plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEffcia – niezła z Ciebie mocna sztuka… ledwo dziecko urodziłaś i już na ovu nocnym dyżurze urzędowałaś
gratuluję błyskawicznego porodu
Mauysia - śliczny awatar
Shaguś – ja tam zauważyłam Kubusiowe postępy w mówieniu, ja go coraz lepiej rozumiem:)
Blondi – to kciukaski za siostrę, by się jej dobry ginek trafił
Aisko – super, że u Was wszystko pięknie przebiega i obyło się bez walentynkowego bełta;)
Plemniczko – bardzo współczuję tych Kornelkowych boleści… od samego czytania o tym serce mi się kraje:(
Miłości w Walentynki życzę
Jak na razie nie jest to wesoły dzień… [*] dla kruszynki Inesski:*aisa, Fedra, Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny,ale wybrałam moment,żeby wpaść
Bardzo współczuję Inessce,Oni tyyyyle przeszli....ale ale...dziewczyny te już w ciązy i starające się to naprawdę nie oznacza,że KAŻDEJ musi się to przytrafić. Pomyślcie w drugą stronę, ile dzieciaczków odkąd tu przybyłyście przyszło na świat zdrowych i którymi wszyscy się zachwycają ? Może o tym myślcie! Nie ma co czarnowróżyć!! Ciąża ma być miłym doświadczeniem a nie myśleniem,że może się coś stać dziecku...błagam trochę pozytywnego myślenia! Nastrój matki wpływa na nastrój dziecka ba, nawet na Jego osobowość...im mniej stresu w ciąży tym lepiej!
sylwia1985, Strażaczka90, a-koczek, Spero, Dodi, mauysia, Pismak, aisa, Libra, Fedra, zbikowa, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ciekawe, czy imageshackowy link zadziała...
[/IMG][/URL]
Słonko , powiedz mi jak logujesz się na Image bo ja mam problem, tzn logowałam się dotąd poprzez fb a teraz nie da rady a też chciałam się pochwalić tu fotkami ;(
PS. Igor zasnął , Kuba raczy mnie muzyką w swoim wykonaniu więc nadrabiammauysia, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Jak widzicie, czarnej czupryny na czubku głowy już BRAK. Sama się do tego przyczyniłam, wycierając Bąblowi włosy tetrą w celu usunięcia uporczywej ciemieniuchy (taki jakby łupież, prawie wszystkie niemowlaki to mają). Trochę mi żal ale co tam - odrośnie (już trochę odrasta, ale w wersji blond
)
PS. Heniutek nawet bez czupryny jest booooooooooooooski :*
Jupi dochodzę do końca, mogę zaraz wrócić do zajmowania się CHłopcamiDodi, mauysia, Pismak, Fedra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Przykro mi z powodu ineski ale Shagus ma racje te co są w ciązy powinny sie cieszyc.
Mi w pierwszej ciązy to nawet pzrez myśl nie przeszło to że może byc cos nie tak nawet jak pierwszy lekaż nagadał mi ze moge poronic i takie tam. a teraz mam mega pogodne dziecko
Shagga_80, Dodi, Pismak, sylwia1985, aisa, Fedra, Strażaczka90, zbikowa, anka_a, Kfjatus, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI tym sposobem dotarłam do końca , zabieram teraz Igora do karmienia, a zaraz potem zrobię sobie i Starszemu jajko sadzone, Tata znów do późna w pracy, a jutro ZNÓW jedziemy do mojej Mamy,bo Stary już wściec się chce by coś robić na działce ...jakby mógł to już by tam zamieszkał,choćby w szałasie...DACIE WIARĘ? To ten sam,co mówił NIGDY NIE BĘDZIE TAM MIESZKAŁ! a PALCEM NIE RUSZY ZANIM NIE BĘDZIE PRAWNIE TO JEGO DZIAŁKA
I tym akcentem żegnam się , buziaki,siusiaki.
PS. przypomniało mi się,że Mauysia pisałaś ,że pijesz bocianową kawkę,jak tam smakuje? Ja za 1 razym źle ją zrobiłam i wydawało mi się,że więcej nie napiję się...a teraz robię z cukrem i mlekiem i nawet nawet mi smakujeDodi, aisa, Fedra, Strażaczka90, anka_a, Kfjatus, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj biedak narazie spi po sluzbie a ja wlasnie przyszlam do domu- kupilam malutka czapeczke i wlozylam do srodka test- juz sie nie moge doczekac az wstanie i to zobaczy ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 17:22
Fedra, AGA 30, Dodi, Strażaczka90, plemniczka, she, anka_a, kiti, Spero, mala29_, Sandraa, Rucia, gocha04, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość