plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
U mnie słoneczko świeci
Żbiczku ciesze się że ze zdrówkiem już lepiej
Aga Twojej @ nie lubię bardzo nie dość że miała w ogól odwagę przyleźć to jeszcze w walentynki
Sylwia w takim razie & za wyniki ale nie martw się będzie dobrze
A z tym zabiegiem to faktycznie dopytaj co i jak i swojego ginka też. Czasami lekarz jednej specjalizacji powie że to bez wpływu a sam ginek może mieć inne zdanieJak mój ortopeda i mój ginek np.
She to M stanął na wysokości zadania dal swoich dwóch Kobiet
Mała nawet nie wiesz jak się cieszę że do Nas zaglądnęłaśA jeszcze bardziej się cieszę z ........ i mocno trzymam kciuki
Miłej soboty - ja idę mieszkanie trochę ogarnąć.
Libra, mala29_, aisa, Strażaczka90, Dodi, Spero, Fedra, AGA 30, she, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
dziewuszki dzisiejsza beta 8247,00 a progesteron 41,14 mam nadzieje ze sa dobre te wyniki
Ja wlasnie wrocilam z zabiegu wymrazania.Lekarz stwierdzil ze nie ma przeciwwskazan. Bol okropny nie do opisania. Usiedziec na pupie nie moge...
Mam nadzieje ze to nie zaszkodzi ciazy ale ciesze sie ze juz nie bede cierpiala przy kazdym wyproznianiu bo to byl koszmar i meczylam sie tak ponad 3 miesiaceWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:51
gocha04, Libra, mala29_, Dodi, aisa, Spero, Pismak, Selena, kiti, Strażaczka90, she, Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:dziewuszki dzisiejsza beta 8247,00 a progesteron 41,14 mam nadzieje ze sa dobre te wyniki
Ja wlasnie wrocilam z zabiegu wymrazania.Lekarz stwierdzil ze nie ma przeciwwskazan. Bol okropny nie do opisania. Usiedziec na pupie nie moge...
Mam nadzieje ze to nie zaszkodzi ciazy ale ciesze sie ze juz nie bede cierpiala przy kazdym wyproznianiu bo to byl koszmar i meczylam sie tak ponad 3 miesiacecieszę sie że.już nie bedzie Cię bolało.Już sie nie masz co martwić.jak.betka Ladnie przyrasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:59
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
czesc
Sylwia wynik super i bety i progesteronu. Oficjalnie bardzo gratuluje i nudnych, bezproblemowych kolejnych 8 miesięcy zycze
Mala fajnie ze do nas zajrzalas, mam nadzieje czesciej Cie tu widzieci trzymam kciuki
Dodi jestem pod wrazeniem twojej pamieci :*
She fajnie ze kwiatuszki dostalyscie
Żbiczku haha usmialam sie z twojego komentarza o uroczystych portkach Nelci, ale calkiem przypadkiem akurat wczoraj odziałam ją w te serducha, serio
Fajnie ze lepiej sie czujesz.
U nas na szczescie dzisiaj nocka dobra. Kornelka kolki nie miala dzisiaj. I teraz ciekawe czy to jednorazowo nie miala, bo przeciez kolki nie muszą byc codziennie, czy moze dzieki temu ze nic nie jadlam wczoraj caly dzien co by moglo potencjalnie kolki powodowac, czy dzieki temu ze zwiekszylam troche dawke tego syropu debridatu...
no okaze sie niebawem.
