X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BECIA wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :) Mam nadzieję że spędzasz je cudownie na urlopie :* Dużo dużo zdrówka i sił i wytrwałości <3 No i oczywiście spełnienia marzeń w szczególności tego jednego <3

Fedra, Libra, Strażaczka90, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia – wystawionaś na ciężkie chwile, ale obyś jakoś dotrwała do wtorku a Madzialenka zwalczyła tą żółtaczkę

Koczku – to Ty też szalałaś w ten weekend;) dobrze, że się tak fajnie z m wybawiłaś:)

Blondi – kolejny dzieciaczek głodomore:)? A na zdrówko Izie

Beatko wszystkiego najlepszego z okazji rodzinek:) spokoju ducha i spełnienia każdego marzenia

Dziś po wielu próbach udało mi się dodzwonić do kliniki… są już moje wyniki histopatologii, ale po ciężkiej nocy (do wszystkich boleści doszła biegunka i poty) czuję się dziś bardzo slabo… kręci mi się w głowie i czuję się jakbym miala zaraz zemdleć:/ jutro z mama pojadę odebrać wyniki, bo m akurat teraz pracuje na ranki…
    Jeszcze jedną wkleję niespodzianke tutaj i zmykam do łóżka… ale to za chwilę…

Miłego dnia:)

Pismak, Strażaczka90, mauysia, Dodi, Spero, Blondi22 lubią tę wiadomość

• anka_a Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ide czytać zaległości :)

Strażaczka90, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się witam w ten słoneczny dzień :)

Dziś z H zaliczyliśmy spacer do ex-żłobka Leosia. Mam nadzieję, że uda się małemu tam dostać (dopiero od września), podobno lista już jest spora :/

A oto moja nowa fryzura :)

5zvx.jpg

She, Mała - ale się cieszę, że znów się udzielacie!!! Za Małą trzymam kciuki, choć nie wiem o co chodzi :)

Selenko - oby Kacpi szybko stał się znów "łatwy w obsłudze" ;) choć uprzedzam Cię, żebyś uzbroiła się w cierpliwość jeszcze na parę miesięcy (albo i do roku u krnąbrnych egzemplarzy ;) ), a potem się już wszystko wyreguluje.

Shagga - próbowałam z mlekiem i cukrem - nadal oblecha. Nie wiem jak można było sprofanować słowo "kawka" nazywając tak to "coś" :/

Effciu - trzymajcie się tam! Wychodzicie dziś czy jutro? Zagryź zęby, już niedługo zobaczysz się z synusiem.

Liberro - 3mam kciuki za wyniki, choć - jak wyśniła to już jedna z forumowiczek - wynik będzie dobry :)

Libra, Pismak, kiti, Strażaczka90, Rucia, Dodi, Shagga_80, AGA 30, anka_a, kierzynka, aisa, Spero, Gunia, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małys zsuper fryzurka

Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f957d175990ab321m.jpg

A oto najświeższe zdjęcie Madziuni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:36

sylwia1985, Libra, mala29_, kiti, Strażaczka90, Rucia, Dodi, AGA 30, anka_a, aisa, Spero, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauyś ślicznie Ci w krótkich włoskach :)

Powiedz mi jak Ci się udało wrzucić zdjęcia przez image ? Mi cały czas jakiś brak trial wyskakuje :/

Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość

Angelius Provita

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziunia slodziunia

Dodi lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mausia - ślicznie Ci w krótkich wlosach:) ja osobiście nie nawadze układać włosów, więc nie zdecydowałabym się na takie krótkie... długie zawsze można zaczesać i spiąć

Madzia jest słodziutka:)

Pismaczku dziękuje za wklejenie "niespodzianki"... sama chybabym ją do lata tu umieszczała i zamieścić bym nie mogła

Pismak, Strażaczka90, Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jest naprawde boska , az by die chcialo ja przutulac :)
    Librus ty wiez ze ja ciagle trzymam kciuki :*
    Maysiu super fryzurka. Podoba mi sie :)

Dodi, Libra, mauysia lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maysiu super wygladasz:)pasuje Ci :) Magdunia śliczna:)

Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś ładnemu we wszystkim ładnie :P

Strażaczka90, Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:)moja mala marcheweczka sie nagrzewa w inkubatorze jest jej tam cieplutko a ja co jakis czas do niej chodze.Wczorajszy wynik byl 13 a dzis z rana byl prawie 16.najwczesniej wyjdziemy we srode dopiero;/ Miejmy nadzieje ze przez te dwie doby jej to zejdzie?Dziewczynki nie nadrobilam bo nie mam jak ale Dziekuje za wsparcie bardzo mi milo:*

sylwia1985, Dodi, Libra, Rucia, mala29_, Spero, mauysia, Blondi22 lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia trzymajCie sie wszystko sie ulozy=*
    jestesmy z Toba i Ci wybaczamy;)
    wazniejsza jest Marcheweczka

