo nie chce zeby ktos sie domyslil
wczoraj mialam taka ochote na lody ze jak bylam w galeri to oczywiscie nie odmowilam sobie tej przyjemnosci- byly takie dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 08:37
Strażaczka90, Fedra, Dodi, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Nic mi sie nie chce jesc a jak juz cos zrobie i jem to wszystko mi strasznie smierdzi i mdli mnie...Jak sobie z tym poradzic? Bo musze cos przeciez jesc
najgorzej bedzie w pracy bo nie chce zeby ktos sie domyslil
wczoraj mialam taka ochote na lody ze jak bylam w galeri to oczywiscie nie odmowilam sobie tej przyjemnosci- byly takie dobresylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Kochane Moje.Życzę Wam dużo miłości i sexiu w tak piękny Walentynkowy dzień
mam nadzieję że mój M mnie dzisiaj wykorzysta...
trochę trudni serduszkowac z gipsem ale mój Mezulek daje radę
radzi sobie sam:) hehe
Ale piękne duźe oko Heniuteńka:-)
Effciu świetnie że dobrze sie czujesz:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 09:00
Fedra, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej ale wczoraj szalony dzień był. Nie dość, że dwie fasole nowe, poród Efci to i ruch się zrobił. Wszystko przeczytałam, ale tak mnie łeb boli, że pamiętam tylko, żeby podziękować za kciuki w spraeie badania. Także dziękuję.
Efciu gratuluję! Niech córa zdrowo rośnie.
Sylwia beta zaje...ista. Tak trzymać.mauysia, Fedra, sylwia1985, Ilona, Shagga_80, Dodi, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dzień dobry
Z okazji komercyjnego święta Walentynek, życzę Wam aby w Waszych relacjach z M Walentynki trwały cały rok, każdego dniażebyście zawsze były tymi najważniejszymi i miały oparcie w M
Fedra, Ilona, ash, Dodi, Spero, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Rucia wrote:Sylwia na twoim miejscu dałabym M. test ciążowy i wydruk bety
Fedra, Shagga_80, Dodi, Strażaczka90, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja też witam się z Wami w przeddzień weekendu
I na razie wycofuję pogłoskę rzekomym śniegu w kwietniu. Wczoraj sprawdziłam prognozy długoterminowe i ponoć zima (taka ostra) ma już nie wrócić
A była w ogóle jakaś ostra w tym roku ?
No dobra na południu PL nie byłoSpero, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Witajcie!!
Efcia GRATULUJE!!!! Poród mega szybki. Witam małą Magdzie :*
Przyznam, że ovu dzieciaczki są śliczne
No tak prawie wcale śniegu nie było i nawet na sankach nie dało się jeździć.
Idę spać do potem papaStrażaczka90, Spero, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie...wpadłam na sekundę,bo jeszcze Kuba nie jadł (a wyjątkowo ja już po) znów głównie dla Sylwi i Jej bety...kochana teraz uważam,że spokojnie możesz czekać do wizyty...głęboki wdech, wydech i nie martw się
Ja też miałam podobnie wysoką betę w tym samym czasie (przy Igorze) i jak wiesz wszystko było dobrze
Ależ się cieszę
Na szybko dojrzałam jeszcze tylko zapytanko Pismaka odnośnie badań Kubusia i Kfjatuska o postepy w mówieniu...no i tak EEG wykazało jakieś niewielkie zmiany ale Foniatra powiedziała,że to nic takiego a jedynie zwróciła mi uwagę,że Kuba ma słabą motorykę (swoją drogą nie wiem na podstawie czego,bo prawie Go nie oglądała,chyba że z tego EEG to wyszło? Hmmm nie wiem,bo w środę miałam pechowy dzień i wszystko nie szło jak należy i wtedy też ta wizyta była nie taka jak bym sobie życzyła) i żeby ćwiczyć z Nim UWAGA ręce
Bo to niby przekłada się na pracę mózgu.
Immunoglobulin nie odebrałam,zabawiliśmy za długo w Galerii i wracałam już do domu ja jako kierowca i śmignęłam prosto do domu,nic starconego, odbierzemy za 3 tyg. bo znów wycieczka do Łodzi - z Kubą i Igorkiem tym razemA co do postepów w mówieniu...hmmm, woooooooooooooolno to idzie ale co rusz jakieś nowe słowa dochodzą i coraz lepiej się z Nim dogadać...chociaż ja tam nigdy nie miałam problemów ze zrozumieniem Go,nawet gdy mówi tylko aaa eee iii itd
Zresztą pamiętam,że ovuciotki też załapały szybko co On "mówi".
Rucia, Pismak, Dodi, Strażaczka90, Fedra, Spero, Kfjatus, Libra, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoczytałam kilka zaległych stron ale już musze ewakuowac się...mam nadzieję,że KIEDYŚ będę miała więcej czasu wolnego by nadrobić bo umieram z ciekawości o co to chodzi np z autem Koczka no i wszystkich innych niusów jestem ciekawa...a niestety Foniatra zabroniła nam TV a ja i tak pozwalam nieco,bo wiem,że nie przeszłoby ucięcie całkowite TV więc tylko moooooooooooooooocno ograniczyłam, więc teraz musze więcej czasu Kubie poświęcać,bo sam nie umie się zająć sobą,odkąd jest Igorek
A i rzeczony Igorek właśnie dopomina się Maminej uwagi....buziaki,siusiaki.
PS. Dzięki Libruś tym razem za wieści from you,bo inaczej nic bym nie wiedziała
A co mi tam.poczytałam jeszcze parę stron wstecz doczytałam opis porodu Effci, gratulacje kochana :* A co do porodu nr dwa to zgadzam się,że jest łatwiej niż za 1 razem...ale ale , ja nie byłam początkowo nacinana (położne uparły się,że nie chca nacinać) ale w końcu uznały,że muszą nieco naciąć...i nie dośc że lekko nacieły to jeszcze popękałam...M A S A K R A! Przy Kubie od razu nacięli i rana bolała tylko przez pierwszą dobę...a tymrazem bolało jak cholera znacznie dłużejAle też Igor był znaaaaaaaaaacznie większy niż Kuba i większą główkę miał więc to może też dlatego porozrywało mnie
Sylwia doczytałam też,że możesz spodziewać się bliźniaków z uwagi na uwarunkowania genetyczne (pamiętasz,że jak beta wyszła mi wysoka to też "obawiałam" się bliźniaków?) więc wiesz,kto wie
Mauysia uwielbiam Twojego Heniutka :*
I już mnie nie ma! Naprawde!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 09:58
Strażaczka90, Dodi, Pismak, Fedra, Spero, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Ej a kto ma druga fasolke?i dlaczego ja nic o tym nie wiem?
Ania_aFedra, Dodi lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Sylwia, potwornie się cieszę!! Wiesz jak "na Ciebie" liczyłam
Anka_a super wieści! Gratulacje!
Effcia - super, że Madzia już na wolności, liczę na ovu-fotkę!
She - nie wiem co lepsze - uroda Twojej córy, czy określenie "skandalicznie śliczna"
Ilona, Marcel ma taki błogostan na twarzy wymalowany, że po prostu pełen wzrusz.
Małysz, gratuluję dodatkowych gramów Heniuta! Muszę przyznać, że ma on bardzo Leonowe oczy.
Pozdrawiam!Fedra, Pismak, aisa, Spero, she, Dodi, anka_a, Strażaczka90, Libra, sylwia1985, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość