X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • she Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i dzisiaj też wpadłam na chwilę :) Bardzo Wam dziękuję za takie miłe przyjęcie po bardzo długiej nieobecności, postaram się częściej zaglądać.

Sylwia - super prezent z okazji walentynek :) i fajnie to wymyśliłaś z tym testem :) ja miałam wręczać test w pierwszą rocznicę ślubu, ale niestety wieczorem przed tą rocznicą przyszła @ ale udało się w następnym miesiącu :)

Plemniczko - śliczna Kornelcia, to już miesiąc? jak ten czas leci! Oby Sab Simplex jej pomógł, słyszałam że jest bardzo skuteczny.

Mayusiu - przystojny i tajemniczy Henio, patrzy jak Wielki Brat :D

Strasznie przykro z powodu Inesski, ale Shagga ma rację. Wszystkie ciężarne i staraczki - nie ma co się martwić na zapas. Na pewno dla Was los będzie łaskawszy.

Shagguś - zazdroszczę planów budowlanych. Coraz częściej mam dość mieszkania w bloku, to chyba przychodzi na 'starosc' ;) chciałabym mieć swój domek z ogródkiem, bo koniecznie chcę grille wyprawiać :D

Mój m coś spóźnia się z pracy, mam nadzieję że z powodu wizyty w kwiaciarni. Ma w końcu 2 walentynki do 'obrobienia' :D

udanego wieczoru Wam życzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:58

Fedra, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, Gunia, Ilona, zbikowa, aisa, Spero, mauysia, anka_a, Libra, Pismak, Rucia, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hallo hallojest tu kto?

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko na chwile. Moj sie strasznie zdziwil i nie mogl uwierzyc.Smiac mi sie chcialo bo odrazu sie pytal ktory to tydzien,odrazu obliczyl w ktorym miesiacu porod i spod jakiego znaku bedzie...jeszcze nie ochlonal z ta mysla.My zbieramy sie do kina na walentynkowa komedie...
    buziolki zozolki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 10:33

AGA 30, Strażaczka90, kiti, Spero, mauysia, mala29_, anka_a, Sandraa, Dodi, Libra, Pismak, Ola_czeka, aisa, she, Rucia, gocha04, Muska, Fedra, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja tylko na chwile. Moj sie strasznie zdziwil i nie mogl uwierzyc.Smiac mi sie chciala bo odrazu sie pytal ktory to tydzien,odrazu obliczyl w ktorym miesiacu porod i spod jakiego znaku bedzie...jeszcze nie ochlonal z ta mysla.My zbieramy sie do kina na walentynkowa komedie...
    buziolki zozolki
    To świetnie!!:)ja dostałam 70 róż :) od Mojego M wykosztowal sie :)

kiti, Spero, anka_a, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, ja tylko na sekundkę, bo Herr H coś nie ma ochoty dziś zasnąć :/ Na chwilę dyżur przejął M.

Shagguś - ta kawka Bocianek jest wg mnie ohydna :/ Chyba też spróbuję z mlekiem. Co innego herbatka Bocianek - ta jest całkiem przyjemna w smaku.

Chciałam dziś wieczorem zrobić parę rzeczy, ale niestety. Zaraz muszę wracać do młodziana.

Dobranoc!

Libra, Spero, Strażaczka90, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczkj jak ja dawno tu nie bylam. Az wstyd sie przyznac ale chyba potrzebowalam takiego wyciszenia.
    Co tam u was laseczki slychac? Czy kturas mogla by po krodce strescic mi najwazniejsze wydazenia i pokazac tabelke jak wyglada :) byla bym bardzo wdzieczna :)

Dodi, kiti, Libra, Spero, Pismak, mauysia, Strażaczka90, plemniczka, Rucia, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She fajnie, że znowu do nas zajrzałaś ;) jak tam Walenty? spisał się?

Sylwia musiałaś mega zaskoczyć swojego, ale i tak nieźle, że był w stanie to wszystko sobie obliczyć ;)

