SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2014, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero,co to bachate :) ?

A tak w ogóle,to my jeszcze Igorka nie ochrzciliśmy...robimy potójne Chrzciny z moją siostrą i bratem :D I tylko my nie mamy jeszcze kandydata na Chrzestnego...masakra,nie mamy głowy do tego teraz (wiecie wszelkie myśli pochłania nam teraz budowa i wszystko co z tym związane...a papierków do zebrania jest masa...niny jestem zaznajomiona w tym temacie,bo w tym pracuję ale jednak samemu latać za tym wszystkim, do tego mając maluśko czasu no i chłopców przy sobie,do tego czasu jak na lekarstwo a do tego moja Bratowa zwaliła na mnie załatwianie u księdza "jak będziesz miała czas"...kurrrr....mieszka bliżej naszego rodzinnego miasteczka to raz, dwa,że często wzywa mojego Ojczyma (a swojego Teścia) by zabrał Jej Starszą córkę to wtedy mogłaby jechać z Nim! Ale nie,to ja mam mieć czas! Kurrrr....jutro miałam plan podejść do Księdza po mszy,ale nie zostaliśmy u mojej Mamy 9a tam Chrzcić będziemy) więc trudno, w poniedziałek zadzwonię (ksiądz też uznaje ten sposób porozumiewania się z Nim)....uffff tyle u mnie :D

Strażaczka90, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.Pierwszy raz jestem pierwsza. Mielismy prawdopodobnie dzis wyjsc ale teraz to stoi pod wielkim zapytaniem bo malej wczoraj zaczela robic sie zoltaczka.:( jesli chodzi o karmienie to jest roznie karmie piersia ale za malo ma i jest dokarmiana butla.Pozdrawiam wszystkie nastepne nadanie juz z domu bedzie

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia jeszcze raz osobiste gratki.

Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki.Milej niedzieli. Effcia napewno wszystko bedzie dobrze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 09:52

Fedra, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo.

Sylwia beta piękna :D Coś mi się wydaje również, że dwie fasolki u Ciebie kiełkują :)

Widzę, że miło spędziłyście walentynki :) My ich nie obchodzimy, więc fajerwerków nie było.

Shaggi my chrzcimy Leosia dopiero w czerwcu, i również mamy problem z chrzestnym, ponieważ ja mam dwóch braci, P. ma brata, a nie wyobrażam sobie wybierać na chrzestnego któregokolwiek z nich. Bliższych osobników płci męskiej nie mamy, więc jest nad czym myśleć.

Mayuś wyglądasz przepięknie :)

Dodi masz łeb jak sklep. Takiego streszczenia nie powstydziłaby się nawet Kfjatek ;)

Plemniś spóźnione wszystkiego najlepszego dla 1 miesiąca Kornelci :)

Effciu możliwe że wypuszczą was z żółtaczką o ile poziom bilirubiny nie będzie zbyt wysoki. Jak wyjdziecie do domku, to kładź Madzię na słoneczku.

Wosebko idź z małym na ważenie do przychodni, i kontroluj jego wagę. Może faktycznie mały się nie najada? Oby problem szybko zniknął :)

Mała nie jestem w temacie, ale widziałam zdjęcie, domyślam się o co chodzi :) Trzymam kciuki :)

Miłej niedzieli dziewczynki.

Fedra, Strażaczka90, AGA 30, kiti, zbikowa, Dodi, Spero, aisa, Libra, Selena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Ruciu czas pokaze co dalej. Choc i tak mam przeczucie ze nic z tego nie bedzie.

Rucia lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie...My sie remontujemy..Od rana mnie jajnik i brzuch boli jak na @...ale to za wcześnie:/ leze w łóżku a mój M maluje:) w pokoju.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli laseczki :)

Strażaczka90, Spero, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga Jak impreza? nic nie połamaliscie? ;p

Spero, AGA 30, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak zostajemy jutro rano powtorka badania na poziom zoltaczki bo jest na granicy i albo spadnie albo sie podwyzszy.Do tego na pepuszku zrobilo sie zaczerwienienie wiec i to trzeba poobserwowac.

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Shaggs a bachata to taka romantyczniejsza, wolniejsza i intymniejsza odmiana salsy (chyba salsy). Tak mega blisko blisko :) jakby ktoś miał ochotę to podrzucam filmik http://www.youtube.com/watch?v=2rq3j2jGKec oczywiście my nawet w 1/10 tak nie umiemy, ale może kiedyś :D ... pomarzyć wolno :)

Aga nooo opowiedz coś? jak było? Wafel cały? pobawiliście się trochę?