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Leo gratulujemy siekaczy ;)

Mauysia wyglądasz super i metamorfoza zarąbista :)

AGA, koczku - fajnie, ze się wybawiłyście ;)

Effciu trzymam kciuki za szybką poprawę wyników Madziulki i jeszcze szybszy powrót do domku :*

Selenko widocznie Kacperek przechodzi teraz okres buntu, ale minie Mu to, spokojnie :P

Libruś nie podoba mi się to co piszesz :/ Czekam z niecierpliwością co na to wszystko powie Ci gin na jutrzejszej wizycie a wyniki muszą być pozytywne bo innej opcji tu nie widzę :*

no i tyle chyba :) miłego popołudnia ;)

AGA 30, Libra, Rucia, aisa, Spero, mauysia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dzis czuje swietnie- mam mega powera. Wczoraj serduchowalismy i sie zastanawiam czy nic sie nie stanie fasolince bo gdzies wyczytalam ze na poczatku nie powinno sie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 15:09

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :)
    Mauysia,no no , to się nazywa zmiana fryzury :) Faaaaaaajna :) Mnie też korci by coś z moimi długaśnymi włosam zrobić,ale jak zwykle będę tego żałowała gdy nieułożone będą wyglądać fatalnie (nie to co po wyjściu od fryzjera :/ )...więc póki co nic nie robię...na Chrzciny ufarbuję znów i tyle :P

Effcia,a Ty Madzi nie masz z sobą? Mnie na szczęście na czas naświetlań przywieźli inkubator do pokoju więc miałam Go cały czas przy sobie,zresztą Igor leżał w nim chyba 2 doby jedynie z przerwami na jedzenie i przewijanie...a tak na marginesie,to nie ubolewaj,że zostawili Was dłużej,bo mnie z Kubą wypuścili w 4tej dobie,bo w 3iej gdy powinien wychodzić wyszło podwyższonej białko crp i woleli upewnić się co to, a na szczęście okazało się,że dostał jakąs krostkę która przeszła w stan zapalny i po maści z antybiotykiem przeszło (swoją drogą od tamtej pory ciągle Kubie coś wyskakuje,taką ma wrażliwą skórę),ale wracając do żółtaczki to nas wypuścili z bilirubiną prawie 13 i po kilku dniach mój Pediatra wystawił nam skierowanie do Szpitala bo mocno bilirubina skoczyła...na szczęście dzięki znajomościom udało się załatwić naświetlania tylko kilka godzin dziennie w Szpitalu w którym rodziłam,bez potrzeby położenia się na oddział...dlatego teraz gdy z Igorem najpierw dobę dłużej nas zatrzymali z uwagi na to niedotlenienie przy porodzie a potem okazało się,że jeszcze z uwagi na bilirubinę musimy zostać dłużej to w sumie cieszyłam się,że wypuszczą nas dopiero gdy wszystko będzie OK a nie będę musiała wracać nie daj Boże za jakiś czas :/

Sylwia,nie martw się,nie masz plamień czy nie daj Boże krwawień? Jeśli nie,a tak zakładam, to napewno nie zaszkodziliście fasolce :)

Libra, właśnie dziś myślałam o Tobie i Twoich wynikach...zreszta nie może być inaczej jak tylko tak,że okaże się,że ten dziad był nieszkodliwy i jest już historią :)

Libra, Dodi, Spero, mauysia lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie plamie shagunia

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Nie plamie shagunia
    To nie martw się :) I najlepiej nie czytaj za dużo !! :D Chyba,że nas :P

sylwia1985, Strażaczka90, Spero, anka_a lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :D

Jak tam leci wam bo mi leci od piątku hi hi :/

No to byłam wydać kasiorkę walentynkową :D

Wyprałam dywan (bo Wafel fundną mi wreszcie dobry odkurzacz ) Jeszcze tylko wyschnie pianka i mogę odkurzać moim super pięknym nowym super mocnym odkurzaczem hi hi (ależ mam dobry humor od rana)

Byłam u koleżanki na pogaduchach :D

Postawilam 2 pary butów mojemu braciszkowi na pierwszą wypłatę :D

Ach normalnie siła mnie rozpiera dziś :D

Moc z wami dziewczyny :D
    Libruś no właśnie mam przeczucie zę wyniki sa dobre :D

Och oby mi tej siły na nocną prace starczyło :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 15:34

Strażaczka90, Libra, aisa, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

‹‹ 5248 5249 5250 5251 5252 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