Dzisiaj mamy chrzciny mojej siostrzenicy, jestem matką chrzestną, wiecie to zobowiązuje idę wiec sie prasowaćStrażaczka90, sylwia1985, Libra, Dodi, aisa, Spero, Fedra, kiti, Ola_czeka, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
Sylwiu bardzo ladny wynik bety. Moje najserdeczniejsze gratulscje
wkoncu doczekalas sie malenstwa pod serduszkiem
zycze teraz spokojnej i nudnej ciazy
Plemniczko postaram sie czesciej zagladac do was :*Strażaczka90, Dodi, Spero, Libra, Fedra, Shagga_80, plemniczka, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyDzień dobry
Mała &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylwia kochana wyniki masz bardzo dobre no i cieszę się że już miałaś to wymrażanie mam nadzieję, że przyniesie efekty
Dodi.... ale masz łeb, ale za to śniadanie to mam focha
(Pismak... i na Twoim miejscu bym coś powiedziała)
Plemniczko mam nadzieję, że teraz to już tylko lepiej będzie i już Kornelcia nie będzie miała tych kolek. Bardzo mocno trzymam za to kciuki :*
a my wczorajszy dzień spędziliśmy razem, ale jak zwykle tyle że dostałam kwiatyposprzatałam sobie w końcu wszystko kąty, m. ugotował pyszny obiad, potem poszliśmy na tańce jak co piątek i też było fajnie
bachate tańczyliśmy i nawet nam dobrze szło
jak nigdy. a wieczorem po kieliszku winka
w sumie nic nadzwyczajnego, bo dziś mamy podobny dzień więc komercja, nie komercja z walentynkami, zawsze to miły gest dostać kwiatka czy zrobić sobie mały upominek.
Noo to miłego weekendu kochane
Fedra, kiti, Strażaczka90, Shagga_80, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam:)
Sylwia jeszcze raz gratulujęprzyrost bety ładny, progesteron super:) czyli najwyższy czas sie cieszyć i pozytywnie spoglądać w przyszlość
Plemniczko udanej imprezy:) Dobrze, że Kornelcia miala lżejszą noc
Spero - tak sie wyćwiczycie, że w tę wyjątkową noc nie tylko będziecie Państwem Młodym ale także będziecie królować na parkiecie:)
Miłego popołudnia i weekendu:)Spero, sylwia1985, Fedra, kiti, Strażaczka90, aisa, Shagga_80, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
DodiTwoje streszczenie i mnie sie przydało
Nie mam ostatnio czasu na nic..Kacpi marudny się zrobił bardzo...czesto płacze
i cały czas by tylko przy cycu by był..i niewiem czy mam słaby pokarm i mało mu
czy ma to co Mauysi Heniutek..i po prostu muszę cierpilwie czekac aż mu minie...ale w przyszłym tyg pójde do przychodni go zważyc czy dobrze przybiera na wadze
Dziś teściowa wzieła go na spacer to chociaz z m mogłiśmy wysprzatać w domku i się umyć..bo tak to by cięzko było
teraz spi bidulek..bo od rana do 15 prawie nie spał...
Sylwia kochana gratuluje :)super wynikino i oby po tym zabiegu było lepiej
Plemniczko udanej imprezkia co do chrzestnej..to my mamy problem
miała być moja siostra..ale okazało sie że jest w ciąży
i mi odmówiła...bo u nas tu krąży jakiś zabobon że cięzarna kobieta nie powinna...a chrzest planujemy w II dzień Świąt Wielkanocnych
razem z naszym ślubem kościelnym
No i fajnie ze mieliście spokojna noc
mam nadzieje że ta też taka bedzie
zarówno u Was jak i u nas
Spero ja też od m kwiatki dostałam
Dodi super że kolejne złoto na naszym koncieoby wieczorkiem po skokach było kolejne
mam nadzieje że Kacpi zlituje sie nad swoimi wapniakami
i da nam je w miare spokojnie obejrzeć
She fajnie Cię widzieći bez kitu
masz boski awatar
Maja jest taka śliczniutka
Małakochaniutka
Ty wiesz że my z m cały czas Wam kibicujemy
a teraz to ze zdwojoną siłą
No mój wolny czas pewnie powoli sie bedzie kończył...Kacpi jadł ostatnio 4 godz temu..a to normalnie rekord w ciagu ostatnich dni...więc pewnie za niedługo da o sobie znać...Ale będe w pobliżu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:43
kiti, Strażaczka90, Spero, aisa, mala29_, she, Fedra, plemniczka, Dodi, mauysia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
No ja już prawie gotowa tylko wskoczyć w kieckę
Wczoraj mój Walenty wręczył mi bombonierkę w kształcie serducha i wsadził 100 euro w swoje walentynkowe majtasy i mialam szukać prezentu hi hi hi
Miłego wieczorku życzegocha04, Strażaczka90, Spero, aisa, mala29_, Fedra, plemniczka, Dodi, mauysia, Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Chciałam tylko zauważyć, że Mauysia wygląda przebosko w nowych włosach, a jak ktoś ma inne zdanie to z nim również mogę umówić się po szkole za szkołą. Jak z Dodi, która się do mnie od tamtej pory nie odzywa ;p
Małysz
tfu, znaczy
StochWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 21:39
Strażaczka90, aisa, she, Pismak, Fedra, plemniczka, Dodi, mauysia, Rucia, kiti, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
Sylwia - piękna beta i progesteron!