Effciu to trzymam kciuki, żeby szybko żółtaczka zeszła i żebyście mogły szybciutko do domu wrócić <3

my dziś do znajomej idziemy :) w końcu doczekam się cremu brule :) obiecała mi go jakieś ... 3 lata temu :O ale co tam lepiej późno niż wcale

milej niedzieli :)

Strażaczka90, AGA 30, Fedra, aisa, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effciu to w takim razie trzymam kciuki by maluszek szybko wyzdrowial :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Aga Jak impreza? nic nie połamaliscie? ;p

Impreza super :D
    Wszyscy cali wrócili do domu obyło się bez obrażeń :D

Bawiliśmy sie do 3 bo potem już orkiestra poszła spać :D

Gwoździem zabawy było golonko no i jak zaserwowali je na kolacje do taaaaaaaaaaakkie wielkie że szok no i oczywiście kufelek piwa do tego :D

Nawet zatańczyłam walca czekoladowego no i czekolade od partnera tańca dostałam hi hi musiał kupić za grubą kasiorkę :D

Fajnie było :D

Fedra, Strażaczka90, mala29_, aisa, Libra, zbikowa, Spero, mauysia, Dodi, anka_a lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki-wczoraj rowniez spalam po poludniu a nigdy mi sie to nie zdarzalo-strasznie dziwnie sie czuje taka nieprzytomna

Fedra, Strażaczka90, Spero, anka_a lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Milej niedzieli
    Dowidzenia :)

Strażaczka90, Libra, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ja wlasnie wstalam z popoludniowej drzemki-wczoraj rowniez spalam po poludniu a nigdy mi sie to nie zdarzalo-strasznie dziwnie sie czuje taka nieprzytomna
    Kochana takie są uroki ciąży:-D jak ja bym chciała mieć takie zmęczenia:)

sylwia1985, Fedra, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus super ze impreska sie udala :)
    Sylwiu juz nie nazekaj tylko ciesz sie ze mozesz jeszcze pospac bo potem bedziesz blagac o kawalek snu :)

Ja rowniez zycze wszystkim milej niedzieli :)

sylwia1985, Strażaczka90, Libra, Fedra, AGA 30, Spero, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia przyzwyczaj się :)

Ogłaszam wszem i wobec, że Leosiowi wyżynają się dolne jedynki :) Za chwilę dołączymy do grona ząbkowiczów :)

Gunia, Libra, Fedra, AGA 30, sylwia1985, Selena, mala29_, zbikowa, she, Pismak, Spero, Strażaczka90, anka_a, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Selenko – na to wychodzi, że każdy dzieciaczek wcześniej czy później przechodzi swe marudniejsze chwile… oby takich chwil było jak najmniej, Wasze Słoneczko pięknie rosło i było pogodnym maluszkiem… hehehe… teściowe czy mamy przydają się z pomocą na chwilę wytchnienia… moja mama osobiście już nie może się doczekać

Aga - fajnie, że się tak wybawiłaś:) odciski są? Wafel wrócil bez gipsu do domu? Przystojny i potrafiący wywijac na parkiecie był ten Twój partner do tańca – walca czekoladowego (czyżby to był Wafel;)?)

Shaguś – w tym roku mieliśmy z m plan, że pójdziemy krew oddać razem… niestety życie pokrzyżowało plany i niestety ja oddać krwi nie mogłam… a szkoda:( ale jak nie będę wymagała dalszego leczenia to mamy plan razem oddać krew w sierpniu - w taką naszą intymną rocznicę;) wtedy też będzie możliwość spędzenia całego dnia razem
    No to Wam się chrzciny szykują przez duże CH;) to będzie musiało wyglądać uroczo:) trzy bobaski z jednej rodzinki:) fajny pomysł, tylko żeby i przygotowanie i załatwianie spraw rozłożyło i zaangażowało te 3 rodzinki maluszków

Efciu – mam nadzieję, że Madzialenka ma się dobrze i cieszycie się już jej obecnością w domku
    Edit: to żeby was jutro do domciu puścili… Madzialenka walcz i nie daj się żółtaczce

Mała – żebyś się tak choć raz pozytywnie rozczarowała &&&&&&&&&&&&&&&:*

Spero – miłego spotkania

Sylwia – ja w ciązy nie jestem a mam codziennie popołudniowe drzemki:) spodobało mi się to:) aż nie chce mi się wracać do pracy… Widzicie, co JA piszę? „nie chce mi się wracać do pracy” – do tego to doszło sesese

Rutka – gratki dla Dzidka z okazji pierwszych 2 zębolków

Ja wracam powrotem do łóżka do m… opylimy deser lodowy i obejrzymy sobie jakiś filmik razem… na nic innego nie mam siły, brzuch i plecy bolą, plamienie miejscami przeradza się w krwawienie, pęcherz za nic w świecie nie odpuszcza… dobrze, że wizyta kontrolna już we wtorek… może coś ten mój ginek na to zaradzi, bo toż to już przeszło dwa tygodnie i poprawy nie ma…

Miłego wieczorku niedzielnego

Fedra, Rucia, AGA 30, Selena, mala29_, Spero, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie nie narzekam .. .bardzo sie ciesze z tych dziwacznych objawow ktorych do tej pory nie mialam...jest to ciekawe i nowe uczucie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 19:04

Fedra, Spero, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 5246 5247 5248 5249 5250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