Strażaczko wow, jestem w szoku :D

Mala słoneczko gdzieś Ty była jak Cię nie było? jak się miewasz? z tego co pamiętam to dosyć dawno Cię tu nie było i może z takich charakterystycznych momentów to hmm... :
    - aiska ma już bliżej niż dalej bo już koło 28 tygodnia jest :) była dzisiaj na badaniu glukozy i była dzielna a poza tym czuje się dobrze i wszystko u Niej i bejbika ok ;)
    - AGA stała się kobietą niezależną, pracuje na własny rachunek, katuje swój kręgosłup i niedługo będzie żyła z odsetek z oszczędności :D
    - u koczka nieco gorzej i nie za fajnie :/ ostatnio imbecyl jakiś podpalił Jej samochód
    - Beata odpoczywa od forum ;)
    - Blondi ma już trzy tygodniową Izulkę, która rośnie jak na drożdżach :)
    - Dodi ma się dobrze :)
    - Effcia wczoraj wypluła swoją cudną Madzialenkę ;)
    - Fedra coraz częściej upaja się winkiem, ale jest na stałym dyżurze :D
    - Gunia się pojawia od czasu do czasu :P
    - Gocha z niecierpliwością czeka na wyniki swojego dzielnego małża ;)
    - Ilonka ma cudnego Marcelka i zchorusianą Wiki niestety :/
    - Jeju odeszła z forum....
    - Kaja z Roczkiem mieli się dobrze, ale się od wczoraj gdzieś zapodziali :/
    - kiti niedługo pojedzie na śluzie płodnym w odwiedziny do swojego ślubnego :D
    - Kfjatuś pojawia się i znika :) ale aktualnie się pojawiła i sobie tu z nami słodzi :)
    - Libra pozbyła się gada, który gościł w Jej maciczce i właśnie się goi :)
    - Mauysia opiekuje się dzielnie swoimi cudnymi chłopcami. Ostatnio mieli z Henrixem małe przygody Tadka niejadka, ale już wychodzą na prostą, więc jest gites :)
    - Magdzia jest zafasalkowana (nie wiem czy się znacie)
    - Muska musi się teraz oszczędzać i dbać o swoją fasolinkę, więc przebywa na L4 ;)
    - Olka.... chorowała, ale już się zdaje wykurowała.. język dalej ma cięty i jest wciąż taka krejzi :P
    - Pismak cały czas się stara..... na bieżąco wszystkich na forum wkurzać :D poza tym czeka teraz na wyniki RM kolana ;)
    - Plemniczka opiekuje się swoją MIESIĘCZNĄ Kornelką ;) a maleńka męczy się z kolkami, biedaczka :(
    - Rutka ma mega zdolną córuchnę, która wymiata na parkiecie, kręci się na głowie i tańczy lepiej niż w You Can Dance :P a Leon jest mega :)
    - Spero ugadała się z m i ginem, że będą walczyć, więc walczą :P
    - Sandra ma przykaz leżenia, bo miała chwilowe problemy z ciążą, ale jest już wszystko ok z maleństwem :)
    - Shagga pracuje dzielnie z Kubusiem i ćwiczą gadu gadu a Igorek grzeczny jak aniołek, je i rośnie ;) poza tym zaangażowana Jest w pełni w swój projekt domu i wstępne prace na działce :D
    - Sylwia wczoraj wstąpiła do grona szczęściarek i zobaczyła dwie krechy na teście ;)
    - Strażaczka generalnie siedzi z nogą w gipsie w domu bo tak fikała z Chodakowską, że aż przesadziła :P
    - she zagościła na starych śmieciach i od wczoraj bodajże ukazuje się w awatarku buźka Jej cudownej córci :)
    - Żbikowa choruje i ponoć się nieźle urządziła.... :/

Jak coś źle napisałam to proszę o poprawkę ;) może ktoś coś doda i jeśli Którąś pominęłam to wielkie sorry, bo nigdzie nie podglądałam i z głowy pisałam :)

Jeśli chodzi o przypadek Ineski, to te które trochę się zapoznały z Jej historią zrozumieją skąd ten smutek :/ Niektórych pech wiecznie prześladuje, co nie oznacza, że świeżo zafasolkowane i ciężarówki nie powinny się cieszyć swoim stanem - wręcz przeciwnie, powinny byc pozytywnie nastawione :)

No to tyle z mojej strony ;)
    zajmę się czymś.....
    Dobranoc :*

Libra, zbikowa, mala29_, Spero, Pismak, Ola_czeka, aisa, mauysia, Gunia, Strażaczka90, she, sylwia1985, plemniczka, Ilona, kiti, Sandraa, Rucia, gocha04, Fedra, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga nie poznaję Twojego Starego ;) normalnie kuj żelazo póki gorące i póki chłop ma taki zapał, bo jak Mu minie to lepiej nie myślę :P
    Trzymam kciuki za szybką realizację Waszego planu. Oby nic Wam na drodze nie stanęło ;)

Spero, Strażaczka90, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2014, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga - nienawidzę tej Twojej @
    Sylwia - jeszcze trochę i do was obojga dotrze wasze szczęście
    She - super, że częściej zaglądasz
    Strażaczko - hojny ten Twój m... ja osobiście nie przepadam za taka komercją... my dzisiaj np. postanowiliśmy z okazji walentynek wręczyć najlepszy prezent - samych siebie... m oddał dziś krew i został celebrytą lokalnych mediów (trafiło mu się zdjęcie na necie i kadr w wiadomościach)... z tej okazji ma dzień wolny i wszystkie zwykłe rzeczy powszedniego dnia robimy razem:)... dla mnie najlepszy prezent:)
    Mała:*... z Toba jestem na bieżąco, więc wiesz... buziołki i &&&&&&&&&&&&&&&:*
    Dodka - niezłe streszczenie hehehe;)

dobranoc:)

mala29_, Dodi, Spero, Pismak, Gunia, Strażaczka90, sylwia1985, aisa, kiti, gocha04, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi dziekuje za streszczenie :* jestes wielka. Postaram sie czesciej zagladac do was. Sciskam wszystkie dziewuszki i caluje :*

