plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpero,co to bachate
?
A tak w ogóle,to my jeszcze Igorka nie ochrzciliśmy...robimy potójne Chrzciny z moją siostrą i bratemI tylko my nie mamy jeszcze kandydata na Chrzestnego...masakra,nie mamy głowy do tego teraz (wiecie wszelkie myśli pochłania nam teraz budowa i wszystko co z tym związane...a papierków do zebrania jest masa...niny jestem zaznajomiona w tym temacie,bo w tym pracuję ale jednak samemu latać za tym wszystkim, do tego mając maluśko czasu no i chłopców przy sobie,do tego czasu jak na lekarstwo a do tego moja Bratowa zwaliła na mnie załatwianie u księdza "jak będziesz miała czas"...kurrrr....mieszka bliżej naszego rodzinnego miasteczka to raz, dwa,że często wzywa mojego Ojczyma (a swojego Teścia) by zabrał Jej Starszą córkę to wtedy mogłaby jechać z Nim! Ale nie,to ja mam mieć czas! Kurrrr....jutro miałam plan podejść do Księdza po mszy,ale nie zostaliśmy u mojej Mamy 9a tam Chrzcić będziemy) więc trudno, w poniedziałek zadzwonię (ksiądz też uznaje ten sposób porozumiewania się z Nim)....uffff tyle u mnie
Strażaczka90, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.Pierwszy raz jestem pierwsza. Mielismy prawdopodobnie dzis wyjsc ale teraz to stoi pod wielkim zapytaniem bo malej wczoraj zaczela robic sie zoltaczka.
jesli chodzi o karmienie to jest roznie karmie piersia ale za malo ma i jest dokarmiana butla.Pozdrawiam wszystkie nastepne nadanie juz z domu bedzie
-
nick nieaktualnyHejo.
Sylwia beta pięknaCoś mi się wydaje również, że dwie fasolki u Ciebie kiełkują
Widzę, że miło spędziłyście walentynkiMy ich nie obchodzimy, więc fajerwerków nie było.
Shaggi my chrzcimy Leosia dopiero w czerwcu, i również mamy problem z chrzestnym, ponieważ ja mam dwóch braci, P. ma brata, a nie wyobrażam sobie wybierać na chrzestnego któregokolwiek z nich. Bliższych osobników płci męskiej nie mamy, więc jest nad czym myśleć.
Mayuś wyglądasz przepięknie
Dodi masz łeb jak sklep. Takiego streszczenia nie powstydziłaby się nawet Kfjatek
Plemniś spóźnione wszystkiego najlepszego dla 1 miesiąca Kornelci
Effciu możliwe że wypuszczą was z żółtaczką o ile poziom bilirubiny nie będzie zbyt wysoki. Jak wyjdziecie do domku, to kładź Madzię na słoneczku.
Wosebko idź z małym na ważenie do przychodni, i kontroluj jego wagę. Może faktycznie mały się nie najada? Oby problem szybko zniknął
Mała nie jestem w temacie, ale widziałam zdjęcie, domyślam się o co chodziTrzymam kciuki
Miłej niedzieli dziewczynki.
Fedra, Strażaczka90, AGA 30, kiti, zbikowa, Dodi, Spero, aisa, Libra, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Shaggs a bachata to taka romantyczniejsza, wolniejsza i intymniejsza odmiana salsy (chyba salsy). Tak mega blisko bliskojakby ktoś miał ochotę to podrzucam filmik http://www.youtube.com/watch?v=2rq3j2jGKec oczywiście my nawet w 1/10 tak nie umiemy, ale może kiedyś
... pomarzyć wolno
Aga nooo opowiedz coś? jak było? Wafel cały? pobawiliście się trochę?
