X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

U mnie słoneczko świeci :)

Żbiczku ciesze się że ze zdrówkiem już lepiej :)

Aga Twojej @ nie lubię bardzo nie dość że miała w ogól odwagę przyleźć to jeszcze w walentynki :/

Sylwia w takim razie & za wyniki ale nie martw się będzie dobrze :)
    A z tym zabiegiem to faktycznie dopytaj co i jak i swojego ginka też. Czasami lekarz jednej specjalizacji powie że to bez wpływu a sam ginek może mieć inne zdanie :/ Jak mój ortopeda i mój ginek np. :/

She to M stanął na wysokości zadania dal swoich dwóch Kobiet :)

Mała nawet nie wiesz jak się cieszę że do Nas zaglądnęłaś :D A jeszcze bardziej się cieszę z ........ i mocno trzymam kciuki <3

Miłej soboty - ja idę mieszkanie trochę ogarnąć.

Libra, mala29_, aisa, Strażaczka90, Dodi, Spero, Fedra, AGA 30, she, Shagga_80 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki dzisiejsza beta 8247,00 a progesteron 41,14 mam nadzieje ze sa dobre te wyniki

Ja wlasnie wrocilam z zabiegu wymrazania.Lekarz stwierdzil ze nie ma przeciwwskazan. Bol okropny nie do opisania. Usiedziec na pupie nie moge...
    Mam nadzieje ze to nie zaszkodzi ciazy ale ciesze sie ze juz nie bede cierpiala przy kazdym wyproznianiu bo to byl koszmar i meczylam sie tak ponad 3 miesiace

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:51

gocha04, Libra, mala29_, Dodi, aisa, Spero, Pismak, Selena, kiti, Strażaczka90, she, Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewuszki dzisiejsza beta 8247,00 a progesteron 41,14 mam nadzieje ze sa dobre te wyniki

Ja wlasnie wrocilam z zabiegu wymrazania.Lekarz stwierdzil ze nie ma przeciwwskazan. Bol okropny nie do opisania. Usiedziec na pupie nie moge...
    Mam nadzieje ze to nie zaszkodzi ciazy ale ciesze sie ze juz nie bede cierpiala przy kazdym wyproznianiu bo to byl koszmar i meczylam sie tak ponad 3 miesiace
    Duży wynik bety:) jaa Ci mówię masz dwie Fasolki:) Kochana odpoczywa ...ale betka piękną:) cieszę sie że.już nie bedzie Cię bolało.Już sie nie masz co martwić.jak.betka Ladnie przyrasta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 13:59

sylwia1985 lubi tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc :) Sylwia wynik super i bety i progesteronu. Oficjalnie bardzo gratuluje i nudnych, bezproblemowych kolejnych 8 miesięcy zycze :)

Mala fajnie ze do nas zajrzalas, mam nadzieje czesciej Cie tu widziec :) i trzymam kciuki :)
    Dodi jestem pod wrazeniem twojej pamieci :*
    She fajnie ze kwiatuszki dostalyscie :)
    Żbiczku haha usmialam sie z twojego komentarza o uroczystych portkach Nelci, ale calkiem przypadkiem akurat wczoraj odziałam ją w te serducha, serio :)
    Fajnie ze lepiej sie czujesz.

U nas na szczescie dzisiaj nocka dobra. Kornelka kolki nie miala dzisiaj. I teraz ciekawe czy to jednorazowo nie miala, bo przeciez kolki nie muszą byc codziennie, czy moze dzieki temu ze nic nie jadlam wczoraj caly dzien co by moglo potencjalnie kolki powodowac, czy dzieki temu ze zwiekszylam troche dawke tego syropu debridatu...
    no okaze sie niebawem.

Dzisiaj mamy chrzciny mojej siostrzenicy, jestem matką chrzestną, wiecie to zobowiązuje idę wiec sie prasować :P

Strażaczka90, sylwia1985, Libra, Dodi, aisa, Spero, Fedra, kiti, Ola_czeka, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwiu bardzo ladny wynik bety. Moje najserdeczniejsze gratulscje :) wkoncu doczekalas sie malenstwa pod serduszkiem :) zycze teraz spokojnej i nudnej ciazy :)

Plemniczko postaram sie czesciej zagladac do was :*

Strażaczka90, Dodi, Spero, Libra, Fedra, Shagga_80, plemniczka, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś

Miłego weekendu życze :*

MAMY KOLEJNE ZŁOTO! - ZBIGNIEW BRÓDKA JUPIIIII :D

Spero, aisa, Pismak, Libra, Fedra, Strażaczka90, she, plemniczka, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Mała &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sylwia kochana wyniki masz bardzo dobre no i cieszę się że już miałaś to wymrażanie mam nadzieję, że przyniesie efekty :)