super!
to teraz spokojnie możesz czekać na wizytę u ginka
Aga - super sobie Wafel wymyślił z tym euro i gatkami
muszę mojego m kiedyś zachęcić, żeby coś takiego przedsięwziąłbo on nic w tym stylu nie przedsięwziuje
uwielbiam ten wyraz odkąd obejrzałam skecz Wywiadówka kabaretu Hrabi
i taki mały kawał - trochę już 'przeterminowany' ale się sprawdziło jejeje
Przychodzi Stoch do sklepu po gazetę.
- 2 złote.
- Justyna, pożyczysz?
- Nie.
- Zbyszek, a ty?
- Nie.
- To pan mi przechowa do wieczora
zbikowa, Fedra, Shagga_80, plemniczka, Pismak, Dodi, aisa, Strażaczka90, AGA 30, Gunia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej...My po całym dniu w moim miasteczku (na działce of kors
) mamy sajgon w domu, nieco ogarnęłam ale i tak niewiele lepiej jest teraz (po lekkim sprzątanku
) ale musiałam siąść do kompa
Strażaczko,nieźle Twój M się szarpnąłJa dostałam tradycyjnie różę i Rafaello
Niby nie przywiązujemy dużej wagi do tego święta,ale tym razem (będąc w Łodzi) zakupiłam Staremu lizaka serduszko z napisem KOCHAM
Swoją drogą,to przed chwilą zjadłam jakąs połowę pudełka Rafaello
Libra, pięęęęęęęęęęęęęęęknie spędziliście ten dzień...swoją drogą to przypomniałaś mi,że mogłabym Starego wysłać znów na upuszczenie krwi
Sylwuś, taaaak strasznie się cieszę z Twoich wyników...no i bardzo się cieszę,że jednak dałaś się namówić na te badankaTeraz uważam,podobnie jak She,że spokojnie możesz czekać na wizytę u gina...no i po raz kolejny gratuluję,życzę spokoju na te 8 najbliższych miesięcy :*
Plemniczko,Mauysiu potwierdzam, KAWKA BOCIANEK jest straaaaaaaaaaaaszna...ale z mlekiem robi się nawet znośna...tzn powiem tak, ja nie pijam kawy żadnej a ta z mlekiem smakuje mi tak jak zwykła kawa tyle,że o smaku ziółheheheh
She,aaaaaaaaaaaaale miło,że jesteś znów z namiA z tym domkiem z ogródkiem masz rację, ja już nie mogę się doczekać...chociaż ja marzę o malutkim ogródku na włoszczyznę
Dodi, masz talent Babo...swoją drogą to powinnam się obrazić, bo jak ja prosze o streszczenie to nigdy niczego podobnego się dostałam ;( Chociaż powiem tak, Mała Tobie się takie streszczonko należy bo wieeeeeeeeeeeeeeki Cię nie było...mów co tam u Ciebie, stęskniłyśmy się strasznie :*
Selenko, wg mnie jak Kacperek potrafi spać 4 godziny to MUSI się najadać,głodny na bank by tyle nie spał, więc uznaj,że widocznie coś Mu chwilowo nie pasowała i stą gorszy nastrój,ale ogólnie ejst OK i napewno ważenie potwierdzi to
Dodi, mauysia, plemniczka, Strażaczka90, Spero, aisa, Fedra, Pismak, kiti, Libra, Selena lubią tę wiadomość