plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
To i dzisiaj też wpadłam na chwilę
Bardzo Wam dziękuję za takie miłe przyjęcie po bardzo długiej nieobecności, postaram się częściej zaglądać.
Sylwia - super prezent z okazji walentyneki fajnie to wymyśliłaś z tym testem
ja miałam wręczać test w pierwszą rocznicę ślubu, ale niestety wieczorem przed tą rocznicą przyszła @ ale udało się w następnym miesiącu
Plemniczko - śliczna Kornelcia, to już miesiąc? jak ten czas leci! Oby Sab Simplex jej pomógł, słyszałam że jest bardzo skuteczny.
Mayusiu - przystojny i tajemniczy Henio, patrzy jak Wielki Brat
Strasznie przykro z powodu Inesski, ale Shagga ma rację. Wszystkie ciężarne i staraczki - nie ma co się martwić na zapas. Na pewno dla Was los będzie łaskawszy.
Shagguś - zazdroszczę planów budowlanych. Coraz częściej mam dość mieszkania w bloku, to chyba przychodzi na 'starosc'chciałabym mieć swój domek z ogródkiem, bo koniecznie chcę grille wyprawiać
Mój m coś spóźnia się z pracy, mam nadzieję że z powodu wizyty w kwiaciarni. Ma w końcu 2 walentynki do 'obrobienia'
udanego wieczoru Wam życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 18:58
Fedra, Dodi, AGA 30, Strażaczka90, Gunia, Ilona, zbikowa, aisa, Spero, mauysia, anka_a, Libra, Pismak, Rucia, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
ja tylko na chwile. Moj sie strasznie zdziwil i nie mogl uwierzyc.Smiac mi sie chcialo bo odrazu sie pytal ktory to tydzien,odrazu obliczyl w ktorym miesiacu porod i spod jakiego znaku bedzie...jeszcze nie ochlonal z ta mysla.My zbieramy sie do kina na walentynkowa komedie...
buziolki zozolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 10:33
AGA 30, Strażaczka90, kiti, Spero, mauysia, mala29_, anka_a, Sandraa, Dodi, Libra, Pismak, Ola_czeka, aisa, she, Rucia, gocha04, Muska, Fedra, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja tylko na chwile. Moj sie strasznie zdziwil i nie mogl uwierzyc.Smiac mi sie chciala bo odrazu sie pytal ktory to tydzien,odrazu obliczyl w ktorym miesiacu porod i spod jakiego znaku bedzie...jeszcze nie ochlonal z ta mysla.My zbieramy sie do kina na walentynkowa komedie...
buziolki zozolkiod Mojego M wykosztowal sie
kiti, Spero, anka_a, Dodi, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór, ja tylko na sekundkę, bo Herr H coś nie ma ochoty dziś zasnąć
Na chwilę dyżur przejął M.
Shagguś - ta kawka Bocianek jest wg mnie ohydnaChyba też spróbuję z mlekiem. Co innego herbatka Bocianek - ta jest całkiem przyjemna w smaku.
Chciałam dziś wieczorem zrobić parę rzeczy, ale niestety. Zaraz muszę wracać do młodziana.
Dobranoc!Libra, Spero, Strażaczka90, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej laseczkj jak ja dawno tu nie bylam. Az wstyd sie przyznac ale chyba potrzebowalam takiego wyciszenia.
Co tam u was laseczki slychac? Czy kturas mogla by po krodce strescic mi najwazniejsze wydazenia i pokazac tabelke jak wygladabyla bym bardzo wdzieczna
Dodi, kiti, Libra, Spero, Pismak, mauysia, Strażaczka90, plemniczka, Rucia, Fedra, AGA 30 lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
She fajnie, że znowu do nas zajrzałaś
jak tam Walenty? spisał się?
Sylwia musiałaś mega zaskoczyć swojego, ale i tak nieźle, że był w stanie to wszystko sobie obliczyć
Strażaczko wow, jestem w szoku
Mala słoneczko gdzieś Ty była jak Cię nie było? jak się miewasz? z tego co pamiętam to dosyć dawno Cię tu nie było i może z takich charakterystycznych momentów to hmm... :
- aiska ma już bliżej niż dalej bo już koło 28 tygodnia jestbyła dzisiaj na badaniu glukozy i była dzielna a poza tym czuje się dobrze i wszystko u Niej i bejbika ok
- AGA stała się kobietą niezależną, pracuje na własny rachunek, katuje swój kręgosłup i niedługo będzie żyła z odsetek z oszczędności
- u koczka nieco gorzej i nie za fajnieostatnio imbecyl jakiś podpalił Jej samochód
- Beata odpoczywa od forum
- Blondi ma już trzy tygodniową Izulkę, która rośnie jak na drożdżach
- Dodi ma się dobrze
- Effcia wczoraj wypluła swoją cudną Madzialenkę
- Fedra coraz częściej upaja się winkiem, ale jest na stałym dyżurze
- Gunia się pojawia od czasu do czasu
- Gocha z niecierpliwością czeka na wyniki swojego dzielnego małża
- Ilonka ma cudnego Marcelka i zchorusianą Wiki niestety
- Jeju odeszła z forum....