Dodi.... ale masz łeb, ale za to śniadanie to mam focha
    (Pismak... i na Twoim miejscu bym coś powiedziała :P )

Plemniczko mam nadzieję, że teraz to już tylko lepiej będzie i już Kornelcia nie będzie miała tych kolek. Bardzo mocno trzymam za to kciuki :*

a my wczorajszy dzień spędziliśmy razem, ale jak zwykle tyle że dostałam kwiaty :) posprzatałam sobie w końcu wszystko kąty, m. ugotował pyszny obiad, potem poszliśmy na tańce jak co piątek i też było fajnie :) bachate tańczyliśmy i nawet nam dobrze szło :D jak nigdy. a wieczorem po kieliszku winka :) w sumie nic nadzwyczajnego, bo dziś mamy podobny dzień więc komercja, nie komercja z walentynkami, zawsze to miły gest dostać kwiatka czy zrobić sobie mały upominek.

Noo to miłego weekendu kochane :)

Fedra, kiti, Strażaczka90, Shagga_80, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)

Sylwia jeszcze raz gratuluję:) przyrost bety ładny, progesteron super:) czyli najwyższy czas sie cieszyć i pozytywnie spoglądać w przyszlość:)

Plemniczko udanej imprezy:) Dobrze, że Kornelcia miala lżejszą noc

Spero - tak sie wyćwiczycie, że w tę wyjątkową noc nie tylko będziecie Państwem Młodym ale także będziecie królować na parkiecie:)

Miłego popołudnia i weekendu:)

Spero, sylwia1985, Fedra, kiti, Strażaczka90, aisa, Shagga_80, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewuszki dziekuje wam za wsparcie- naprawde pomaga :)

Fedra, Strażaczka90, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :)
    Dodi :) Twoje streszczenie i mnie sie przydało :) <3
    Nie mam ostatnio czasu na nic..:( Kacpi marudny się zrobił bardzo...czesto płacze :( i cały czas by tylko przy cycu by był..i niewiem czy mam słaby pokarm i mało mu :( czy ma to co Mauysi Heniutek..i po prostu muszę cierpilwie czekac aż mu minie...ale w przyszłym tyg pójde do przychodni go zważyc czy dobrze przybiera na wadze :) Dziś teściowa wzieła go na spacer to chociaz z m mogłiśmy wysprzatać w domku i się umyć..bo tak to by cięzko było :/ teraz spi bidulek..bo od rana do 15 prawie nie spał...

Sylwia kochana gratuluje :)super wyniki :) no i oby po tym zabiegu było lepiej :)

Plemniczko udanej imprezki :) a co do chrzestnej..to my mamy problem :( miała być moja siostra..ale okazało sie że jest w ciąży :) i mi odmówiła...bo u nas tu krąży jakiś zabobon że cięzarna kobieta nie powinna...a chrzest planujemy w II dzień Świąt Wielkanocnych :) razem z naszym ślubem kościelnym :) No i fajnie ze mieliście spokojna noc :) mam nadzieje że ta też taka bedzie :) zarówno u Was jak i u nas :)

Spero ja też od m kwiatki dostałam :)

Dodi super że kolejne złoto na naszym koncie :) oby wieczorkiem po skokach było kolejne :) mam nadzieje że Kacpi zlituje sie nad swoimi wapniakami ;) i da nam je w miare spokojnie obejrzeć :)

She fajnie Cię widzieć:) i bez kitu :) masz boski awatar :) Maja jest taka śliczniutka :)

Mała :) kochaniutka :) Ty wiesz że my z m cały czas Wam kibicujemy :) a teraz to ze zdwojoną siłą :) <3

No mój wolny czas pewnie powoli sie bedzie kończył...Kacpi jadł ostatnio 4 godz temu..a to normalnie rekord w ciagu ostatnich dni...więc pewnie za niedługo da o sobie znać...Ale będe w pobliżu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 17:43

kiti, Strażaczka90, Spero, aisa, mala29_, she, Fedra, plemniczka, Dodi, mauysia, zbikowa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór :)
    No ja już prawie gotowa tylko wskoczyć w kieckę :)
    Wczoraj mój Walenty wręczył mi bombonierkę w kształcie serducha i wsadził 100 euro w swoje walentynkowe majtasy i mialam szukać prezentu hi hi hi :)

Miłego wieczorku życze :)

gocha04, Strażaczka90, Spero, aisa, mala29_, Fedra, plemniczka, Dodi, mauysia, Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:

Miłego weekendu życze :*

MAMY KOLEJNE ZŁOTO! - ZBIGNIEW BRÓDKA JUPIIIII :D
    ha:) a wiecie że to Strażak?:)

Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga super prezent ci twuj wafel zrobil. Pewnie dlugo i namietnie szukalas tego prezentu :p

Strażaczka90, Fedra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    STOCH pierwszy po pierwszej serii :) miejmy nadzieję że będzie czwarty medal:)

Fedra, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy złoto kolejne!!!!!!Kamil !!!!

she, Fedra, plemniczka, Dodi, mauysia, AGA 30 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu dzisiaj cicho .....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam tylko zauważyć, że Mauysia wygląda przebosko w nowych włosach, a jak ktoś ma inne zdanie to z nim również mogę umówić się po szkole za szkołą. Jak z Dodi, która się do mnie od tamtej pory nie odzywa ;p

Małysz <3
    tfu, znaczy
    Stoch <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2014, 21:39

Strażaczka90, aisa, she, Pismak, Fedra, plemniczka, Dodi, mauysia, Rucia, kiti, Spero, Libra lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ale tu dzisiaj cicho .....
    Nooooo:( dobranoc bo M wola:)

Fedra lubi tę wiadomość

• she Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia - piękna beta i progesteron! :) super! :) to teraz spokojnie możesz czekać na wizytę u ginka :)

Aga - super sobie Wafel wymyślił z tym euro i gatkami :)
    muszę mojego m kiedyś zachęcić, żeby coś takiego przedsięwziął :) bo on nic w tym stylu nie przedsięwziuje ;) uwielbiam ten wyraz odkąd obejrzałam skecz Wywiadówka kabaretu Hrabi :D

i taki mały kawał - trochę już 'przeterminowany' ale się sprawdziło jejeje :D

Przychodzi Stoch do sklepu po gazetę.
    - 2 złote.
    - Justyna, pożyczysz?
    - Nie.
    - Zbyszek, a ty?
    - Nie.
    - To pan mi przechowa do wieczora

:) :) :)

zbikowa, Fedra, Shagga_80, plemniczka, Pismak, Dodi, aisa, Strażaczka90, AGA 30, Gunia, Libra lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej...My po całym dniu w moim miasteczku (na działce of kors :P ) mamy sajgon w domu, nieco ogarnęłam ale i tak niewiele lepiej jest teraz (po lekkim sprzątanku :P ) ale musiałam siąść do kompa :D

Strażaczko,nieźle Twój M się szarpnął :) Ja dostałam tradycyjnie różę i Rafaello :P Niby nie przywiązujemy dużej wagi do tego święta,ale tym razem (będąc w Łodzi) zakupiłam Staremu lizaka serduszko z napisem KOCHAM :D Swoją drogą,to przed chwilą zjadłam jakąs połowę pudełka Rafaello :D

Libra, pięęęęęęęęęęęęęęęknie spędziliście ten dzień...swoją drogą to przypomniałaś mi,że mogłabym Starego wysłać znów na upuszczenie krwi :D

Sylwuś, taaaak strasznie się cieszę z Twoich wyników...no i bardzo się cieszę,że jednak dałaś się namówić na te badanka :) Teraz uważam,podobnie jak She,że spokojnie możesz czekać na wizytę u gina...no i po raz kolejny gratuluję,życzę spokoju na te 8 najbliższych miesięcy :*

Plemniczko,Mauysiu potwierdzam, KAWKA BOCIANEK jest straaaaaaaaaaaaszna...ale z mlekiem robi się nawet znośna...tzn powiem tak, ja nie pijam kawy żadnej a ta z mlekiem smakuje mi tak jak zwykła kawa tyle,że o smaku ziół :P heheheh

She,aaaaaaaaaaaaale miło,że jesteś znów z nami :D A z tym domkiem z ogródkiem masz rację, ja już nie mogę się doczekać...chociaż ja marzę o malutkim ogródku na włoszczyznę :D

Dodi, masz talent Babo...swoją drogą to powinnam się obrazić, bo jak ja prosze o streszczenie to nigdy niczego podobnego się dostałam ;( Chociaż powiem tak, Mała Tobie się takie streszczonko należy bo wieeeeeeeeeeeeeeki Cię nie było...mów co tam u Ciebie, stęskniłyśmy się strasznie :*

Selenko, wg mnie jak Kacperek potrafi spać 4 godziny to MUSI się najadać,głodny na bank by tyle nie spał, więc uznaj,że widocznie coś Mu chwilowo nie pasowała i stą gorszy nastrój,ale ogólnie ejst OK i napewno ważenie potwierdzi to :)

Dodi, mauysia, plemniczka, Strażaczka90, Spero, aisa, Fedra, Pismak, kiti, Libra, Selena lubią tę wiadomość

‹‹ 5245 5246 5247 5248 5249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