Effciu to trzymam kciuki, żeby szybko żółtaczka zeszła i żebyście mogły szybciutko do domu wrócić
my dziś do znajomej idziemyw końcu doczekam się cremu brule
obiecała mi go jakieś ... 3 lata temu
ale co tam lepiej późno niż wcale
milej niedzieliStrażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Aga Jak impreza? nic nie połamaliscie? ;p
Impreza super
Wszyscy cali wrócili do domu obyło się bez obrażeń
Bawiliśmy sie do 3 bo potem już orkiestra poszła spać
Gwoździem zabawy było golonko no i jak zaserwowali je na kolacje do taaaaaaaaaaakkie wielkie że szok no i oczywiście kufelek piwa do tego
Nawet zatańczyłam walca czekoladowego no i czekolade od partnera tańca dostałam hi hi musiał kupić za grubą kasiorkę
Fajnie byłoFedra, Strażaczka90, mala29_, aisa, Libra, zbikowa, Spero, mauysia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki-wczoraj rowniez spalam po poludniu a nigdy mi sie to nie zdarzalo-strasznie dziwnie sie czuje taka nieprzytomna
sylwia1985, Fedra, Spero lubią tę wiadomość
-
Agus super ze impreska sie udala
Sylwiu juz nie nazekaj tylko ciesz sie ze mozesz jeszcze pospac bo potem bedziesz blagac o kawalek snu
Ja rowniez zycze wszystkim milej niedzielisylwia1985, Strażaczka90, Libra, Fedra, AGA 30, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnySylwia przyzwyczaj się
Ogłaszam wszem i wobec, że Leosiowi wyżynają się dolne jedynkiZa chwilę dołączymy do grona ząbkowiczów
Gunia, Libra, Fedra, AGA 30, sylwia1985, Selena, mala29_, zbikowa, she, Pismak, Spero, Strażaczka90, anka_a, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Selenko – na to wychodzi, że każdy dzieciaczek wcześniej czy później przechodzi swe marudniejsze chwile… oby takich chwil było jak najmniej, Wasze Słoneczko pięknie rosło i było pogodnym maluszkiem… hehehe… teściowe czy mamy przydają się z pomocą na chwilę wytchnienia… moja mama osobiście już nie może się doczekać
Aga - fajnie, że się tak wybawiłaśodciski są? Wafel wrócil bez gipsu do domu? Przystojny i potrafiący wywijac na parkiecie był ten Twój partner do tańca – walca czekoladowego (czyżby to był Wafel;)?)
Shaguś – w tym roku mieliśmy z m plan, że pójdziemy krew oddać razem… niestety życie pokrzyżowało plany i niestety ja oddać krwi nie mogłam… a szkoda:( ale jak nie będę wymagała dalszego leczenia to mamy plan razem oddać krew w sierpniu - w taką naszą intymną rocznicęwtedy też będzie możliwość spędzenia całego dnia razem
No to Wam się chrzciny szykują przez duże CH;) to będzie musiało wyglądać uroczo:) trzy bobaski z jednej rodzinki:) fajny pomysł, tylko żeby i przygotowanie i załatwianie spraw rozłożyło i zaangażowało te 3 rodzinki maluszków
Efciu – mam nadzieję, że Madzialenka ma się dobrze i cieszycie się już jej obecnością w domku
Edit: to żeby was jutro do domciu puścili… Madzialenka walcz i nie daj się żółtaczce
Mała – żebyś się tak choć raz pozytywnie rozczarowała &&&&&&&&&&&&&&&:*
Spero – miłego spotkania
Sylwia – ja w ciązy nie jestem a mam codziennie popołudniowe drzemki:) spodobało mi się to:) aż nie chce mi się wracać do pracy… Widzicie, co JA piszę? „nie chce mi się wracać do pracy” – do tego to doszło sesese
Rutka – gratki dla Dzidka z okazji pierwszych 2 zębolków
Ja wracam powrotem do łóżka do m… opylimy deser lodowy i obejrzymy sobie jakiś filmik razem… na nic innego nie mam siły, brzuch i plecy bolą, plamienie miejscami przeradza się w krwawienie, pęcherz za nic w świecie nie odpuszcza… dobrze, że wizyta kontrolna już we wtorek… może coś ten mój ginek na to zaradzi, bo toż to już przeszło dwa tygodnie i poprawy nie ma…
Miłego wieczorku niedzielnegoFedra, Rucia, AGA 30, Selena, mala29_, Spero, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
oczywiscie nie narzekam .. .bardzo sie ciesze z tych dziwacznych objawow ktorych do tej pory nie mialam...jest to ciekawe i nowe uczucie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 19:04
Fedra, Spero, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość