X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero,co to bachate :) ?

A tak w ogóle,to my jeszcze Igorka nie ochrzciliśmy...robimy potójne Chrzciny z moją siostrą i bratem :D I tylko my nie mamy jeszcze kandydata na Chrzestnego...masakra,nie mamy głowy do tego teraz (wiecie wszelkie myśli pochłania nam teraz budowa i wszystko co z tym związane...a papierków do zebrania jest masa...niny jestem zaznajomiona w tym temacie,bo w tym pracuję ale jednak samemu latać za tym wszystkim, do tego mając maluśko czasu no i chłopców przy sobie,do tego czasu jak na lekarstwo a do tego moja Bratowa zwaliła na mnie załatwianie u księdza "jak będziesz miała czas"...kurrrr....mieszka bliżej naszego rodzinnego miasteczka to raz, dwa,że często wzywa mojego Ojczyma (a swojego Teścia) by zabrał Jej Starszą córkę to wtedy mogłaby jechać z Nim! Ale nie,to ja mam mieć czas! Kurrrr....jutro miałam plan podejść do Księdza po mszy,ale nie zostaliśmy u mojej Mamy 9a tam Chrzcić będziemy) więc trudno, w poniedziałek zadzwonię (ksiądz też uznaje ten sposób porozumiewania się z Nim)....uffff tyle u mnie :D

Strażaczka90, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.Pierwszy raz jestem pierwsza. Mielismy prawdopodobnie dzis wyjsc ale teraz to stoi pod wielkim zapytaniem bo malej wczoraj zaczela robic sie zoltaczka.:( jesli chodzi o karmienie to jest roznie karmie piersia ale za malo ma i jest dokarmiana butla.Pozdrawiam wszystkie nastepne nadanie juz z domu bedzie

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia jeszcze raz osobiste gratki.

Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki.Milej niedzieli. Effcia napewno wszystko bedzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 09:52

Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.

Sylwia beta piękna :D Coś mi się wydaje również, że dwie fasolki u Ciebie kiełkują :)

Widzę, że miło spędziłyście walentynki :) My ich nie obchodzimy, więc fajerwerków nie było.

Shaggi my chrzcimy Leosia dopiero w czerwcu, i również mamy problem z chrzestnym, ponieważ ja mam dwóch braci, P. ma brata, a nie wyobrażam sobie wybierać na chrzestnego któregokolwiek z nich. Bliższych osobników płci męskiej nie mamy, więc jest nad czym myśleć.

Mayuś wyglądasz przepięknie :)

Dodi masz łeb jak sklep. Takiego streszczenia nie powstydziłaby się nawet Kfjatek ;)

Plemniś spóźnione wszystkiego najlepszego dla 1 miesiąca Kornelci :)

Effciu możliwe że wypuszczą was z żółtaczką o ile poziom bilirubiny nie będzie zbyt wysoki. Jak wyjdziecie do domku, to kładź Madzię na słoneczku.

Wosebko idź z małym na ważenie do przychodni, i kontroluj jego wagę. Może faktycznie mały się nie najada? Oby problem szybko zniknął :)

Mała nie jestem w temacie, ale widziałam zdjęcie, domyślam się o co chodzi :) Trzymam kciuki :)

Miłej niedzieli dziewczynki.

Fedra, Strażaczka90, AGA 30, kiti, zbikowa, Dodi, Spero, aisa, Libra, Selena lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ruciu czas pokaze co dalej. Choc i tak mam przeczucie ze nic z tego nie bedzie.

Rucia lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie...My sie remontujemy..Od rana mnie jajnik i brzuch boli jak na @...ale to za wcześnie:/ leze w łóżku a mój M maluje:) w pokoju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli laseczki :)

Strażaczka90, Spero, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Jak impreza? nic nie połamaliscie? ;p

Spero, AGA 30, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zostajemy jutro rano powtorka badania na poziom zoltaczki bo jest na granicy i albo spadnie albo sie podwyzszy.Do tego na pepuszku zrobilo sie zaczerwienienie wiec i to trzeba poobserwowac.

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Shaggs a bachata to taka romantyczniejsza, wolniejsza i intymniejsza odmiana salsy (chyba salsy). Tak mega blisko blisko :) jakby ktoś miał ochotę to podrzucam filmik http://www.youtube.com/watch?v=2rq3j2jGKec oczywiście my nawet w 1/10 tak nie umiemy, ale może kiedyś :D ... pomarzyć wolno :)

Aga nooo opowiedz coś? jak było? Wafel cały? pobawiliście się trochę?