- Kaja z Roczkiem mieli się dobrze, ale się od wczoraj gdzieś zapodziali
- kiti niedługo pojedzie na śluzie płodnym w odwiedziny do swojego ślubnego
- Kfjatuś pojawia się i znikaale aktualnie się pojawiła i sobie tu z nami słodzi
- Libra pozbyła się gada, który gościł w Jej maciczce i właśnie się goi
- Mauysia opiekuje się dzielnie swoimi cudnymi chłopcami. Ostatnio mieli z Henrixem małe przygody Tadka niejadka, ale już wychodzą na prostą, więc jest gites
- Magdzia jest zafasalkowana (nie wiem czy się znacie)
- Muska musi się teraz oszczędzać i dbać o swoją fasolinkę, więc przebywa na L4
- Olka.... chorowała, ale już się zdaje wykurowała.. język dalej ma cięty i jest wciąż taka krejzi
- Pismak cały czas się stara..... na bieżąco wszystkich na forum wkurzaćpoza tym czeka teraz na wyniki RM kolana
- Plemniczka opiekuje się swoją MIESIĘCZNĄ Kornelkąa maleńka męczy się z kolkami, biedaczka
- Rutka ma mega zdolną córuchnę, która wymiata na parkiecie, kręci się na głowie i tańczy lepiej niż w You Can Dancea Leon jest mega
- Spero ugadała się z m i ginem, że będą walczyć, więc walczą
- Sandra ma przykaz leżenia, bo miała chwilowe problemy z ciążą, ale jest już wszystko ok z maleństwem
- Shagga pracuje dzielnie z Kubusiem i ćwiczą gadu gadu a Igorek grzeczny jak aniołek, je i rośniepoza tym zaangażowana Jest w pełni w swój projekt domu i wstępne prace na działce
- Sylwia wczoraj wstąpiła do grona szczęściarek i zobaczyła dwie krechy na teście
- Strażaczka generalnie siedzi z nogą w gipsie w domu bo tak fikała z Chodakowską, że aż przesadziła
- she zagościła na starych śmieciach i od wczoraj bodajże ukazuje się w awatarku buźka Jej cudownej córci
- Żbikowa choruje i ponoć się nieźle urządziła....
Jak coś źle napisałam to proszę o poprawkęmoże ktoś coś doda i jeśli Którąś pominęłam to wielkie sorry, bo nigdzie nie podglądałam i z głowy pisałam
Jeśli chodzi o przypadek Ineski, to te które trochę się zapoznały z Jej historią zrozumieją skąd ten smutekNiektórych pech wiecznie prześladuje, co nie oznacza, że świeżo zafasolkowane i ciężarówki nie powinny się cieszyć swoim stanem - wręcz przeciwnie, powinny byc pozytywnie nastawione
No to tyle z mojej strony
zajmę się czymś.....
Dobranoc :*Libra, zbikowa, mala29_, Spero, Pismak, Ola_czeka, aisa, mauysia, Gunia, Strażaczka90, she, sylwia1985, plemniczka, Ilona, kiti, Sandraa, Rucia, gocha04, Fedra, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Shagga nie poznaję Twojego Starego
normalnie kuj żelazo póki gorące i póki chłop ma taki zapał, bo jak Mu minie to lepiej nie myślę
Trzymam kciuki za szybką realizację Waszego planu. Oby nic Wam na drodze nie stanęłoSpero, Strażaczka90, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga - nienawidzę tej Twojej @
Sylwia - jeszcze trochę i do was obojga dotrze wasze szczęście
She - super, że częściej zaglądasz
Strażaczko - hojny ten Twój m... ja osobiście nie przepadam za taka komercją... my dzisiaj np. postanowiliśmy z okazji walentynek wręczyć najlepszy prezent - samych siebie... m oddał dziś krew i został celebrytą lokalnych mediów (trafiło mu się zdjęcie na necie i kadr w wiadomościach)... z tej okazji ma dzień wolny i wszystkie zwykłe rzeczy powszedniego dnia robimy razem:)... dla mnie najlepszy prezent:)
Mała:*... z Toba jestem na bieżąco, więc wiesz... buziołki i &&&&&&&&&&&&&&&:*
Dodka - niezłe streszczenie hehehe;)
dobranoc:)mala29_, Dodi, Spero, Pismak, Gunia, Strażaczka90, sylwia1985, aisa, kiti, gocha04, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi dziekuje za streszczenie :* jestes wielka. Postaram sie czesciej zagladac do was. Sciskam wszystkie dziewuszki i caluje :*
Dodi, Spero, Pismak, Libra, aisa, Gunia, Strażaczka90, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
mala29_ wrote:Dodi dziekuje za streszczenie :* jestes wielka. Postaram sie czesciej zagladac do was. Sciskam wszystkie dziewuszki i caluje :*
Dziękuję za wyrazy uznania, starałam się jak mogłam :*
cieszę się, że jesteś i jak tylko będziesz miała ochotę to podziel się na forum co tam u Ciebie aktualnie
gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Dodi dziekuje za streszczenie :* jestes wielka. Postaram sie czesciej zagladac do was. Sciskam wszystkie dziewuszki i caluje :*
Mała jestem z Wami myślami cały czas
Dodi no a Ty za to masz dyżurny etat wkurzania mnie więc wszystko się ładnie komponuje
Sylwia powiem Ci w szoku jestem jak Twój M sobie to wszystko wyliczył !
Miłej nockiDodi, Spero, mala29_, plemniczka, Fedra, Strażaczka90, Muska lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzień dobry:) miłego dnia...
u mnie mnialo być slonecznie a jest pochmurno...dawać słońce!!!Mała witaj Kochana fajnie że zajrzalas:)sama sie zdziwilam.
z tymi różami...Ja sie nameczylam zrobiłam kolację
było ciężko bo miałam tylko jedną rękę
bo druga była ppdparta o kule w sumie z 5h w kuchni stalam bo pomocy nie chciałam:) a to miała być niespodzianka.Nawet bieliznę kupiłam..
Ale w gipsie i w bieliźnie sexi też Mu sie podobalam bo jak sie na mnie rzucił to 2h to trwało:) hehe..
Doduś super streszczonko:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 09:16
mala29_, Ida, Dodi, Fedra, Shagga_80, anka_a lubią tę wiadomość
-
Dodi - ale streszczenie! mi też się przydało
nasz Walenty się spisał, róża dla mnie i tulipan dla Maibuzi buzi - no i tyle było naszego świętowania
a zaraz wybieramy się na zakupy, trzeba kupić śpiworek do spacerówki, bo trzeba małą przesiąść - w gondoli jest już na stykaisa, zbikowa, Libra, Pismak, Rucia, gocha04, Dodi, Spero, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
witajcie dziewuszki... ale byl beznadziejny film w kinie no masakra nudy jak cholera ale za to bylismy potem w super pharm i moj kupil mi na walentynki dwa zeliki pod prysznic,balsamik do ciala,kwas foliowy i witaminki dla kobiet na poczatku ciazy.... Dzisiaj rano bylam na becie i progesteronie wiec wynik bede miala wkrotce- troche sie stresuje. Zaraz zbieram sie na zabieg wymrazania mojej szczeliny - boje sie cholernie no i przede wszystkim zapytam sie go czy moge wogole miec ten zabieg...
milego dzionkaplemniczka, Spero, Fedra, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
U mnie juz prawie dobrze, czuje sie znacznie lepiej.
Dodi, niezłe podsumowanie
Cześć Mała!
Strażaczko, chciałam się zapytać czy się zabezpieczacie, bo jeśli zajdziesz w ciąże w tym cyklu z gipsem a kolano nie zagoi się tak jak powinno to możesz mieć problem np z rentgenem znieczuleniami itp, czego oczywiście ci nie życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 11:17
Libra, aisa, Strażaczka90, Pismak, Ola_czeka, Gunia, Dodi, Fedra, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Hej Mala, fajnie że znów jesteśWyczytałam tu i ówdzie o potrzebie kciukania więc mocno mocno trzymam kciuki!!!
Aga, nie lubie Twojej @
Dodi, piękne streszczenie, jesteś Mistrz!
Żbiku, super że ze zdrowiem lepiej!
She, to Maja dostanie dziś kolejny już wiosenny prezent
Sylwia, beta i prog na pewno będą wysokie, nie przejmuj się. No i szybkiego i bezbolesnego wymrażania (jeśli się odbędzie bo może w ciąży tego nie wykonują, ale to na miejscu się dowiesz)
U mnie wieje i pada, ble..
Miłej soboty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 12:59
she, zbikowa, Strażaczka90, Libra, Dodi, Spero, Fedra, AGA 30, Shagga_80 lubią tę wiadomość