Dodi, Spero, Pismak, Libra, aisa, Gunia, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2014, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Dodi dziekuje za streszczenie :* jestes wielka. Postaram sie czesciej zagladac do was. Sciskam wszystkie dziewuszki i caluje :*

Dziękuję za wyrazy uznania, starałam się jak mogłam :*
    cieszę się, że jesteś i jak tylko będziesz miała ochotę to podziel się na forum co tam u Ciebie aktualnie :P

gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Mała jestem z Wami myślami cały czas <3

Dodi no a Ty za to masz dyżurny etat wkurzania mnie więc wszystko się ładnie komponuje :P

Sylwia powiem Ci w szoku jestem jak Twój M sobie to wszystko wyliczył ! :)

Miłej nocki :)

Dodi, Spero, mala29_, plemniczka, Fedra, Strażaczka90, Muska lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 03:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała <3

Strażaczka90, mala29_, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:) miłego dnia...:) u mnie mnialo być slonecznie a jest pochmurno...dawać słońce!!!Mała witaj Kochana fajnie że zajrzalas:)sama sie zdziwilam.:) z tymi różami...Ja sie nameczylam zrobiłam kolację:) było ciężko bo miałam tylko jedną rękę:) bo druga była ppdparta o kule w sumie z 5h w kuchni stalam bo pomocy nie chciałam:) a to miała być niespodzianka.Nawet bieliznę kupiłam..
    Ale w gipsie i w bieliźnie sexi też Mu sie podobalam bo jak sie na mnie rzucił to 2h to trwało:) hehe..

Doduś super streszczonko:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 09:16

mala29_, Ida, Dodi, Fedra, Shagga_80, anka_a lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane :* stesknilam sie za wami i postanowilam zajrzec do was.:)

aisa, zbikowa, Libra, sylwia1985, Pismak, gocha04, Dodi, Fedra, AGA 30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi - ale streszczenie! mi też się przydało :)

nasz Walenty się spisał, róża dla mnie i tulipan dla Mai :) buzi buzi - no i tyle było naszego świętowania ;)
    a zaraz wybieramy się na zakupy, trzeba kupić śpiworek do spacerówki, bo trzeba małą przesiąść - w gondoli jest już na styk :D

aisa, zbikowa, Libra, Pismak, Rucia, gocha04, Dodi, Spero, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewuszki... ale byl beznadziejny film w kinie no masakra nudy jak cholera ale za to bylismy potem w super pharm i moj kupil mi na walentynki dwa zeliki pod prysznic,balsamik do ciala,kwas foliowy i witaminki dla kobiet na poczatku ciazy.... Dzisiaj rano bylam na becie i progesteronie wiec wynik bede miala wkrotce- troche sie stresuje. Zaraz zbieram sie na zabieg wymrazania mojej szczeliny - boje sie cholernie no i przede wszystkim zapytam sie go czy moge wogole miec ten zabieg...

milego dzionka

plemniczka, Spero, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny

U mnie juz prawie dobrze, czuje sie znacznie lepiej.
    Dodi, niezłe podsumowanie :D
    Cześć Mała!

Strażaczko, chciałam się zapytać czy się zabezpieczacie, bo jeśli zajdziesz w ciąże w tym cyklu z gipsem a kolano nie zagoi się tak jak powinno to możesz mieć problem np z rentgenem znieczuleniami itp, czego oczywiście ci nie życzę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 11:17

Libra, aisa, Strażaczka90, Pismak, Ola_czeka, Gunia, Dodi, Fedra, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim

Hej Mala, fajnie że znów jesteś :) Wyczytałam tu i ówdzie o potrzebie kciukania więc mocno mocno trzymam kciuki!!!

Aga, nie lubie Twojej @

Dodi, piękne streszczenie, jesteś Mistrz!

Żbiku, super że ze zdrowiem lepiej!

She, to Maja dostanie dziś kolejny już wiosenny prezent :)

Sylwia, beta i prog na pewno będą wysokie, nie przejmuj się. No i szybkiego i bezbolesnego wymrażania (jeśli się odbędzie bo może w ciąży tego nie wykonują, ale to na miejscu się dowiesz)

U mnie wieje i pada, ble..
    Miłej soboty!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 12:59

she, zbikowa, Strażaczka90, Libra, Dodi, Spero, Fedra, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczynki za trzymanie kciukow. :)

Strażaczka90, aisa, Libra, Pismak, Dodi, Spero, Fedra lubią tę wiadomość

‹‹ 5244 5245 5246 5247 5248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