Effciu to trzymam kciuki, żeby szybko żółtaczka zeszła i żebyście mogły szybciutko do domu wrócić <3

my dziś do znajomej idziemy :) w końcu doczekam się cremu brule :) obiecała mi go jakieś ... 3 lata temu :O ale co tam lepiej późno niż wcale

milej niedzieli :)

Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu to w takim razie trzymam kciuki by maluszek szybko wyzdrowial :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Aga Jak impreza? nic nie połamaliscie? ;p

Impreza super :D
    Wszyscy cali wrócili do domu obyło się bez obrażeń :D

Bawiliśmy sie do 3 bo potem już orkiestra poszła spać :D

Gwoździem zabawy było golonko no i jak zaserwowali je na kolacje do taaaaaaaaaaakkie wielkie że szok no i oczywiście kufelek piwa do tego :D

Nawet zatańczyłam walca czekoladowego no i czekolade od partnera tańca dostałam hi hi musiał kupić za grubą kasiorkę :D

Fajnie było :D

Fedra, Strażaczka90, mala29_, aisa, Libra, zbikowa, Spero, mauysia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki-wczoraj rowniez spalam po poludniu a nigdy mi sie to nie zdarzalo-strasznie dziwnie sie czuje taka nieprzytomna

Fedra, Strażaczka90, Spero, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Milej niedzieli
    Dowidzenia :)

Strażaczka90, Libra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki-wczoraj rowniez spalam po poludniu a nigdy mi sie to nie zdarzalo-strasznie dziwnie sie czuje taka nieprzytomna
    Kochana takie są uroki ciąży:-D jak ja bym chciała mieć takie zmęczenia:)

sylwia1985, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus super ze impreska sie udala :)
    Sylwiu juz nie nazekaj tylko ciesz sie ze mozesz jeszcze pospac bo potem bedziesz blagac o kawalek snu :)

Ja rowniez zycze wszystkim milej niedzieli :)

sylwia1985, Strażaczka90, Libra, Fedra, AGA 30, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia przyzwyczaj się :)

Ogłaszam wszem i wobec, że Leosiowi wyżynają się dolne jedynki :) Za chwilę dołączymy do grona ząbkowiczów :)

Gunia, Libra, Fedra, AGA 30, sylwia1985, Selena, mala29_, zbikowa, she, Pismak, Spero, Strażaczka90, anka_a, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Selenko – na to wychodzi, że każdy dzieciaczek wcześniej czy później przechodzi swe marudniejsze chwile… oby takich chwil było jak najmniej, Wasze Słoneczko pięknie rosło i było pogodnym maluszkiem… hehehe… teściowe czy mamy przydają się z pomocą na chwilę wytchnienia… moja mama osobiście już nie może się doczekać

Aga - fajnie, że się tak wybawiłaś:) odciski są? Wafel wrócil bez gipsu do domu? Przystojny i potrafiący wywijac na parkiecie był ten Twój partner do tańca – walca czekoladowego (czyżby to był Wafel;)?)

Shaguś – w tym roku mieliśmy z m plan, że pójdziemy krew oddać razem… niestety życie pokrzyżowało plany i niestety ja oddać krwi nie mogłam… a szkoda:( ale jak nie będę wymagała dalszego leczenia to mamy plan razem oddać krew w sierpniu - w taką naszą intymną rocznicę;) wtedy też będzie możliwość spędzenia całego dnia razem
    No to Wam się chrzciny szykują przez duże CH;) to będzie musiało wyglądać uroczo:) trzy bobaski z jednej rodzinki:) fajny pomysł, tylko żeby i przygotowanie i załatwianie spraw rozłożyło i zaangażowało te 3 rodzinki maluszków

Efciu – mam nadzieję, że Madzialenka ma się dobrze i cieszycie się już jej obecnością w domku
    Edit: to żeby was jutro do domciu puścili… Madzialenka walcz i nie daj się żółtaczce

Mała – żebyś się tak choć raz pozytywnie rozczarowała &&&&&&&&&&&&&&&:*

Spero – miłego spotkania

Sylwia – ja w ciązy nie jestem a mam codziennie popołudniowe drzemki:) spodobało mi się to:) aż nie chce mi się wracać do pracy… Widzicie, co JA piszę? „nie chce mi się wracać do pracy” – do tego to doszło sesese

Rutka – gratki dla Dzidka z okazji pierwszych 2 zębolków

Ja wracam powrotem do łóżka do m… opylimy deser lodowy i obejrzymy sobie jakiś filmik razem… na nic innego nie mam siły, brzuch i plecy bolą, plamienie miejscami przeradza się w krwawienie, pęcherz za nic w świecie nie odpuszcza… dobrze, że wizyta kontrolna już we wtorek… może coś ten mój ginek na to zaradzi, bo toż to już przeszło dwa tygodnie i poprawy nie ma…

Miłego wieczorku niedzielnego

Fedra, Rucia, AGA 30, Selena, mala29_, Spero, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie nie narzekam .. .bardzo sie ciesze z tych dziwacznych objawow ktorych do tej pory nie mialam...jest to ciekawe i nowe uczucie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 19:04

Fedra, Spero, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5246 5247 5248 5249 5250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