plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BECIA wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek
Mam nadzieję że spędzasz je cudownie na urlopie :* Dużo dużo zdrówka i sił i wytrwałości
No i oczywiście spełnienia marzeń w szczególności tego jednego
Fedra, Libra, Strażaczka90, Dodi, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyEffcia – wystawionaś na ciężkie chwile, ale obyś jakoś dotrwała do wtorku a Madzialenka zwalczyła tą żółtaczkę
Koczku – to Ty też szalałaś w ten weekend;) dobrze, że się tak fajnie z m wybawiłaś
Blondi – kolejny dzieciaczek głodomore:)? A na zdrówko Izie
Beatko wszystkiego najlepszego z okazji rodzinek:) spokoju ducha i spełnienia każdego marzenia
Dziś po wielu próbach udało mi się dodzwonić do kliniki… są już moje wyniki histopatologii, ale po ciężkiej nocy (do wszystkich boleści doszła biegunka i poty) czuję się dziś bardzo slabo… kręci mi się w głowie i czuję się jakbym miala zaraz zemdlećjutro z mama pojadę odebrać wyniki, bo m akurat teraz pracuje na ranki…
Jeszcze jedną wkleję niespodzianke tutaj i zmykam do łóżka… ale to za chwilę…
Miłego dnia:)
Pismak, Strażaczka90, mauysia, Dodi, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
I ja się witam w ten słoneczny dzień
Dziś z H zaliczyliśmy spacer do ex-żłobka Leosia. Mam nadzieję, że uda się małemu tam dostać (dopiero od września), podobno lista już jest spora
A oto moja nowa fryzura
She, Mała - ale się cieszę, że znów się udzielacie!!! Za Małą trzymam kciuki, choć nie wiem o co chodzi
Selenko - oby Kacpi szybko stał się znów "łatwy w obsłudze"choć uprzedzam Cię, żebyś uzbroiła się w cierpliwość jeszcze na parę miesięcy (albo i do roku u krnąbrnych egzemplarzy
), a potem się już wszystko wyreguluje.
Shagga - próbowałam z mlekiem i cukrem - nadal oblecha. Nie wiem jak można było sprofanować słowo "kawka" nazywając tak to "coś"
Effciu - trzymajcie się tam! Wychodzicie dziś czy jutro? Zagryź zęby, już niedługo zobaczysz się z synusiem.
Liberro - 3mam kciuki za wyniki, choć - jak wyśniła to już jedna z forumowiczek - wynik będzie dobryLibra, Pismak, kiti, Strażaczka90, Rucia, Dodi, Shagga_80, AGA 30, anka_a, kierzynka, aisa, Spero, Gunia, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:36
sylwia1985, Libra, mala29_, kiti, Strażaczka90, Rucia, Dodi, AGA 30, anka_a, aisa, Spero, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Mauyś ślicznie Ci w krótkich włoskach
Powiedz mi jak Ci się udało wrzucić zdjęcia przez image ? Mi cały czas jakiś brak trial wyskakujeDodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
Angelius Provita
nick nieaktualnyMausia - ślicznie Ci w krótkich wlosach:) ja osobiście nie nawadze układać włosów, więc nie zdecydowałabym się na takie krótkie... długie zawsze można zaczesać i spiąć
Madzia jest słodziutka:)
Pismaczku dziękuje za wklejenie "niespodzianki"... sama chybabym ją do lata tu umieszczała i zamieścić bym nie mogłaPismak, Strażaczka90, Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam:)moja mala marcheweczka sie nagrzewa w inkubatorze jest jej tam cieplutko a ja co jakis czas do niej chodze.Wczorajszy wynik byl 13 a dzis z rana byl prawie 16.najwczesniej wyjdziemy we srode dopiero;/ Miejmy nadzieje ze przez te dwie doby jej to zejdzie?Dziewczynki nie nadrobilam bo nie mam jak ale Dziekuje za wsparcie bardzo mi milo:*
sylwia1985, Dodi, Libra, Rucia, mala29_, Spero, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Leo gratulujemy siekaczy
Mauysia wyglądasz super i metamorfoza zarąbista
AGA, koczku - fajnie, ze się wybawiłyście
Effciu trzymam kciuki za szybką poprawę wyników Madziulki i jeszcze szybszy powrót do domku :*
Selenko widocznie Kacperek przechodzi teraz okres buntu, ale minie Mu to, spokojnie
Libruś nie podoba mi się to co piszeszCzekam z niecierpliwością co na to wszystko powie Ci gin na jutrzejszej wizycie a wyniki muszą być pozytywne bo innej opcji tu nie widzę :*
no i tyle chybamiłego popołudnia
AGA 30, Libra, Rucia, aisa, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby
Mauysia,no no , to się nazywa zmiana fryzuryFaaaaaaajna
Mnie też korci by coś z moimi długaśnymi włosam zrobić,ale jak zwykle będę tego żałowała gdy nieułożone będą wyglądać fatalnie (nie to co po wyjściu od fryzjera
)...więc póki co nic nie robię...na Chrzciny ufarbuję znów i tyle
Effcia,a Ty Madzi nie masz z sobą? Mnie na szczęście na czas naświetlań przywieźli inkubator do pokoju więc miałam Go cały czas przy sobie,zresztą Igor leżał w nim chyba 2 doby jedynie z przerwami na jedzenie i przewijanie...a tak na marginesie,to nie ubolewaj,że zostawili Was dłużej,bo mnie z Kubą wypuścili w 4tej dobie,bo w 3iej gdy powinien wychodzić wyszło podwyższonej białko crp i woleli upewnić się co to, a na szczęście okazało się,że dostał jakąs krostkę która przeszła w stan zapalny i po maści z antybiotykiem przeszło (swoją drogą od tamtej pory ciągle Kubie coś wyskakuje,taką ma wrażliwą skórę),ale wracając do żółtaczki to nas wypuścili z bilirubiną prawie 13 i po kilku dniach mój Pediatra wystawił nam skierowanie do Szpitala bo mocno bilirubina skoczyła...na szczęście dzięki znajomościom udało się załatwić naświetlania tylko kilka godzin dziennie w Szpitalu w którym rodziłam,bez potrzeby położenia się na oddział...dlatego teraz gdy z Igorem najpierw dobę dłużej nas zatrzymali z uwagi na to niedotlenienie przy porodzie a potem okazało się,że jeszcze z uwagi na bilirubinę musimy zostać dłużej to w sumie cieszyłam się,że wypuszczą nas dopiero gdy wszystko będzie OK a nie będę musiała wracać nie daj Boże za jakiś czas
Sylwia,nie martw się,nie masz plamień czy nie daj Boże krwawień? Jeśli nie,a tak zakładam, to napewno nie zaszkodziliście fasolce
Libra, właśnie dziś myślałam o Tobie i Twoich wynikach...zreszta nie może być inaczej jak tylko tak,że okaże się,że ten dziad był nieszkodliwy i jest już historiąLibra, Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dzień
Jak tam leci wam bo mi leci od piątku hi hi
No to byłam wydać kasiorkę walentynkową
Wyprałam dywan (bo Wafel fundną mi wreszcie dobry odkurzacz ) Jeszcze tylko wyschnie pianka i mogę odkurzać moim super pięknym nowym super mocnym odkurzaczem hi hi (ależ mam dobry humor od rana)
Byłam u koleżanki na pogaduchach
Postawilam 2 pary butów mojemu braciszkowi na pierwszą wypłatę
Ach normalnie siła mnie rozpiera dziś
Moc z wami dziewczyny
Libruś no właśnie mam przeczucie zę wyniki sa dobre
Och oby mi tej siły na nocną prace starczyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 15:34
Strażaczka90, Libra, aisa, Dodi, Spero lubią tę wiadomość